Златна есен е дошла, а навън щуреят МАЙ-ските деца!

• 11 779
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да повярвам,ч е почти никой не е писал. Сигурно заради хубавото време.
Криси е болен. Беше с температура и после цял ден ревеше и се гушкаше. Според мен са зъби, тъй като само търси да хапе нещо.

И аз не искам да гледам филма. Страх ме е от ужаса, който ще видя.

# 61
  • София
Хе-хе, след момченцето на  Ванилка, да ви покажа и мой'та мацка:

Седя си аз на компютъра и по едно време чува потракване на обувки, помислих си, че Косьо ги удря в стената, а той ги намъкнал и ходи, даже по-добре от мен  Crazy

Ели, дано да са само зъбки и да мине бързо!
Лека от мен  Hug

# 62
Добро утро, дами,

Седя си аз в ранната неделна утрин и пия чай. Ето ще почерпя   
Ето и кафенце
Мъжо се пули във Формула 1, а Марто още спи. Ура!
Тази нощ спахме добре за разликата от миналата, когато Мартин няколко пъти се буди със страшен рев. Нещо отново е разстроен, но при нас вече се получи някаква цикличност - седмица с разстройство, седмица без. При джипката няма смисъл да ходя, защото тя едно си знае - Ентерол + Хидрасек, а на мен ми писна да го тровя без резултат. За това на проблема му викам "зъби", ама знае ли се. На нас са ни излезли 8 зъба, ама те са ни от 4-5 месеца вече. Сега отгоре има две големи подутини, та си мисля, че е напълно възможно те да му причиняват болка и други "странични ефекти" на зъбоникненето.

Ние с Виктор (Негова Съпружеска Светлост) в Петък бяхме в Пловдив. Посетихме панара и се видяхме с Люба. Тя доведе и Ивко - сладура, който ми се видя супер общителен и сладък, точно като майка си. Аз останах с много добри впечатления и от двамата. Първо, Люба, толкова младолика и слабичка, ако я срещна без дете, никога не бих казала, че е родила две. Освен това супер позитивно зареден човек и това се усеща и от другата страна, а Виктор допълни, че е много земна и естествена. 
Та, Любче, много благодарим за приятната среща и доброто отношение и чакаме да върнем жеста тук, на софийска територия.   bouquet  bouquet  bouquet

Вчера се видяхме с Таня и се заговорихме за Пловдив. Имаме намерение да дойдем заедно (за един ден вероятно) на 13-ти или 14-ти октомври (събота или неделя). Тя спомена за детски клуб Тон Бонбон, който бил много хубав. Ако може някой да даде координати да попитаме в тези дни как са със заетостта. Пловдивски мами, много ще се радваме да видим вас и дечицата ви тогава.

Руми, Косьо ме уби сутринта с тая снимка. Денят ми тръгна весело с него. Амам как се е спретнал с тия обувки...

А Миа - Курабия, както винаги много сладка. И тя е чудно дете, но и родителите й я снимат в много точни моменти.

Олче, и аз от Понеделник стартирам с работа. Преди не се замислях за това, но в Петък като ме сви нещо, стана ми едно криво, къде съм тръгнала, що не седя да си гледам детето, един път е в тази възраст и мога да си го гледам...И подобни... Обаче си говорих с майки, които работят - Галюшана и Деси, чустват се доста добре, децата им също. И доста отдавна Смайли беше написала как като се прибере се гушкат и обичат с Йонката, та ще си мислим за този момент.

Лони, каква храна яде Гоги? Домашна, кухня, бурканчета? И Марто, уж много ящен, ама напоследък нещо имаме дни с проблеми (Аз пак викам "зъби").

Ох, ще приключвам, че в ранни зори стартирах, ама като гледам ще стане късно пладне, доде пусна тоя пост. Хубав ден ви желая с много разходки, кръчми и кафенца на открито. Целувки!

# 63
Добро утро и от мен Simple Smile

За разлика от Дени, аз не ставам от леглото докато не се събуди Ники  Mr. Green
Да докладвам и аз за храненето: основният проблем е, че му е скучно докато се храни. Трябва да има все нещо в ръцете и да го забавлявам с приказки... Сутрин се храни доста символично  Rolling Eyes

Ох, сега ми носи обувките от коридора... явно иска да излизаме вече!
Оказа се, че е презаписал съобщението на телефонния ни секретар Simple Smile Една приятелка ми се обажда и ми казва: "Чудя се какво става. Всеки път като се обадя и си говоря с Никола".

Вчера с Марто така хубаво си играха, че направо исках времето да спре!

