Есента пристигна вече, Хасковлийчето е с елече

• 21 820
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден и от мен!Да е здраво и жизнерадостно момченце!

# 136
  • под шипковия храст
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО!!!
ГОЛЯМА ТОРТА И КУПИЩА ПОДАРЪЦИ!!!
  party023 newsm59  Gift  ura baloni happy bd hbday bdbaloni

# 137
  • БГ
bdbaloni   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерици) на Митко на Роска! Да расте здраво и щастливо и много обичано дете!!!   bdbaloni

Здравейте, градски! Как сте днес, пихте ли кафенце, черпя ви по още едно kaffeetrmker_2 !!!

Марти днес е на ясла! Снощи не спа добре и сутринта трудно стана, но иначе с голям мерак се облече и бегом към яслата. Там се държа мъжки докато се обърнах да си ходя, не се стърпя и ревна, но за кратко, вкараха го в стаята и като видя децата бързо се разсея. Мислих си, че като за първи ден, след боледуване, ще си го взема на обяд, но сестрата ми каза да отида към 15,30ч, иначе не пропуснаха да му премерят Т още преди да го събуя, похвално!!!

Mopsy, как е Вики днес, овладяхте ли хремата?

dessy77, привет! Когато наближи да идвате към Хасково пиши, може пък да се организираме и от раз да се сдобиете с много приятелчета!!!

сещам се единствено за детския кът в комплекс Хаскво - на центъра на ъгъла между БТК и НАП. но аз лично не съм ходила, само съм чувала, че може даже и да оставиш детето, ако имаш работа - нещо като почасово гледане...

А такааа! Аз изобщо не съм чула, че има такова местенце, някой вече посетил ли го е, чакаме отзиви!!!

Лек и спорен ден от мен!

# 138
Здравейте момичета, аз родом съм от Хасково, но отдавна избягах от там / не ми харесва града или по точно манталитета/, а сега по стечение на обстоятелствата съм в друга държава! За мен най - добрия ортопед си остава д-р Бозалиев, координати вече не мога да дам изгубила ги и не знам къде се подвизава в момента, но мога да кажа че съм си чупила ръката два пъти /втория с усложнения/ и веднаж си разрязах пръста доста сериозно беше. И при трите случая се отзова и намеси компетентно! Аз гласувам с двете  ръце за него, а за д-р Генов съм чувала само лоши неща, даже моя близка много си изпати от некъдърността му! Весел ден на всички!

# 139
ЧРД на Митко и от мена на патерици

newsm59  bigdance2 Rolling Eyes
Да е много здраво и усмихнато дете !!

Моето мнените е обратно на това на igi_toneva
Точно от Генов имам много добро впечатления
Мой роднина ходи / в буквалния смисъл на думата/ благодарение на него
Но всичко е въпрос на лично мнение

# 140
Благодаря за хубавите пожелания момичета !
Почерпете се!

# 141
zdr momi4eta ot haskovo
za Genov moga samo lo6i ne6ta da vi kaja edva ne osakati priqtelkata mi
vodihaq i v Sofiq i tam nemojaha da q opravqt
blagodatenie na d-r Bozaliev tq sega e dobre 

# 142
  • Някъде там на юг...
Добро утро мами!

Ние вече оздравяваме, но за всеки случай ще си постоим още малко в къщи. Чак в понеделник сме на ясла Rolling Eyes

Аз съм водила Вики при д-р Генов и имам добри впечатления.

Лек ден!

# 143
Здравейте, момичета!
За ортопедите да споделя-ходила съм и при двамата.Д-р Бозалиев за мен е по-добрият/решава и "заплетени" здравни случаи/.При д-р Генов водих Соня за профилактичните прегледи на бебета-много мил човек, но не мисля, че от такъв преглед мога да преценя колко качествен лекар е.Та, идеята ми е, че, ако става въпрос за нещо леко, всеки лекар би се справил, но...относно сложните случаи аз бих потърсила д-р Бозалиев.

# 144
Момичета, пускам една информациа, която може да предизвика у някой от вас интерес...http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&a … 3236&Itemid=2

Вчера беше първата сбирка, но много малко майки се отзоваха...В общи линии .... може да се ходи и с децата, като за тях се грижи медицинска сестра, има специална стая, където играят...Вчера имаше 3 бебока /най-малката на 4 месеца  Mr. Green, а моя бонбон беше най големия   Crazy /. През това време майките обсъждат различни теми, като ще се работи по програма - всеки път различна тема. Принципно в проекта са включени педагог, психолог, педиатър и социален работник /ако се отзоват майки в риск/, които работят по график, т.е. не всеки ден са на мястото и при необходимост или желание консултират включилите се в проекта. Сбирките са веднъж в седмицата, по два часа...За да не досадя....ако някой се интерисува да пита на лични.

# 145
Привет мами.
Ние имаме гости нашите баби дойдоха и объркаха режима но е така.За др.Генов не съм 4ула оплаквания ли4но аз съм доволна.
Ivanah може ли подробности на ли4ни  привле4еми вниманието  newsm78.
Лек ден на вси4ки . Grinning

# 146
  • под шипковия храст
ivanah не ми е много ясна идеята на тази инициатива!  newsm78 коя е целевата група в случая, прилича ми да е за хора в неравностойно положение... Thinking пиши нещо повече.

# 147
  • Някъде там на юг...
И аз нещо не схванах  newsm78

# 148
Ами първоначално в проекта е замислено целевата група да бъде точно майки /семейства/ в риск, но поради трудност от сформиране на такава група, се събират всякакви...Нещо трудно се получава с мотивацията  Tired
Иначе общо казано вместо да седим на кафето да си говорим за деца...кое какво яло, колко изяло, зъби му растяли, коликите продължавали...и т.н., тези приказки се случват на друго място  Mr. Green

# 149
  • Хасково
Честит рожден ден на  stefaniika

С пожелания да си  здрава и тези около тебе също, да си обичана от двамата си мъже и да имаш много незабравими дни. Весел празник. 

Общи условия

Активация на акаунт