ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 13

• 74 006
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 900
ихаааааааааа, честит бебок, жив и здрав малкия мъж  bouquet
много добри орисници има, блазя му
 Hug

# 901
Матраци винаги ще се нагодят някъде в Центъра за временно настаняване в Люлин (като краен вариант, ако друг нуждаещ се не се появи), стига да можеш да ги транспортираш дотам. Мога да дам координати и някой да те посрещне там и да ги приеме.

Може ли адрес на този център?
Ако уредя транспорт де....
Благодаря!

Център за временно настаняване на бездомни лица и семейства над 18 год. "Св. Димитър" жк "Люлин", бл. 464, вх. А
Намира се до районното в Люлин, точно зад спирката на автобус 111, при изхода на Люлин към Филиповци.
Ако речеш да идеш, можеш да ми пишеш, за да говоря с някой да те посрещне. Там има едно семейство, на което помагаме, и което се грижи за разпределение на неща по други семейства, самотни майки и др.

# 902
Аууууууу, бебеееееееееееееееееееее.............. Видииииинннннн, да ви е живо и здраво, много щастливо и с много късмет!!! Въпреки че не се съмнявам, че ще е така  Heart Eyes Hug  bouquet много се радвам  Hug
Честито на ренюга   bouquet Здрави и много усмихнати  Hug

# 903
Честито и от мен!  HugДа са живи и здрави и мамата и бебето и орисниците!  bouquet

# 904
Честито! Да е жив и здрав малкият мъж!  bouquet

# 905
  Честито, видинки! Наздраве!

# 906
  • sofia
ееее,4естито попълнение моми4ета  bouquet
Рени,да сте живи и здрави Hug

малко новини:

http://www.bgblago.com/?1,2,,,2008-05-14,2008-05-14,,11924

http://www.bgblago.com/?1,2,,,2008-05-15,2008-05-15,,11936

# 907
честито бебче Hug Hug на Видинки

честит рожден ден на Калин на MardiGras
да е жив и здрав и да има незабравимо детство
  bouquet  bouquet  bouquet

# 908
  • sofia
оооооооооооо,Линде,пак се скътаваш Twisted Evil

да слушаша Кайо ей Mr. GreenДа ти е здрав и щастлив ,да расте палав и послушен   bouquet

# 909
Честит рожден ден, Рут!
Желая ти добро, здраве, хиляди слиъца за теб и семейството ти!

bigdance2 newsm59

# 910
благодаря момичета Hug Hug

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 14:23 от Tatti

# 911
  • Sofia
Моля посъветвайте ме къде да изпратя една огромна  камара бебешки дрешки - за деца до 1 годинка  Praynig

# 912
ако са летни дрешки - тризнаците от с. Ивайло имат нужда Heart Eyes

# 913
  • sofia
тази или идната седмица ще сортираме и заделяме доста дрехи в склада.Ще пишем допълнително какво има и ако имате нужда ще видим как ще пращаме Rolling Eyes

със сигурност има доста 4орапи-разли4ни размери,но не сме ги разпределяли още.

За кои градове трябват 4орапи?

моми4ета,моля ви ако има спешни неща да звънкате защото сме много натоварени и не влизаме 4есто да следим вси4ки теми и обсъждащите се неща из форума Praynig

Hug

# 914
  • София
тази или идната седмица ще сортираме и заделяме доста дрехи в склада.Ще пишем допълнително какво има и ако имате нужда ще видим как ще пращаме Rolling Eyes

със сигурност има доста 4орапи-разли4ни размери,но не сме ги разпределяли още.

Hug

моля ви кажете кога ще разпределяте.аз съм приготвила 1 4увал с обувки 2,3 годинки.много са хубави и запазени.също 4орапи 4орапогашници.летни костюм4ета,тениски и др. нещица хубавки.Идавам с тях само кажете кога   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт