ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 13

• 73 977
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 75
  Роси, честит рожден ден! Пожелавам ти никога да не се измориш да бъдеш тази, която си Heart Eyes
  И разбира се:

# 76
lavender, ЧРД... дано имаш успех във всичките ти начинания

(записвам се да следя темата, за да помагам когато мога)

# 77
 Julie добре дошла, ще се опитаме по прилежно да пишем къде кога ще ходим, когато можеш - включвай се Hug

# 78
Записвам се и ако решите, че мога да помогна с нещо, от тук, Роси ми има мобилния.

# 79
Записвам се и ако решите, че мога да помогна с нещо, от тук, Роси ми има мобилния.
ок Hug Hug
ие пишем тук кога и къде ще ходим, с какво не смогваме, от какво има нужда, кога ще посетим децата - просто се включвайте, когато мислите, че можете с нас Hug
аз скоро планувам да ида до трън и перник, ще пиша кога Hug

# 80
  • София
Ще следя и ще се включвам за помощ!

Дерзайте майки!

# 81
  • In the jungle out there..
Записвам се и аз момичета Hug Днес ви почувствах страшно близки...Ще опитвам да помагам с каквото мога...Искам да идвам с вас по домовете, но ще мога само събота и неделя и също съм без кола Embarassed Иначе, имайте ме предвид за коледни, великденски базари, мартеници и т.н., пипкавата работа ми е стихията Mr. Green

Hug Hug Hug

# 82
Записвам се и аз момичета Hug Днес ви почувствах страшно близки...Ще опитвам да помагам с каквото мога...Искам да идвам с вас по домовете, но ще мога само събота и неделя и също съм без кола Embarassed Иначе, имайте ме предвид за коледни, великденски базари, мартеници и т.н., пипкавата работа ми е стихията Mr. Green

Hug Hug Hug
ей ти,скромно момиче с голямо сърце-днес стоя и ни гледа 15 мин без да се обадиш и да кажеш коя си -а толкова работа свърши по тоя протест
за теб едно голямо благодаря и добре дошла сред нас Hug  bouquet

# 83
 Embarassed

# 84
Момичета,срам ме е да го кажа,но доскоро не знаех за инициативата ви да ходите в домовете при дечицата! Embarassed Имам голямо желание да се включа с каквото мога,затова се записвам да следя темата Grinning
(Може ли да водя и малкия с мен,че нямам на кого да го оставям-той е на 5 месеца)

# 85
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
И тук едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички,които бяха с нас - борбата продължава, тези деца имат нужда от нас Hug Hug

Казала,защо не се обади да се запознаем Hug

# 86
  • под шипковия храст
както казах вече, спечелихте ме за каузата! не си падам много по членство в организации, но никога не е късно да се обърне колелото на историята...
а и честно казано аз имам нужда от вашата помощ.
в Хасково съм, по принцип ходя или по-точно се промъквам в един от нашите домове, при най-малките  и сега се опитвам да направя промени в стаята им за занимания.
мисля, че трябва да е аудио-визуална техника, която оптимално да замести най-доброто за тях - човешкия контакт. но не мога да се реша, не знам дали няма да има и нежелни последици? вие как мислите?
помогнете ми със съвет!

# 87
И тук едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички,които бяха с нас - борбата продължава, тези деца имат нужда от нас Hug Hug

Казала,защо не се обади да се запознаем Hug

Ми ако знаех на кого да се обадя - щях Hug Запознах се с Роси, Мариета и Тео, някои други разпознах по снимките, но с теб не успях Rolling Eyes Ти ли си Мария  newsm78 Embarassed

# 88
А Движението има ли клон в Пловдив Confused Embarassed

# 89
Да,има.Разгледай и ще намериш темата на пловдивските майки.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт