Коремчетата много наедряват, ЯНУАРЧЕТАТА ритат, шават!

• 13 479
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен на всички  Hug
Оххх мамита  Cry много ме болят краката...чак не стъпвам като хората, много ми се схващат и много болят....иначе нямам други оплаквания. Напалняла съм с 6-7 кг. предполагам, на последната консултация  бях с 5.5 кг., знам ли. И така лек и весел ден на всички тумбачета   bouquet

# 226
Добро утро и от мен и хубава седмица.  bouquet

А също така и честито влизане вече в седмия месец на първите от нас.  Нека да е лек и безпроблемен и скоро да се радваме на сладки бебоци. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 227
Добро утро и от мен!Успешен и лек ден на всички!

# 228
Добро утро и от мен!
Пожелавам лек и безпроблемен ден на всички!

# 229
Здравейте!

Мдам, ето днес започва 7-я месец, времето стремглаво лети GrinningМерси за честитките, Шушони Wink

Вал, стана ми много мъчно за детенцето SadДано бързо се оправи! Hug

Ох, утре съм на фетална и ми е малко хем свито, хем нетърпеливо да си видя бебораната Simple Smile
Ще ми вземат и микробиология, бррр Confused

Тази сутрин Пресил отново тръгна на ясла, и двамата го приехме много трагично Cry

# 230
Добро утро, лека седмица и само хубави емоции.

Срещата София – вторник 02.10, от 18:00 Джепето на Граф Игнатиев (срещу колоните).
Днес ще направя резервация, ако има промяна ще ви пиша.

# 231
  • В полите на Пирин планина
Добро утро на всички!
Благодаря още един път за поздравленията за племенницата! Днес чакам снимка на е-mail на бебка Валентина. Не се знае кога ще изписват мама и малката - ще се чака да се види как върви с килограмите.

Валя това с алергията е голяма гадост - дано бързо отшуми.

Филип@ - Преси много ли плака сутринта? Горкото детенце - при мама си е по-хубаво  Heart Eyes

# 232
Да, много Confused
За това и аз се разстроих така.
Но много искам да свикне, така ще ми е по-лесно когато се появи бебето, отколкото ако и тогава е още в период на адаптация Sad

# 233
Добро утро и от мен!
Има ли някой, който смята да ходи на лекцията на сп. 9 месеца в четвъртък 04.10? Ще се радвам да се съберем повече мами и да отидем заедно!
Лека и спорна седмица желая на всички!

# 234
  • София
Филип@ ако Пресил бързо се адаптира в яслата мислиш ли да ходи когато се роди бебето?
Аз съм намислила да спра моя син,за да не носи болести вкъщи и вероятно ще тръгне чак другия септември на градина направо.

А за срещата направо в заведението ли ще се видим,как ще ви позная:)))))

# 235
  • В полите на Пирин планина
Да, много Confused
За това и аз се разстроих така.
Но много искам да свикне, така ще ми е по-лесно когато се появи бебето, отколкото ако и тогава е още в период на адаптация Sad

Дано да му хареса. Моят син ходи на градина от миналия септември. Тогава помрънкваше доста, лятото походи и в сборна група, но изобщо не му се ходеше, а сега - пълна промяна  Grinning - всяка сутрин бързаме за детска градина.
Стискам палци Пресил бързо да свикне с новото положение и да няма болести  Praynig

# 236
  • Варна
Добро утро и от нас:)
Лек и много успешен 7-ми месец!! Той е важен!

Валя това с детенце, много неприятно. Чувала съм че алергиите понякога са моментно състояние на организма, т.е. днес може да се възбуди от нещо което детето е приемало нормално вчера.

За килограмите съм +6кг. Искаше ми се да са по-малко, ама пусто сладко!

Хайде лек и успешен ден!

# 237
Добро утро и от мен, пожелавам успешен ден и просто се записвам в темата! Сега излизам с малкия навън и после пак ще пиша...

# 238
Пицария Джепето не е ли на Гурко?   newsm78

# 239
Добро утро и от мен!
Има ли някой, който смята да ходи на лекцията на сп. 9 месеца в четвъртък 04.10? Ще се радвам да се съберем повече мами и да отидем заедно!
Лека и спорна седмица желая на всички!
ДОБРО УТРО
АЗ СЪМ ЗА О4.10.АКО ИСКАШ МОЖЕ ДА СЕ ЧАКАМЕ НА ПЛИСКА  В 09.00.НАПРИМЕР.

Общи условия

Активация на акаунт