Умопобъркваници и мистерии - 15

• 34 900
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 335
2784
Изкарах японския по бързата процедура  Grinning

Хайде още една: http://wanpa189.net/wan3.html

# 1 336
  • София
имам батерия, лимон и други странни картинки .... къде  е другата батерия ?

хахаххха ударих картината и взех кабели.... много смешен звук има като шамар

Някой да знае къде е втората батерия ....  Cry

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 18:08 от galeto123

# 1 337
не знам - и аз имам 1 батерия , но като ударих картината / над това мароче което спи / ми се появи само една дупка - нямам кабели  newsm78 . Мъчих се да удрям и другата картина , но ... нищо

# 1 338
  • София
на мен ми се показаха кабелите от тази картина която не е над бебето, имам секира, половин лимон, хартийка, кабели, рисунки, вдиях още 1 ключ но, за сга няма как да го взема....
също обгорих дървената пръчица, нищо  не мога да нарисувам с  нея никъде

# 1 339
  • София
на мен ми се показаха кабелите от тази картина която не е над бебето, имам секира, половин лимон, хартийка, кабели, рисунки, вдиях още 1 ключ но, за сга няма как да го взема....
също обгорих дървената пръчица, нищо  не мога да нарисувам с  нея никъде  - явно картинките позсказват какво да се прави с някои предмети

# 1 340
Галето, откъде е секирата?

# 1 341
как обгори пръчката?

# 1 342
  • София
Галето, откъде е секирата?
до мивката в ляво има ключ за шкафа
как обгори пръчката?

цъкнах на нея и цъкнах на огъня

А АКО МИ КАЖЕТЕ КАК ДА ВЗЕМА КЛЮЧА ЗАД ОГЛЕДАЛОТО .... направо ме побърква
Има и още нещо - в камерата изгорете белият лист показва се някаква схема ...

АЗ СЪМ ДО ТУК , ЧАО и дано я изиграете тази, че нещо мен ми се опъна  Sunglasses

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 19:08 от galeto123

# 1 343
Не мога да оправя часът. Коя стрелка на часовника сочи час, минути и секунди? При мен малката стрелка е на 3, дългата на 9 , най-тънката на 5. Пробвах 02:45:05 - не става.

# 1 344
някой иска ли да поиграем
http://www.doodoo.ru/flashgame-2168.html

# 1 345
  • Русе
започнах я
имам препарат за прозорци, използва го, ръкавици, нещо остро, купичка и намерих сейфа

# 1 346
Хм Thinking явно трябва да призная,че съм мнооого зле!
Къде е купичката м.... му и този сейф и защо гадната чавка не ми дава ключа #Cussing out
С ръкавицата бутнах цветето

# 1 347
  • Русе
с острото срязваш плаката, вземаш ключ и отключваш едната страна на шкафа, там е купичката. С ръкавиците събаряш цветето, после с купичката събираш водата. Пълната купа слагаш при кабела на лампата и като светне вземаш ножа, с който режеш клетката и тя пада. Така вземаш ключ, с който отключваш другото крило на шкафа. После цъкаш върху окото на оная грозната от плаката и се отваря сейфа. Няма да ти подсказвам как да го отвориш него. Опитай да разбереш. Аз успях да го отворя, но съм до там... зациклих май   Rolling Eyes

---------

излязох

# 1 348
Ми не мога!От едната страна на шкафа има четири цвята,имам една схемичка в шкафа и буква на стъклото.Е не мога да го измисля!!!

# 1 349
  • Русе
Обеснявам, ако искаш чети  Mr. Green

Когато отвориш лявото крило на шкафа имаш схема с 1, 2 и 3. Пръскаш на стъклото на тези места и се появяват букви. Също така трябва да пуснеш диска. Ще ти излезе на ТВ-то това: A=B, B=C, C=D...

По този начин заместваш получените на прозореца букви и ги въвеждаш в реда, който е на схемата в шкафа. Не чети по-надолу ако искаш да опиташ по-нататък сама

въвеждаш първите букви от имената на цветовете r, b, g, y  така както са подредени (поне тези бяха при мен)

Общи условия

Активация на акаунт