Руми, Косьо е голям сладур на снимката! И как невинно само гледаааа...
Така както се очертава, май останахме малко майки дето още не са започнали работа. На мен, честно казано, въобще не ми се започва работа. От известно време не мога да му се нарадвам на Никола. Взе много бързо да се развива и всеки ден ме изненадва с някоя новоусвоен номер Simple Smile

Лек и приятен ден от мен!

# 64
  • София
"Наздраве" и от мен с кафенце пред компа, докато Велизаркин прави поразии - отваря чекмеджета и ги преподрежда по свой вкус...  Crazy Ще трябва да купя предпазители, че това вече не се трае... 1000 пъти се прещипа на всички шкафове, но акъл не му идва, запленен е от мебелировката отвсякъде...  Mr. Green
Вифчо, аз тампоните си ги държа далече от маймунски пакостливи ръчички Mr. Green, но виж, каквото друго мое добара - лакове, дамски чанти, носни кърпички и пр., всичко се преслушва обстойно и му се пренамират други, по - "подходящи" места за съхранение... Сега зад DVD - то пред леко - лудналия ми поглед измъкна една лъжичка за ... кафе! Shocked
Макси много е порастнал! Голям пич! Heart Eyes Нали отдавна не ни го беше показвала... А Никол каква е дунда само... Mr. Green Как е мама Ивон, дай някакво инфо за нея и и посдърпай ушите, че не пише тук... Crossing Arms
И честит рожден ден на половинката ти! Много да те радва и глези и една сладка дъщеричка с неговите очи му (ви) пожелавам! Heart Eyes
Руми, много готина "мадама" си имаш! hahaha Страхотна снимка!
Страйпърче, дано при Крис не са сериозни нещата. А ти кога ще ни го покажеш на някоя и друга снимка колко е порастнал? Naughty Не сме го виждали от рождения му ден.  Rolling Eyes
Дени, сигурна съм, че ви е било приятно и весело с Кабранска, с нея (и сладурите и) няма как да е скучно. Леко ти завидях, и то защото аз все се каня да посетя техния край и все нещо друго излиза...  Sad А сега и с тази работа... Ама все се надявам да има хубави есенни дни и да се закотвим на по биричка с нея и другите пловдивски сладурани...  Praynig а на теб - успех на работното поприще! Wink
Танче и моят разбойник все с нещо в ръцете се храни, ти го видя в Борисовата градина за какво става на въпрос. Апетит не му липсва, да не чуе  Twisted Evil, даже напоследък режима ни е 2 закуски и 2 следобедни, та му се събират 6 - 7 хранения на ден.  Mr. Green Гладен не може да седи човека.

Ставам вече, да обръщам внимание на дребосъка, че ни е за "последно" да сме си заедно цял ден.  Sad Чак другия уикенд ще имаме тази възможност.

# 65
Изненада  Hug
Аз май доста време не съм писала,ама не ми се сърдете PraynigАз редовно ви чета,но за писане все не остава време Sad Все си викам ха днес,ха утре и то така май няколко месеца минаха...Не ми дърпайте ушичките Sad моля PraynigОбещавам вече да съм по-редовна,но това моето малко чудовище не иска да ме остави да пиша на компа и само като ме види ,че сядам зад екрана и се почва едно лудо катерене и като накрая се добере до компа се почва борбата с мен и ....сътветно малкото чудовище все печели Grinning
Иначе при нас нищо ново,освен както всички тук мисля знаят живот и здраве догодина Февруари Ники вече няма да е бебе,а ще е кака Simple SmileМакар да не я виждам като такава,ама знае ли човек  newsm78 Или лудницата ше е пълна  #Crazy или аз ще съм в лудницата:) Не ,не се оплаквам даже вече почнах да се чудя дали и с три ще мога да се оправя,ама...хайде от мен да мине първо сега да доизнося бебо и да се роди още едно малко ,сладко и здравичко бебе и после ще помислим и за третото.Че нали знаете кое е по-хубаво от един детски смях?!? Две,че дори  и три гласчета дето да се смеят в хор Grinning
Ха сега и от нас няколко снимки да не ни забравяте Simple Smile

С мама на море Simple Smile

Тука Ники е братовчед си Дани

А тука е с Макси Simple SmileКойто всъщност знае много думички,ама мама му незнам защо не го хвали детето,колко е умно newsm78Но нали ние с Ники си го имаме за наш поне ние да го похвалим колко е умен и че може и с прости изречения да си служи и е най-послушното,най-доброто дете Heart Eyes

Хайде лек ден засега от нас Heart Eyes,ако можем по-късно пак ще се включим,ако не обещавам близките дни пак да пишем Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 14:29 от Yvonne

# 66
  • София
Съвсем случайно видях, че днес рожден ден има една друга мама, на която също трябва много сериозно да се дърпат ушите Mr. Green - malkaMaMa, незнам защо вече не пише при нас...  Rolling Eyes
Честит рожден ден, много радост и усмивки да ти носят двете принцеси - Сиси и Валерия! Весело изкарване на юбилея и се обади с 2 - 3 реда поне как си...

Ивон, аз съвсем на майтап се изказах, че подлежиш на санкции, радвам се, че се разписа и дано не си се засегнала.  bouquet

# 67
Честит рожден ден и от мен на malkaMaMa,дано много я радват двете и принцеси и дано всички вкъщи да са живи и здрави...а тя ако има време и желание-да сподели с нас как са нещата при тях!  bouquet
И на Таткото на Макси-честит празник!  newsm59
Аз първо да изкажа възхищението си от дипломатичността на Де ни Wink.....това аз му викам реклама/направо незнам какво друго е...при положение,че аз не им дадох  да се обадят,а Иво не спря да се върти ,да хвърля разни работи и да мучи....ама нейсе-щом са ни видяли в положителна светлина Thinking/....Иначе и аз съм във възгорг от тяхното семейство/макар и в съкратения вариант,без Марто/,но и двамата са толкова приятни и симпатични/и добри слушатели/...и определено ще се възползвам от възможност да повторим мероприятието...........и тук да си призная без бой-нали все всичко си казвам-че вчера бяхме цял ден из София,ама по работа....и просто не остана време за кафе....иначе имах огромното желание за това,но друг път....че тоя беше служебно пътуването/а аз играех куче-пазач/......За да можем да пътуваме,прибегнах до услугите на майка ми за гледането на децата/направо и ги натресохме за гледане ако трябва да сме точни/ ,но мога да се похваля,че вчера цял ден и цяла нощ са били много послушни....и са яли и са спали и са си играли......,но като си ги взехме днес Иво направо ме пренебрегва-нито иска да се гушка,ходи все на обратната посока,...абе определено ми е сърдит CryСега спи-дано като стане да му е минало........
Днес пък в програмата имах среща с Имар-чето и фамилия......ама аз определено не бях много във форма/че още от сутринта съм замрънкала да си взимаме децата,ама пустата Формула много се проточи,и татито как да се отлепи от Тв-то/и малко се поскарахме с мосю-то,отделно дето акъла ми все там......а накрая и сърдитко като се показа-направо все едно не беше мойто си диване.....А Иван ми се видя толкова кротък,че направо да се чудиш откъде тия случки му се случват Thinking...а,че е красавец -просто спор-няма......е,не ,че и него не го объркаха с момиче/но пък то като не гледат хората.....само да ви споделя,че вчера на едно кръстовище в София една кака тегли на Асен "благословиите"като ги започна  с едно"Ама  селянкооооу......"/Та се видяхме за кратко,но се надявам другия път да е за повече...и ако има начин да има и други Пловдивски мами/което ме навежда на мисълта да питам-Змейкови,оздравяхте ли?...а Духи -Пухи-извадиха ли зъбче?/
На Танчето и на Дени,да не забравя да кажа,че като решат да идват-само да сехобадят/на тел,на ЛС,тук,на Кю-кой ,къде се сети/ и няма да има проблеми за клуба-собственичката е съфорумка и предполагам,че няма да има никакви проблеми...Олче/пък и другите/,ако имате желание-може да се включите винаги в групата Laughing
Олче/на теб отделен абзац/-пожелавам ти  успешен първи работен ден утре Peace...дано да ти хареса работата и колегите и да си доволна от решението си...а за Вели не се притеснявай-в добри ръце е /и аз да ти напомня за програмата за детегледачки,още повече че се планира да важи до 3-тата година на детето,та не е лошо да се възползвате-така на майка ти поне стаж и осигуровки ще и вървят/...а за преподреждането-и ключалки и връзки и тиксо-поне при нас нищо не помага.....ако реши  че ще вади нещо Иво-няма сила дето да го спре/да не казвам,че забраненото е най-сладко....ама това вие си го знаете/
Ивон,радвам се че се разписа....и не на шега да ти кажа,че то хубаво със детския смях по две...ама има и рев по-две...но не е чак толкова страшно/аз поне не намирам голяма разлика м/у шаш и паниката с едно и с две,предполагам и с повече/...а и ти си оправна булка-ще се справиш.....дано ,обаче да имаш и помощници за каката,че тя ще си е все още малка,а и тепърва ще иска да и се обръща специално внимание......../а за вашето гадже и аз имам много добро мнение,но наистина майка му малко го хвали/
Стайпърче-дано да не е нещо сериозно и да се мине бързо...стискам палци и се моля за вас Praynig
Руми,какво мисли татито ви за тия наклонности,че аз не смея да споделям много какъв интерес проявяват моите юнаци спрямо гримове и козметика/да не кажа как като застанат пред огледало и почват да скубят вежди Mr. Green/,че толкоз време водя дипломация за кукленска количка за бутане/добре,че Иван има ,та вече мога да го цитирам като пример....или поне  да го последвам/
Лони,проядохте ли?
Пастичка-а вие?И намери ли специалист......и аз бих те посъветвала в здравния да питаш....че на нас /слава богу/ не ни се е налагало да се сблъскваме с подобен проблем.....
Ани-как са вашите нощи?
Сиске-прибра ли се скитницата?

