И аз съм настинала- тече ми носът, но до преди 3 дена бях по- зле. Добре че, Елена не се зарази.
Приятен уикенд, момичета.
макар че, аз съм натиснала една керацуда....

Аз отдавна съм хвърлила око на една хлебопекарна, която освен хляб прави и козунак, кекс, конфитюр, и без това незнам какво има в готовите, така поне ще си слагам каквото аз си преценя.
как ви се струва, ние май сме най-големите паралии, да плащаме не двойна ами тройна такса?!?
Другият път ще се обадя непременно
В коя група сте? Как ви се отразява първият ден?
..... Но сега сме ве4е у4еници и запо4нахме годината с 50 лева. Нали знаете 4е у4бниците са безплатни [smilie=smile3515.gif .Щели да правят електронен дневник добре но защо събират пари от нас.Pechovska по принцип вси4ки деца сега се хранят от кухня майка не е като едно време всяка да си определя .Не така не бива но да видим докога.Успешна седмица на вси4ки.
/''
Другият път ще се обадя непременно
В коя група сте? Как ви се отразява първият ден?
а аз просто се оттеглих. По думите на леличките по някое време се е сетил и ме е потърсил, поплакал е малко, закусил е добре и когато отидох да го взема към 11ч изобщо не ме отрази, така се беше заиграл, че чак когато го повиках, тогава дойде! Дано и утре е така!
условията са много добри, много е чисто, децата са облечени и нахранени... но имат спешна нужда от памперси! и от много внимание - това е най-страшното, метнати са в едни железни кошари и вместо да гукат и да се смеят, започват да се клатят на едно място, страшна е картинката - здрави деца психически ще изостанат, не им ли се обърне внимание.
Между другото, не искам да те плаша, но и ние първите дни бяхме така. Много ни харесваше, изобщо не ни отразяваше на обяд
Но втората седмица беше кошмарна