Есента пристигна вече, Хасковлийчето е с елече

• 21 815
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Привет мами.
Благодаря за информацията и смятам да посетя др.Педев но ве4е в понедлник живот и здраве. На болни4ките  по бързо оздравяване bye.Дано обла4ното време   umbrella отмине по бързо и  да грейва слънце   Nature Partly Sunny.

# 121
  • Някъде там на юг...
Sisil76,

Имам спомен, че д-р Педев не работи всеки ден, а когато е там мисля, че е хубаво да имаш час. За всеки случай провери да не се разкарваш напразно.

Лек ден на всички!

# 122
Здравейте мами.
Благодаря  Мопси ще  потърся  телефон за да си запазя 4ас.Посетихте ли новия детски кът на Лебеда  на нас много ни хареса.Има катерушки за малки и големи дори има и надуваем замък  дано да направят вси4ки паркове така.  bouquet

# 123
  • Някъде там на юг...
Здравейте!

Къде се губите всички?

Все още не сме посетили новият парк, вчера нямахме време  Confused Днес ми се вижда доста студено  Confused

Тоничка,

как е племенникът ти?

# 124
  • хасково
Привет!

Честито на мама Съни и на порасналата тинейджърка.Страхотни вкусотии предлагаш , голямо изкушение.

Днес е доста хладно , ама не знам колко ще устискаме в къщи. Като са свикнали децата навън сега им е криво.

Момичета , споделете какво знаете за противогрипните ваксини. Много се чудя дали да имунизирам Яница . То пък не се знае какъв тип вирус ще дойде. все още имаме задължителни ваксини и не знам могат ли да се съвместяват.
Дайте кординати на добър ортопед. Мисля ,че  бяхте споменавали за д-р Генов във Втора поликлиника , ако не се лъжа за името.

# 125
Аз знам, че ваксини за толкова малки деца не се препоръчват!
Днес бяхме в парка с/у "Лебеда", хареса ми. Вече найстина има доста места, децата да се забавляват Grinning
Племенникът е 6 Laughing

Hug

# 126
  • Хасково
Момичета , споделете какво знаете за противогрипните ваксини. Много се чудя дали да имунизирам Яница . То пък не се знае какъв тип вирус ще дойде. все още имаме задължителни ваксини и не знам могат ли да се съвместяват.
аз не съм фенка на противогрипните ваксини, не слагам нито на нас, нито на децата. предпочитам имуностимулиращи и витамини.
а за съвместяването- може, но на децата се слагат две дози през месец.
http://www.bda.bg/bdias/11193s.pdfhttp://www.bda.bg/bdias/11195s.pdf
http://www.bda.bg/bdias/12317s.pdf ето листовките на трите ваксини

# 127
продължението на парка до ЕГ (езиковата гимназия) също стана чудесно за малки и големи деца, има много детски кътове, много скамейки и разли4ни игра4ки за децата от различните възрастови групи:) Ще го откриват официално във вторник!

# 128
От д-р Генов аз лично съм доволна. До колкото разбрах  преди е работил в специализираната клиника в Горна баня. Кабинетът му е на последният етаж на 2 поликлиника.

# 129
  • под шипковия храст
аз не съм фенка на противогрипните ваксини, не слагам нито на нас, нито на децата. предпочитам имуностимулиращи и витамини.
а за съвместяването- може, но на децата се слагат две дози през месец.
http://www.bda.bg/bdias/11193s.pdfhttp://www.bda.bg/bdias/11195s.pdf
http://www.bda.bg/bdias/12317s.pdf ето листовките на трите ваксини
и аз не съм фен на идеята, ползваме имуностимуланти, при това по лекарско предписание! и по принцип не купувам лекарства по реклами! Peace

# 130
  • БГ
Здравейте и от нас в този прекрасен слънчев есенен ден!!!

Ех, че хубаво грее навън! Излизахте ли, ние - да, но вече сме си в къщи и Марти е на фаза следобеден сън!

Посетихме новият парк - Лебеда - нооооооооо, аз нещо не съм очарована, май има още доста да се изкусурява. Погледнато отстрани всичко е много пъстро и красиво, но за дечица на възрастта на Марти е просто нефункционално. Пързалките за малките са толкова малки, че Марти на два пъти си удари главата, независимо, че се навеждаше в къщичките, пързалките пък са залепени за земята, дори и да насипят пясък, който в момента липсва и детето се приземява в калта, пак няма да спаси положението. Батута е чуден, но за по-големите! Другият детски кът още е в процес на сглобяване и довършителни работи и предполагам, че ще е удобен за деца над 5-годишна възраст, тъй като изкачването до нивото на пързалките, а то никак не е ниско, е не по стълби, а по тръби.

Mopsy, как е Вики, какво се оказа при вас? Ходите ли на ясла? Марти ще си остане в къщи и утре, а от сряда, ако доктора реши, сме на линия!

нашата лампа е инфрачервена /свети червено и топли, не трябва да се гледа внея, но не са необходими очила/. основната и работа е да прави дълбок топъл компрес - грубо казано на гърлото отвътре. всъщност това е нагряването, дето го правят във физиото, но там има и други процедури.
нашата лампа я купихме от техномаркета. има най-различни - Бош, Сименс /нашата е средна хубост/, става и за мускулни и грипни болежки...
благодаря за информацията, още тези дни ще потърсим да купим

tony_nm, купихте ли лампа? Гледам в новите брошури на Метро има една и то на много добра цена - 21лв, май беше, а може ли да се прилага при малки деца, като Марти и Дидка? Питах нашият педиатър за противогрипните ваксини, но на този етап не ни препоръчва да слагаме! Тони, благодаря за изчерпателната информация, относно листовките. Имуностимуланти също не взимаме за момента, всичко било строго индивидуално и не бивало да се взимат просто ей така, без лекарско предписание.

Дайте кординати на добър ортопед. Мисля ,че  бяхте споменавали за д-р Генов във Втора поликлиника , ако не се лъжа за името.

munka1, и аз препоръчвам д-р Генов, много е внимателен, Марти беше много спокоен и прегледа мина чудесно!

Лек ден и успешна седмица от мен!!!

# 131
Здравейте,мамчета.
Ние сме наполовина от Хасково т.е нашия тати е родом от там.Може би преди Коледа ще направим едно гости.Искам да ви попитам има ли детски кът т.е клуб,някое затворено помощение където дребния може да играе за час -два,а ние да си пием кафенце,когато е много студено навън.И да ми обясните къде се намира,евентуално линк.Тъй като никой не познаваме в града,той няма да има с кого да играе там.Моля за помощ.

# 132
  • под шипковия храст
dessy77  Hug
сещам се единствено за детския кът в комплекс Хаскво - на центъра на ъгъла между БТК и НАП. но аз лично не съм ходила, само съм чувала, че може даже и да оставиш детето, ако имаш работа - нещо като почасово гледане...
ортопедите много не ги зная, но водих бебето при един в тунелчето на к-кс Минерал на 2 етаж. Генов като че ли всички ги изкарва дюстабан!? newsm78

# 133
  • Някъде там на юг...
Ето ни и нас!

Вече сме по-добре, но все още си пием сиропчетата  Confused Сополите обаче продължават да текат на моменти  Sad Ние тази седмица май ще я изкараме в къщи  Sad

Добре, че днес имаше слънчице та излязохме малко  Sunglasses

# 134
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО НА РОСКА!
ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС С МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт