Звездни компромати - 15 част!!!

• 52 217
  • 471
  •   1
Отговори
# 285
че какво им има на очилата?

# 286
Mного са си яки.

# 287
  • Варна
Ами аз какво казвам?

# 288
# 289
Хаха, стига, бе!  Joy
Тази Галена, която е в това така коментирано клипче тази  Галена ли е? На нея ми прилича, нали не греша? За друга фолк-певица с това име не се сещам май...

# 290
Някой искаше да види Анджелина слаба.
Къртни Лав
Вал Килмър
Спайските преди
и сега...
Анджелина и Били Боб Торнтън Sick
Гуинет Полтроу Shocked Да се чуди човек от къде тооолкова буйна растителност!? Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 22:34 от Кристал

# 291
Леле Вал Килмър е станал #Crazy  ooooh!

# 292
http://ero.aslanova.ru/fake/angelina_jolie/foto/09.jpg
http://ero.aslanova.ru/fake/angelina_jolie/foto/01.jpg

Хахаха, какви тъпи монтажи.
И какъв е тоя луд сайт,с амо жени по цици с глави на известни.

# 293
Хахаха, какви тъпи монтажи.
И какъв е тоя луд сайт,с амо жени по цици с глави на известни.
Mr. Green
Подделки знаменитостей - подделка (рус.) =  подправка, фалшификат, но горните снимки (Голые знаменитости) не са фалшификат

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 23:10 от Кристал

# 294
Големи недоразумения има, даже видях А. Джоли с дебело тяло ..нещо невъзможно даже и в миналото.

# 295
Определено сега повече ми харесват
Хаха, стига, бе!  Joy
Тази Галена, която е в това така коментирано клипче тази  Галена ли е? На нея ми прилича, нали не греша? За друга фолк-певица с това име не се сещам май...

Същата е  Laughing по нагоре я обсъдихме вече

# 296
Гуинет Полтроу Shocked Да се чуди човек от къде тооолкова буйна растителност!? Mr. Green

Сега си личи коя е блондинка  Crazy

А снимките на Анджелина от този сайт, с изключение на първата, докъдето ги разгледах (9) си бяха съвсем истински, от филма Джия са.  Peace

The same myself, не си запозната с творчеството на Джоли, а?  Mr. Green "Джия" наизуст го знаех. Има я гола и в "Първороден грях"

# 297
Снимките са монтаж в тялото, за това иде реч, аз руски не панимая, ама това поне ми е ясно.
Аз с творчеството съм добре запозната, не съм факир по темата, но съм гледала 99% от филмите й Peace

# 298
Е, как ще са монтаж, нали това ти казвам, повечето от голите й снимки са кадри от филма "Джия", съвсем истински са си.  Rolling Eyes

Това, че не отговарят на твоята представа за Джоли, вече си е съвсем друг въпрос  Whistling

# 299
От един филм с 9 модела цици на 9 снимки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт