Коремчетата много наедряват, ЯНУАРЧЕТАТА ритат, шават!

• 13 475
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София, Дървеница
Здравейте в новата темичка!
Имаше въпроси за училището за бременни на сп. "9 месеца", ето им линк за
 октомври месец:

http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool

# 31
Здравейте момичета  Hug
Страхотна ни е темичката както винаги и дано в нея има само хубави новинки  Peace
Асиди, и аз съм ЗА Софийска срещичка  Peace Миналия път не успях да дойда, но сега ще съм на линия  Grinning

Слънчогледче, да в жива и здрава майка ти, да е щастлива баба отново и много да ти помага за бебчо  Grinning

Шушони, много се радвам за теб мила  Hug Пожелавам ти все така да сияеш от щастие  Heart Eyes

А аз...  Sad Тази сутрин пак ме боли коремчето от дясната страна на нивото на пъпчето и малко надолу. Онзи ден като ходих на лекар видяхме, че всичко е наред и че няма причина за притеснение - бебчо е добре, матката е спокойна, шийката също, кръвно, урина и т.н. Утре само ще отида да дам кръв за изследвания и вярвам, че и там всичко ще е наред. Но заще ме боли. Само като съм свита ме успокоява - като се изправя или лежа с изправени крачета - много ме боли. Затова сега  си седя кротко пред РС-то в работата и дори до тоалетна не смея да отида. Предполагам, че съм разтегнала някакъв мускул и затова е така...
Дано само бързо да отшуми и повече да не се появява и да не ме притеснява...

Целувки от мен и ви желая всички да сте така свежи и усмихнати като Шушони днес  Joy Laughing Hug

# 32
Здравейте и от мен, имам един въпрос - пиете ли витамини за бременни и какви?

# 33
  • София, Дървеница
Пиете ли витамини за бременни и какви?

Пия "О'мами" от началото на месеца, преди това само фолиева киселина и повече плодове...
Лек ден!

# 34
  • София
Микки, снимките в този сайт  http://fishki.net са страхотни. Веднага си сложих една от тях на десктопа. А да знаеш някакъв сайт с wallpaper-и с бебета. От изестно време търся такъв, но нещо не намирам.

# 35
Честита нова темичка  bouquet

Аз витамини ни пия.

Днес съм на доктор, да видим какво става с разкритието и контракциите. После ще кажа какъв е резултатът.

# 36
А аз...  Sad Тази сутрин пак ме боли коремчето от дясната страна на нивото на пъпчето и малко надолу.
Мен също ме боли някакси странно от два дни насам. Точно от пъпа надолу, не е постоянно. Аз го отдавам на позата на бебето, някакси на пъпа ми е дискомфортно, и аз не знам как да го обясня точно. Да не говорим, че от време на време си играе с пикочния ми мехур. Луда работа, още не съм ходила на доктор...Бебето досега си лежеше хоризонтално и нямах проблеми, обаче сега кой го знае къде се е "завряло"?! Joy
Слънчоглед, нашата детска стая я направихме със сини тапети на облаци и фризче с разни животинки. Мебелите са цвят медена круша, килимчето е синьо с бежово. Аз просто да се похваля, всеки има различни идеи как ще изглежда стаята на детето му. На една позната стаята я направиха с шпакловка и два цвята-жълто и зелено, като цветовете ги разделя фриз с мечета, ламинат... Всеки според парите дето може да си отдели Wink

# 37
 Уфффффф, нищо не стана днес с този ламинат. Като махнаха старата настилка се оказа, че отдолу има влага и сега ще трябва да съхне до събота. Все едно бомба е паднала вкъщи Sad .

slan4ogled , ЧРД на майка ти! Да ти е жива и здрава и с много усмивки да радва внуците!
Иначе ти препоръчвам този сайт . Тук има идеи за цялостно обзавеждане на стая, какъвто е май вашия случай. Дано харесаш нещо.
DesiT , ако не се чувстваш добре, защо не се прибереш вкъщи и да почиваш. На работа само ще се изнервиш от некомфорта.

# 38
Здравейте и от мен, имам един въпрос - пиете ли витамини за бременни и какви?

Добро утро!

Не пия витамини. Доктора категорично ми забрани. Каза тези които ги имам да ги дам на котката.
Обаче мен много ме боли таза отзад вдясно и се чудя ако попия малко,може пък да ми мине.

Хайде да се организираме за срещичка пак, но само ако може да не е в петък, че миналия път я изпуснах за малко Embarassed

# 39
Малко ме е срам да питам,обаче как се качват снимки в албума?
Вчера се опитвах и не успях.

# 40
Здравейте мами, гледам че обсъждате среща, та се намесвам.  Simple Smile
Какво ще кажете за 02.10 – вторник, пак от 18:00, в Джепето на Графа (срещу колоните).

# 41
Супер си, Зайка Байка! Ти си нашия организатор! Дали всички мами ще успеят да се организират за тогава? newsm78

# 42
Уфффффф, нищо не стана днес с този ламинат. Като махнаха старата настилка се оказа, че отдолу има влага и сега ще трябва да съхне до събота. Все едно бомба е паднала вкъщи Sad .

slan4ogled , ЧРД на майка ти! Да ти е жива и здрава и с много усмивки да радва внуците!
Иначе ти препоръчвам този сайт . Тук има идеи за цялостно обзавеждане на стая, какъвто е май вашия случай. Дано харесаш нещо.
DesiT , ако не се чувстваш добре, защо не се прибереш вкъщи и да почиваш. На работа само ще се изнервиш от некомфорта.
Не се адосвай, нашия ламинат го слагахме на 3 пъти, защото имаше един стар балатум на пода,, който като го махнахме и падна и замазката, да не ти разправям докато изравним нивата в стаите, колко пари ми потънаха в самонивелираща мазилка, теракол и т.н..
Направо ми идеше да се хвърля през прозореца, тъкмо там сме на последния етаж...
Но сега слава Богу е добре.
Ние мислим до 1-2 седмици да се нанасяма вече, пък дреболиите ще ги довършваме в последствие, защото те иначе нямат край - контактчета, бурмички, ужас...
А пък зимата наближава и вече  е време да се пренасяме.
Все още нямам кухня, но мисля вече да съобразявам бюджета с беб4о, пък другите неща в последствие...
Детска за сега няма да правим, защото малкото ще е при нас поне до 2-3 годинки, а иначе и наште спални са в жълто и зелено, много ми хареса този вариант, само че са 2на 2 стените, а не с фриз.
Като се нанесем ще ви ги снимам да ги видите.
Имам една снимак на детска, но нещо не разбирам как да я вмъкна тука, има иконка вмъкни изображение, но нищо не става.

А на Шушони честито момиченце, знам че мног искаше, радвам се, че мечтата ти се сбъдна. Hug

# 43
DesiT, щом толкова те боли и ти е дискомфортно на работа, защо не си почиваш вкъщи мила. Сигурно няма нищо притеснително, но все пак понякога почивката помага. Peace

Евито, радвам се че вече грубата работа по ремонта е приключила и ще се нанасяте. Много е хубаво да идеш някъде на новичко и чистичко, дето знаеш че си го подредила по твой вкус. Heart Eyes

# 44
Добро утро на най-сладките мами  Hug
Новата темика е чудесна както винаги   bouquet
И мене ме боли и кръста и краката ми се схващат, нощем нещо не мога да спя, подпираме от тук от там .... ама няма как нека подпира  Joy
Желая щастлив ден на всички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт