Есента пристигна вече, Хасковлийчето е с елече

• 21 782
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
  • France
Подписах петицията, но нямам нерви да гледам филма- все пак е събота сутрин.
И аз съм настинала- тече ми носът, но до преди 3 дена бях по- зле. Добре че, Елена не се зарази.
Приятен уикенд, момичета.

# 31
  • Някъде там на юг...
Stefaniika,

инициали не са необходими. Плюс това ти не носиш всички дрешки, които са описали в списъка наведнъж. Достатъчно е да има само резервни дрешки за преобличане, ако се намокри, изцапа, напишка. Ох, ама какви обяснения дадох само ooooh! Май са малко омотани Crazy

# 32
Здравейте  моми4ета. В4ера  и днес цял ден 4епкаме грозде ще правим вино мерло и просто ми се потресе ве4е. Баткото помагаше много но малката ме измъ4и искаше да хваща п4ели а те бяха  стотина може и пове4е хвър4ат жужат ужас.Между другото и пеках патладжан едно 4увал4е само.Абе вие нищо ли не правите  или си имате свекърви но да не се оплаквам .Пуснах да гледам въпросния филм но издържах пет минути просто не пове4е.Подписах се и аз.

# 33
  • под шипковия храст
sisil76 мерлото да не е стамболовско  Crazy макар че, аз съм натиснала една керацуда....
а за зимнината, у нас мама има грижата  Embarassed то и бях забранила, щото сме едни консуматори дето хич ги няма, но откак се задълбах в здравословното хранене за децата, скоро не зимнина, ами масло ще почна да правя и хляб да пека...  Sick

# 34
Здравей mitbul.Гроздето е от Елена и даде 25,3% захарност.Между другото сега търсим да си купим и каберне 100 кила защото ни остана едно празно бидон4е,но незнаем каде има.А ти май имащ проблем с това здравословно хранене а.Относно зимнината май само аз се оплаквам така ми се  струва. newsm78

# 35
  • БГ
Здравейте, ето ни и нас, завърнахме се от поредния панаир - Свиленградският!!! Изкарахме се чудесно, дано и догодина да го има и отново да го посетим!!!

Mopsy, благодаря ти още веднъж за изчерпателните отговори, от утре сме на линия и много се надявам да се видим и запознаем!

sisil76, браво на вас, сега зареждате буренцата, а зимата с кеф да си ги точите!!! Ние нямаме традиция, нито семейна, нито фамилна относно зимнината. Свекър ми също като вас си прави винце и ракия и най-много да си наложи и зеле. Зимнина откъм плодове и зеленчуци просто няма как, кога и кой да прави, купуваме си всичко наготово.  Embarassed

откак се задълбах в здравословното хранене за децата, скоро не зимнина, ами масло ще почна да правя и хляб да пека...  Sick

mitbul, чудесно е, че си застъпник на здравословното хранене.  Peace  Аз отдавна съм хвърлила око на една хлебопекарна, която освен хляб прави и козунак, кекс, конфитюр, и без това незнам какво има в готовите, така поне ще си слагам каквото аз си преценя.

Само за справка, яслата в Свиленград е 15лв,  #Crazy   как ви се струва, ние май сме най-големите паралии, да плащаме не двойна ами тройна такса?!?

Хайде чао от мен, приятна вечер и успешна нова седмица ви желая!!!

# 36
  • Хасково
Абе вие нищо ли не правите  или си имате свекърви но да не се оплаквам .

правим, правим...вчера грозде (аз не участвах) за вино, днес печени чушки....ама с малката ми помощница не свърших много работа. 
stefaniika леко тръгване без плач, дано на Марти му хареса.

# 37
  • Някъде там на юг...
Здравейте!

Тези дни хич не ми е останало време да седна пред компа  Confused

Stefaniika,

тази сутрин в коридора на диванчето видях една мама и едно момченце. За момент помислих, че може да сте вие, а сега като ти гледам аватара, май наистина сте били вие Simple Smile Другият път ще се обадя непременно  Peace В коя група сте? Как ви се отразява първият ден?

А за таксата в Свиленград и нашата просто...... Sick

# 38
  • France
Здравейте, момичета.
Провокирана от поста на Стефаника, направих сметка, колко ни струва, за да водим децата си на детска градина. По мои сметки, това излиза 50лв*12мес=600лв +13лв*9мес (занимания,като английски,танци и др)=717лв на година!!!!!!!!!!!!!! Отделно учебници за около 30лв.
Доколкото знам, повечето хора, тук работят за около 350лв на месец.
Питането ми е, защо в Хасково са толкова скъпи дет. градини? Въз основа на какво? Нима децата в Свиленград ядат по- малко, или заплатите на персонала са по- ниски??

# 39
Каквото и да си говорим за таксите, все в омагьосан кръг ще се въртим!
ОС е решил така и това е!
Нали имаше протести миналата година по това време - нищо не стана.
Здраве да е! Пък всеки родител ще си намери варианта за неговото си дете.

Още за сравнение: в София в общински ДГ плащат месечно 40 лв., а в частни - средно около 200 евро. В Благоевград е към 25 лв. месечно.

# 40
Здравейте да и аз си спомням 4е миналата година имаше протести и ние бяхме в градината тогава идваше ми да ги  #2gunfire ..... Но сега сме ве4е у4еници и запо4нахме годината с 50 лева. Нали знаете 4е у4бниците са безплатни  [smilie=smile3515.gif .Щели да правят електронен дневник добре но защо събират пари от нас.Pechovska  по принцип вси4ки деца  сега се хранят от кухня майка  не е като едно време всяка да си определя .Не  така не  бива но да видим докога.Успешна седмица на вси4ки. newsm10/''

# 41
Maлеее , докато се запиша сте изписали 3 страници

Миналата година в у-ще и на нас събираха пари за електронен дневник

# 42
  • БГ
Stefaniika,тази сутрин в коридора на диванчето видях една мама и едно момченце. За момент помислих, че може да сте вие, а сега като ти гледам аватара, май наистина сте били вие Simple Smile Другият път ще се обадя непременно  Peace В коя група сте? Как ви се отразява първият ден?

Мдаааа, ние наистина поседяхме на едно диванче, близо до стаята на директорката и май и аз ви припознах, но така и не успях вчера да намеря снимката от форумската срещичка в Двете кукли, за да ви позная със сигурност, утре ще бъда по-наблюдателна. Във ІІб група сме, на първия етаж, от стълбите веднага в дясно.

По мое мнение първият ден в яслата за Марти мина просто чудесно! Оставих го и той веднага се ориентира към масичката "за кафе", седна и зачака да му го сервират,  Joy  а аз просто се оттеглих. По думите на леличките по някое време се е сетил и ме е потърсил, поплакал е малко, закусил е добре и когато отидох да го взема към 11ч изобщо не ме отрази, така се беше заиграл, че чак когато го повиках, тогава дойде! Дано и утре е така!

Ето малко снимки от уикенда и от първия ден в яслата!

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 15:21 от stefaniika

# 43
  • под шипковия храст
момичета, в четвъртък ще ходя в дома при децата /до 3 год./. има ли желаещи да помагат  Party
ако някой се интересува, мога да ви пиша от какво имат нужда!

ако знаете само какви сладурковци са! Crazy условията са много добри, много е чисто, децата са облечени и нахранени... но имат спешна нужда от памперси! и от много внимание - това е най-страшното, метнати са в едни железни кошари и вместо да гукат и да се смеят, започват да се клатят на едно място, страшна е картинката - здрави деца  психически ще изостанат, не им ли се обърне внимание. Peace

# 44
  • Някъде там на юг...
Stefaniika,

значи следващият път ще се запознаем  Hug Между другото, не искам да те плаша, но и ние първите дни бяхме така. Много ни харесваше, изобщо не ни отразяваше на обяд Naughty Но втората седмица беше кошмарна  Confused Рев сутрин, рев на обяд  Confused А може би и защото имаше много нови дечица, които допълнително усложняваха ситуацията Confused

Mitbul,

като те слушам, а и защото си пуснах филма, направо ми се  Cry

Общи условия

Активация на акаунт