Ох,много още имах за писане,ама купчината за гладене е внушителна.....а и трябва да я отметна докато Иво спи а татито и батето са на кино...така,че ще се надявам пак да стигна до компа по нощите/и само да ви кажа,че тия дни може да не съм се отчитала,ама ви четох-само,че не успявам да пиша през телефона-иска ми някакъв код,а такъв не намерих...ако някой знае как става да ме светне-ще съм много благодарна/

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 16:01 от Анонимен

# 68
  • София
ivonne, страхотна ти е щерката!!! Heart Eyes

много сладки с макси на снимките!

айде на следобедното кафеееее

аз заседнах на пакетче chocolate chip бисквитки и...... филмче  Mr. Green

# 69
аз заседнах на пакетче chocolate chip бисквитки и...... филмче  Mr. Green
А  Миа какво прави междувременно?!
И аз днес полежах пред тв-то докато Ники спа - изгледах 2 филма  Mr. Green
Ама сега ще ходя да чистя кочинката в куФнята  Laughing

# 70
  • София
танче, миа игра до мен с едни патета, вика по тях: паа папа! Laughing

а сега спи  Mr. Green, умори я разходката до ндк сутринта:

aу, времето е прекрасно навън  Flutter, купата с пране да си се изглади сама  Mr. Green

# 71
А бе тоя Никола колко спи! Цели два филма! Аз едва един успявам!  Party
Преди малко се връщам от кокошо парти, както Сиска ги нарича, и съм без дете, та и аз да се поотчета.

Люба, на мен не ми стана ясно , ти през телефона ли ни чете!? А за нощите , какво да ти кажа, през изминалата нощ бяхме на РД!  Laughing А иначе Ивко си спи. Малко взе да кашля, но не му пречи явно на съня.

Да честитя и аз на днешните рожденици, Малка мама и на Виф порасналия рожденик.   bouquet

Пак се нагледахме на сладури Миа, Никол, Макси. А Косьо направо разбива с мамините токчета. И снимките на Алекс от морето и кръщенето изгледах. Пак малко морско настроение се внесе в темата!

Моят приятел, композитора , за който ви писах преди време, се класира за Евровизия. Днес ме покани в студиото да чуя песента. Даже и на диск ми я метна, ако успея да я уредя да я пуснем по някои местни радиа. Докато я слушах направо се просълзих, само като си представих че ако имах глас можех да съм на мястото на певицата. Имам огромно желание, но пусто Господ като не дал глас. Натиснах му се да ме снима в клипа, ако прави такъв...  Flutter Утре пак ме кани да ида да чуя песента на живо. И да видя и сценичното облекло на певицата.

Хайде аз да ходя да си търся вече детето по улиците!

# 72
Да,бе Ани-чета и има поле за отговор/и място за влизане през моята си регистрация/ама ми иска да въведа някакъв код/обаче него го не виждам къде е/...иначе така ви следя като ходим на селото и като сме на път....

# 73
  • Русе
   Привет!
   Аз попрочетох малко, но разгледах всички снимки! Дечицата ни са много, много хубави! Hug
   Не съм ви писала скоро, защото са ни налегнали едни болести Cry Аз съм вече по-добре(след втория антибиотик), на Дарито също не й се разминаха лекарствата Sad Бях си направила 2 списъка - един за нея, един за мен и отмятах в колко часа какво съм дала, че бяха толкова много сиропи, прахчета, антибиотици ooooh! Вече се чувствам ужасно изморена, изнервена и депресирана Cry От 1 седмица Дари е с разстройство и не можем да го спрем! Давам Ентерол и Хидрасек, но те само временно закрепят положението. Сега, докато пиша, пак я виждам, че ака! Вече ми се плаче, не знам какво да й давам, с какво да я лекувам, варих й нар да пие, картофи и ориз яде-нищо не помага. Вече се чудя дали не е от зъбите, ама това кой може да го каже със сигурност?
   Успех на Олчето утре на новата работа!

# 74
Добро утро!

Тази сутрин кафето е от мен:

Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт