Коремчетата много наедряват, ЯНУАРЧЕТАТА ритат, шават!

• 13 475
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
aanet - Има две пицарии Джепето. Ние ще се видим на в тази на Графа.

nikitali, adi78  Аз смятам да ходя на курса от сп. 9 месеца в четвъртък. Който ще идва може да се видим в 9:00 пред пицарията зашото пред Плиска може и да не се видим.

# 241
  • София
Добро утро и от мен   bouquet!

Днес си имаме рожденичка  Hug.

Assydi, Честит Рожден Ден. Желая ти мнооого здраве, любов, късмет, успех и всичко най-, най-хубаво и януари - най-сладкото бебче  Hug.

За килограмите съм +9 кг., ама какво да се прави - яде ми се  Blush.

Ох, за курса на 9 месеца и на мен ми се идва, ама съм на работа Sad. Нищо, живот и здраве, декември като излезна в болнични ще ходя активно Simple Smile.

Лек ден и успешна седмица от мен и до утре (на срещата)   bouquet.

# 242
Здравейте и от мен,

аз все по вече се замислям да ми напазаруват всичко за бебето от US. Ето това съм си харесала http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=6486942

само не ми е ясно колко голям като размери ще е пакета - надявам се да са разглобени нещата за да могат да се транспортират, то иначе ще е много масивен пакет.

Мен до сега не са ме карали да плащам мито за пратките от US. Това нещо ново ли е? Ако ми го изпрати някой от там?

# 243
Добро утро и от мен!
Има ли някой, който смята да ходи на лекцията на сп. 9 месеца в четвъртък 04.10? Ще се радвам да се съберем повече мами и да отидем заедно!
Лека и спорна седмица желая на всички!
ДОБРО УТРО
АЗ СЪМ ЗА О4.10.АКО ИСКАШ МОЖЕ ДА СЕ ЧАКАМЕ НА ПЛИСКА  В 09.00.НАПРИМЕР.

И аз ще доида. На Плиска къде да се чакаме?

# 244
  • на плажа
 Добро утро и от мен!

Честито на Асиди - пожелавам ти много щастие, здраве и най-сладкото вързопче през януари, което да те радва много! Hug  bouquet

# 245
Assydi, Честит рожден ден.  bouquet

Да си жива и здрава. Много любов,щастие и едно прекрасно бебче. newsm59

# 246
Момичета, черпя ви всички по случай рождения си ден!

Желая на всички ни здраве, разбирателство и най-хубавите януарчета!

# 247
  • София
Честит Рожден Ден, Асиди! Simple Smile

newsm59  cook  bigdance2 Tada newsm59

Да си жива и здрава! Мн късмет и бъдете мн щастливо семейство! Simple Smile Януари ще си получиш най-хубавият подарък! Simple Smile

# 248
  • Варна
Асиди, Честит Рожден ден!!! Бъди здрава, весела, щастлива! Много да те обичат и да се грижат за теб в този важен период! А подаръците Януари!!!

# 249
Честит рожден ден,Асиди!Да си жива и здрава и през януари едно малко, сладко, здраво бебче да те направи най - щастливата мама на земята! hbday

# 250
Добро утро и от мен!
Има ли някой, който смята да ходи на лекцията на сп. 9 месеца в четвъртък 04.10? Ще се радвам да се съберем повече мами и да отидем заедно!
Лека и спорна седмица желая на всички!
ДОБРО УТРО
АЗ СЪМ ЗА О4.10.АКО ИСКАШ МОЖЕ ДА СЕ ЧАКАМЕ НА ПЛИСКА  В 09.00.НАПРИМЕР.

И аз ще доида. На Плиска къде да се чакаме?
АМИ МОЖЕ ПРЕД ВХОДА НА ПЛИСКА.МАКАР ЧЕ ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ПРЕД ПИЦАРИЯТА САМО ДЕТО АЗ НЕЗНАМ КАДЕ СЕ НАМИРА.

# 251
  • София
Асиди, Честит Рожден ден!!! Бъди здрава, весела, щастлива! Много да те обичат и да се грижат за теб в този важен период! А подаръците Януари!!!
Присъединявам се към това хубаво пожелание!

# 252
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ASSYDI! ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

СРЕЩА ВАРНА:
Дата - 04 октомври, час - 18,00, място - пицария Годзила (до колхозния пазар)

Имаме си резервация благодарение на KristinaTopova  Hug

# 253
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
За срещата утре аз няма да дойда. Но за училището в четвъртък мисля да съм на линия. Аз предлагам да се видим наистина на Плиска защото и аз не знам пицарията. Вероятно около входа на хотела няма да има други бременни освен нас, така че.... Laughing мисля че там е удобно.

Асиди ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди жива и здрава, да износиш едно прекрасно бебе. Много щастие и любов!  newsm38 newsm59

# 254
Асиди, Честит рожден ден мила  newsm59 nbirthday bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni hbday baloni happy bd Бъди здрава, много щастлива, сърцето да бъде изпълнено с любов и през януари да родиш здраво бебче  Hug

На мен също ми се ходи на лекциите, но за съжаление съм на работа  Sad Решила съм да ходя като изляза в болнични от декември  Wink

Общи условия

Активация на акаунт