Есента пристигна вече, Хасковлийчето е с елече

• 21 814
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
аз миналата година купих лампа и като видя, че някой подсмърча веднага почвам да го грея. сега смятам пак да я вадя, бях я забравила, добре че ме подсетихте!  bouquet
Били, оплаквай се на воля, душо...който не иска  да не чете...оправяйте се, ако можем с нещо да помагаме! Peace

Благодаря, мила!Помагате ми вече с милите си думи!  bouquet
Разкажи, моля те, по-подробно за тази лампа-как се използва, откъде се купува, цена...

Честита рожденичка на мама съни!Да е здраво детенце и жизнерадостно!

# 106
  • Хасково
Това значи ли, че не може да се сложи на 8 год. дете?
http://www.bda.bg/bdias/9745s.pdf това е листовката на ваксината, производителя препоръчва до 5 години, за повече лекар може да каже.

Тони, а опитахте ли физиотерапия? аз миналата година купих лампа и като видя, че някой подсмърча веднага почвам да го грея. сега смятам пак да я вадя, бях я забравила, добре че ме подсетихте!  bouquet
пореден курс физиотерапия правим вече...супер досадно е , но има ефект, поне за няколко месеца. Там му правят три процедури- нагряване с лампа, ултразвук и нещо което не му помня името. Ти за каква лампа говориш- на тавана имаме една от детските ни години, която свети бяло и се гледа с очила. помня че наште я използваха да "дезинфекцират" стаите в грипав сезон, нас също са ни нагрявали...ама за синузит незнам става ли.

мама_съни Честит рожден ден на порасналата ти дъщеря! Да расте здрава, усмихната и да сбъдва мечтите си!

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 16:45 от tony_nm

# 107
  • под шипковия храст
нашата лампа е инфрачервена /свети червено и топли, не трябва да се гледа внея, но не са необходими очила/. основната и работа е да прави дълбок топъл компрес - грубо казано на гърлото отвътре. всъщност това е нагряването, дето го правят във физиото, но там има и други процедури.
нашата лампа я купихме от техномаркета. има най-различни - Бош, Сименс /нашата е средна хубост/, става и за мускулни и грипни болежки...
ти ми говориш за другите лампи /светят синьо/, те са за почистване на помещенията от бацили и т.н. и укрепват имунната система, ползват се със специални очила.

майка преди малко доложи, че детската кухня срещу нас днес не работела и цял ден мили и трили...сетили се  Crossing Arms

# 108
Здравейте някои са активни  денем други ве4ер кой когато е свободен. Сега малките  звер4ета спят smile3524  и аз ще мога  да попиша на   typeuu.Мама съни  nbirthday на щерката да  е жива и здрава !Някой може ли да ми препоръ4а о4ен доктор искам да заведа баткото на преглед имам направление и не знам къде да отида  newsm78.

# 109
Аз лично съм много доволна от Слава Хадживълчева. Работи в 1 поликлиника, май само следобед. Иначе съм ги обиколила всички- повечето са супер некадърници. Патих си от повечето "светила".

# 110
  • под шипковия храст
аз малкия го водих при Тянков, но нямам мнение, а и не беше нещо сериозно...там ме заведоха!

# 111
мама_съни, Честита ти рожденничка на патерица, да е жива и здрава и да те радва:)!

# 112
Очен лекар - много съм доволна от д-р Педев във Втора поликлиника. Но не съм водила дете, лично аз съм се преглеждала.
Посещавала съв и д-р Ангел Калоянов - пенсионер, работи в дома си, зад пощата, може и с направление. Също съм доволна.

Peace

# 113
Благодаря за пожеланията
А днес пак ще ви почерпя виртуално, защото "поумнявам" с една година
/не ми се ще още да казвам че остарявам Joy /

# 114
  • БГ
bdbaloni   мама_съни, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава и много щастлива ти и цялото ти семейство!!!   bdbaloni

Отдавна не съм се вписвала и то по обясними причини - Марти е с херп ангина. Засега сме на хомеопатични и Т-понижаващи, да се надяваме, че скоро ще се оправи!

За случаите на менингит и салмонелоза просто незнам какво да кажа, дано дечицата се възстнановят по-бързо и  родителите им се успокоят!

Логопед не мога да препоръчам, но за очен - и ние ползваме услугите на д-р Тянков.

Хайде, лек ден и приятен уикенд от мен!

# 115
  • Някъде там на юг...
Мама_Съни,

Честито и на дъщеричката ти и на теб   bouquet

Да сте здрави, весели и късметлийки!

Аз да се оплача  Sad Ние днес сме си в къщи Confused Снощи Вики вдигна малко температура  Cry Като прибавим и кашлицата............  Следобяд сме на лекар. Дано не е нещо сериозно  Praynig

# 116
мама_съни,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ОПТИМИЗЪМ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!
 Hug  bouquet Hug

# 117
Честит рожден ден, мама_съни:)!   bouquet
Пожелав ти здраве, живот, много успехи и любов:)

# 118
  • Хасково
нашата лампа е инфрачервена /свети червено и топли, не трябва да се гледа внея, но не са необходими очила/. основната и работа е да прави дълбок топъл компрес - грубо казано на гърлото отвътре. всъщност това е нагряването, дето го правят във физиото, но там има и други процедури.
нашата лампа я купихме от техномаркета. има най-различни - Бош, Сименс /нашата е средна хубост/, става и за мускулни и грипни болежки...
  bouquet благодаря за информацията, още тези дни ще потърсим да купим

newsm59 мама_съни! С пожелания да си здрава, усмихната, влюбена в живота късметлийка!

бързо оздравяване на Вики и Марти

# 119
Благодаря за пожеланията. не знам как ще празнувам тази вечер след като
 вчерашната орда кандидат-тинейджари ме изцедиха.Имам нужда от 3 дни релаксация Joy

Болничките да оздравяват бързо !!

А за д-р Тянков имам много лошо впечатление. Водих малкия на преглед преди 2г
и му докосна апарата. Онзи се развика като луд.Почна да обижда и двамата. ОТВРАТИХ СЕ
После доста време не  даваше да го водя на д-р .После го водих при Педев във 2 поликлика

Общи условия

Активация на акаунт