Коремчетата много наедряват, ЯНУАРЧЕТАТА ритат, шават!

• 13 479
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • на плажа
Шушони, честита ти малка принцеска!
Аз съм ЗА срещата!   bouquet за нашата Зайка Байка  Wink.
Бебчо цяла вечер ме подритваше, а и тази сутрин продължава. Замислих се защо ритат така бебоците. Дали им е неудобно или просто си "цамбуркат" както казва половинката?

# 46
Здравейте и от мен! Hug
Браво на Алекс и Ваня за чудесното оформление и заглавието на темичката!!!
Аз още съм зле - 10 дена съм с вирус вече. Не мога да гледам, толкова ми е лошо, а на всичко отгоре сега с мен на работа е и София, защото няма кой да я пази! Пия само чай, осцилококцинум /не съм сигурна точно за името/ и толкова. Кажете ми някой лек, моля ви.
А инас ни чака основен ремонт, но кога?
Лек ден на всички. Peace

# 47
  • София
Добро утра на всички Hug
Относно витамините ,аз пия центрум матерна.

# 48
С тия ремонти направо имах чувството, че няма да се свършат никога. Аз и бебето лепихме тапети, боядисвахме, сглабахме леглото и т.н. Като се има и предвид, че нашият ремонт си се води козметичен, не искам да си мисля за основен, поне не и да го правя бременна.
Остави, но и никога нищо не става от първия път-правиш си някъв план и после се оказва, че ще трябва да почакаш и така. Сега не мога да си сложа килимчето щото трябва да се изпили вратата, че е ниска, мъжа е на работа и вече ме хванаха нервите да гледам така стаята. Та почти със всяко нещо е така, за щастие сме на финала.

# 49
Честито на Шушони за розовата радост!  bouquet

# 50
Здравйте и от мен,момичета!
Да се включа и аз за ремонтите. Ние се нанесохме през м.май в самостоятелно жилище след супер основен ремонт. Бяха ужасни нерви покрай майсторите, магазините, закъснелите доставки, претенциите и така.Обаче си заслужаваше, сега всичко е както си го искахме и дребните кусури, които ми вадеха очите по време на ремонта, сега не ми правят никакво впечатление Laughing Само детската стая стои необзаведена за сега, ще я обзавеждаме живот и здраве, когато  дойде време детенце да спи там самичко:)
И на мен ми се схващат краката през нощта. Будя се от страхотна болка в прасците, която тръгва някакси от глезена и стига до свивката на коляното и боли ужасно.
И благородно ви завиждам за срещичките Joy

# 51
  • София
И аз съм за срещата,този път мисля че ще успея:)

# 52
  • София
Момичета, да ви се похваля, записах си час за фетална при д-р Марков. В 20 седмица не успях да отида при него, че тогава точно беше в отпуска, но сега успях. От мненията във форума бях останала с идеята че третата ФМ се прави в 30 г.с. , но се оказа че тогава вече ще е късно и е по-добре да се направи в 28 г.с. Така че който ще си прави още една ФМ да си знае.

# 53
Зайка байка, и аз съм ЗА срещата на 02.10. А къде ще се чакаме - директно вътре ли?
Супер ще бъде да си срещнем тумбачетата и да ги запознаем  Laughing

Ами то продължава да ме боли, но е по-леко. А и вече се убедих, че е мускулно и няма за какво да се притеснявам  Peace Grinning
Просто се движа по-леко и по-бавничко и се чувствам добре. А и дори да съм вкъщи няма да мога да лежа (защото го опъвам тогава и боли повече) и само ще седя и ще се чудя какво притеснение да си измисля  hahaha Joy

# 54
  • София
Момичета, да ви се похваля, записах си час за фетална при д-р Марков. В 20 седмица не успях да отида при него, че тогава точно беше в отпуска, но сега успях. От мненията във форума бях останала с идеята че третата ФМ се прави в 30 г.с. , но се оказа че тогава вече ще е късно и е по-добре да се направи в 28 г.с. Така че който ще си прави още една ФМ да си знае.
На мен на снимките от ехографа в 19г.с. пише "контролен преглед 30г.с." и мисля да го полсушам:)

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 12:41 от slan4ogled

# 55
  • Карлово
Ирамира, ами цамбуркат си според мен. А и реагират на външни дразнения. От няколко дни забелязвам, но вече съм убедена, че когато Мартина започне да ми гушка корема, бебето рита доста. То при нас е цяла програма-храни го/бута в пъпа ми какво ли не/, тупа го да гледа детско по тв-то, целува го. Явно усеща по някакъв начин.

Днес си купих ноия брой на сп.Мама и изненада-снимка на Мартина на 6 дни, бях я изпращала доста отдавна за някой от конкурсите им, а сега са я сложили за илюстрация на някаква статия. Аз откакто тя се роди все пращам насам-натам снимки за конкурси, вече доста награди си имаме, мисля и с бебето да продължа така, авантата чиста печалба Mr. Green

# 56
Здравейте!  Hug
имам да го кажа неясноти относно ФМ:
какъв е смисъла да се прави толкова късно (28 г.с) и защо 2 седмици след това нямало смисъл ...
според мен 28 г.с. или 30 г.с. е все достатъчно късно ако не дай боже има проблем (ако е само за успокоение пак няма значение)
или както на мен ми обясни лекарката, кояро ми прави ФМ - т.к нямало да си правя амниоцентеза-трябвало да отида при специалист за ехография на сърцето на бебчето.  Като я попитах каква е връзката между едното и другото - тя отговори - "о, ами никаква"
така и не разбрахме с мъжа ми защо е необходима тази ехография, след като самата тя седеше пред апаратура, с която без проблем може да я направи (м/у другото сърцето го разгледа, а направи и запис на тоновете)... - единственото обяснение е че си препращат пациенти (препоръча ми конкретен доктор) или след като няма да дам пари на нея (за амниоцентеза) - да ги дам на колегата......
е малко дълго стана  Peace

# 57
  • София
в тези седмици органите на бебето са напълно развити и прегледа може да останови ако има проблем....

# 58
И АЗ СЪМ ЗА СРЕЩАТА НА 02.10.ЗА ВИТАМИНИТЕ АЗ ПИЯ ЦЕНТРУМ МАТЕРНА НЯКЪДЕ ОТ 4 МЕСЕЦ И ДОКТОРКАТА МИ ПРЕПОРЪЧА ДА ПРОДЪЛЖА ДО КРАЯ С ТЯХ.АЗ СУМ ДОВОЛНА,НЕЗНАМ ДАЛИ ОТ ТЯХ НО ХЕМОГЛОБИНА МИ Е В НОРМА,ВЕНЦИТЕ МИ НЕ КЪРВЯТ МАКАР ЧЕ СЪМ ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ ПАРОДОНТОЗА.
ЗА УЧИЛИЩЕТО НА 9-МЕСЕЦА АКО НЯКОЙ СЕ Е НАВИЛ НА 02.10. В 09.00 ЧАСА МОЖЕ ДА СЕ ЧАКАМЕ НА ПЛИСКА.
ОТНОСНО РЕМОНТИТЕ КЪДЕ В СОФИЯ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИМ ДЕТСКИ КИЛИМ С МЕЧО ПУХ ИЛИ ДРУГ ГЕРОЙ?
ХУБАВ ДЕН

# 59
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Най-напред за срещата...моля виииии Praynig нека да не е на 2. Пак няма да мога да дойда или....трябва аз да ви почерпя всичките. Embarassed На 4. пак да не е че тогава малкия черпи, т.е пак аз ама айде. Така като сме се нацвъкали през ден. Laughing
За училището вероятно на 4.10 като заведа Алекс със всичките ми бумаги за празника на РДен ще мога да дойда на Плиска за училището.
Аз твърдо реших да не ходя на ФМ повече. Томова последния път си гледа и сърцето много внимателно. Аз  писах и преди де.
А за спането - аз по принцип повечето време все си спя на ляво, така че съм улучила позата. Витамини и аз още не пия, освен Магнезий.
А за ремонти на мен не ми говорете!!!!!!  newsm61 smile3511
Откакто сме се събрали с мъжът ми само ремонти около нас. Първо жилището, в което сега живеем. Алекс го полусъсипа.
После купихме друг и него мъж ми сам го прави почти 2 г. от...до!!! Сега ще се местим там за да започнем този!!!!! И всичко иска сам да си прави, простоооо smile3515 Така че.........изолации, мазилки, настилки (аааа и мебели иска сега да прави) всичко сме го изучили. pironi

Общи условия

Активация на акаунт