Коремчетата много наедряват, ЯНУАРЧЕТАТА ритат, шават!

• 13 499
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, отдавна не съм писала тук! Simple Smile

Терминът ми е за 1.1.2008 и кога ще излезне не ни е ясно! Simple Smile
Според д-р Марков чакаме на 100% МОМИчЕНЦЕ! Simple Smile)))))))))
И по този повод искам да кажа на Мирка76, ако вече не се е виждала с Марков, че ще остане мн доволна! Simple Smile
Изключително добре се държи и подробно обяснява всичко! За плазмата на стената му нямам думи - супер полезна е и майката може да вижда всичко спокойно лежейки си, а не както е на повечето други места! Simple Smile
Бях при него в 23 седмица, точно като започна да работи на новото място! И ми каза, че било хубаво ФМ да се прави 17-18г.с. и после 28г.с. Но аз отидох по средата, ми каза, че няма нужда пак да се виждаме! Simple Smile  Макар че аз нямам нищо против де! Simple Smile
Та така! Simple Smile

# 61
  • Варна
Здравейте днес и от мен!
Нямам много работа днес и гледам да съм по-далеч от компютъра  Grinning
Много гадно с ремонтите, но давайте преди да са се родили бебоците, че после е още по-трудно..Ние сме си оправили вече апартамента, все пак сме тук от 3 години, и предишните 2 лета имаше офанзива. Сега си мечтая за кухня, понеже е от стария тип с лята мивка, и нямам много шкафове, но няма да ме огрее  Grinning

Я пак да си повторя питанката от края на предната тема - ВАРНЕНКИ, СРЕЩИЧКА?  Grinning Нямам конкретно предложение, може другата седмица..

# 62
Alexandra аз съм съгласна и този път ще присъствам с удоволствие:) Но лично аз мислех за след 8-ми, тогава планирам и да не ходя на работа, че сега съм на края на града:(( Но и по-рано да е, ще се преборя с транспорта:) А предложение за място - Годзила на пазара, има голяяяма зала за непушачи..

# 63
Здравейте темата е чудесна Grinning!
Исках да обясня на Honora какъв е смисълът от ехокардиография на сърцето на плода, ако се докаже дефект раждането да се насочи към София за да може детенцето веднага да се преведе в специализирана болница/ ІІІ градска/ където да се коригира дефекта. Амниоцентезата изключва синдрома на Даун, при който заедно с другите дефекти има и дефект на сърцето. Виж това с феталната морфология на лице с 4Д не го разбирам, след 24 седмица детето е жизнеспособно и абортите са забранени със закон, това е една масова истерия и реклама и харчене на излишни пари. .. поне по мойто скромно мнение

# 64
С удоволствие бих се присъединила към срещата на варненки...ако ме приемете Grinning, дано да се уточните нещо до края на седмицата, че после отивам във варна и няма да имам интернет в квартирата.

# 65
# 66
  • Варна
На нас ще ни идват гости от 8ми октомври за една седмица и няма да мога. Ако искате този път по-късен час, примерно след 18, направо наистина да седнем да хапнем. А Годзила на колхозния ми е перфектно /тъкмо ще паркирам до баба ми, там съм тренирана Grinning/.
Sylviaa, разбира се че те приемаме  Hug И другите момичета, които не са се разписвали отдавна в темата, да се включват и те  Grinning

# 67
Здравейте днес и от мен!
Нямам много работа днес и гледам да съм по-далеч от компютъра  Grinning
Много гадно с ремонтите, но давайте преди да са се родили бебоците, че после е още по-трудно..Ние сме си оправили вече апартамента, все пак сме тук от 3 години, и предишните 2 лета имаше офанзива. Сега си мечтая за кухня, понеже е от стария тип с лята мивка, и нямам много шкафове, но няма да ме огрее  Grinning

Я пак да си повторя питанката от края на предната тема - ВАРНЕНКИ, СРЕЩИЧКА?  Grinning Нямам конкретно предложение, може другата седмица..

Ох, и аз така мечтая за кухня, комп. ми е пълен със снимки, искам да е комбинация между червено и ванилия, направо я виждам пред очите си, но само за това лято на два пъти ми се разминава под носа... Cry
Първо протече покрива и паричките отидоха там, сега получих втори шанс с едни други пари, но тях пък решихме да ги дадем за обучението на мъжа ми, иска сега да се записва и в името на по-доброто бъдеще се отказах заради него...но ше го преживея...
Сега дано успеем да изкараме пак някой лев отгоре и полека лека ще ги правим шкаф по шкаф, но какво да се прави, трудно стигат за всичко парите.

# 68
на Годзила е супер  може да си позволим по една голяма и вкусна салатка Laughing , е добре аз ще поглеждам от време на време кога ще се уговорите и ще дойда да се запознаем

# 69
  • Варна
на Годзила е супер  може да си позволим по една голяма и вкусна салатка Laughing , е добре аз ще поглеждам от време на време кога ще се уговорите и ще дойда да се запознаем
Ако не те притеснява, остави ми мобилния си на лични, да ти пусна съобщение, ако не сме се разбрали в темата дотогава

# 70
Микки, снимките в този сайт  http://fishki.net са страхотни. Веднага си сложих една от тях на десктопа. А да знаеш някакъв сайт с wallpaper-и с бебета. От изестно време търся такъв, но нещо не намирам.

Mirka, а на мен това ми е любимото wallpaper-че:
http://images21.snimka.bg/004096194.jpg
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Ако искате този път по-късен час, примерно след 18, направо наистина да седнем да хапнем. А Годзила на колхозния ми е перфектно.

# 72
Ole i na men mi se hodi na Godzila, ama 6te dojda drugoto lqto:))
Dobro utro na vsi4ki:)

# 73
  • Canada, ON
Четох в една книга че когато се лежи по гръб или на дясната страна матката притиска някаква вена която снабдява плацентата  с кръв и от това е болката. Просто трябва да се избягват такива пози.

Според тази статия:
http://www.biberonbg.com/info/san_i_bremennost.htm
при спането по гръб се притиска въпросния кръвоносен съд "т.нар. vena cava". А спането на дясно натоварвало черния дроб. Но пък само на ляво да се спи - направо ми се струва невъзможно.

Относно ремонтите - аз сама слагах ламинат преди около година, но съм решила - в следващия дом - никакъв ламинат - нещо не ми харесва вече този материал... Иначе и аз си мечтая за нова кухня, ама като гледам няма да е никак скоро. И за нова баня си мечтая. Абе въобще - мечти да иска човек Simple Smile Иначе преди два дни сложихме нова дограма в спалнята, дето ще сме с бебчето, а за него детска ще правим като поотрасне. Тука една канадка ми разправя, че в 5-та - 6-та седмица си отделяла децата в отделна стая, но аз (поне в момента) въобще не мога да си представя, че ще направя подобно нещо.

# 74
  • В полите на Пирин планина
И аз не мога да си представя да отделиш новородено в отделна стая  Thinking На мен ми е такъв рефлекс да проверявам сина ми все още през нощта - дали е завит, че предпочитам да си е до мен. А като бебе често си спеше до мен и си го гушках.

Общи условия

Активация на акаунт