Криси е болен. Беше с температура и после цял ден ревеше и се гушкаше. Според мен са зъби, тъй като само търси да хапе нещо.
И аз не искам да гледам филма. Страх ме е от ужаса, който ще видя.

Една приятелка ми се обажда и ми казва: "Чудя се какво става. Всеки път като се обадя и си говоря с Никола".
Ще трябва да купя предпазители, че това вече не се трае... 1000 пъти се прещипа на всички шкафове, но акъл не му идва, запленен е от мебелировката отвсякъде...
Нали отдавна не ни го беше показвала... А Никол каква е дунда само... 

Страхотна снимка!
Не сме го виждали от рождения му ден.
А сега и с тази работа... Ама все се надявам да има хубави есенни дни и да се закотвим на по биричка с нея и другите пловдивски сладурани...
а на теб - успех на работното поприще! 
Чак другия уикенд ще имаме тази възможност.
Аз редовно ви чета,но за писане все не остава време
Все си викам ха днес,ха утре и то така май няколко месеца минаха...Не ми дърпайте ушичките
моля
Обещавам вече да съм по-редовна,но това моето малко чудовище не иска да ме остави да пиша на компа и само като ме види ,че сядам зад екрана и се почва едно лудо катерене и като накрая се добере до компа се почва борбата с мен и ....сътветно малкото чудовище все печели 
Макар да не я виждам като такава,ама знае ли човек
Или лудницата ше е пълна
или аз ще съм в лудницата:) Не ,не се оплаквам даже вече почнах да се чудя дали и с три ще мога да се оправя,ама...хайде от мен да мине първо сега да доизнося бебо и да се роди още едно малко ,сладко и здравичко бебе и после ще помислим и за третото.Че нали знаете кое е по-хубаво от един детски смях?!? Две,че дори и три гласчета дето да се смеят в хор 

Който всъщност знае много думички,ама мама му незнам защо не го хвали детето,колко е умно
Но нали ние с Ники си го имаме за наш поне ние да го похвалим колко е умен и че може и с прости изречения да си служи и е най-послушното,най-доброто дете
,ако можем по-късно пак ще се включим,ако не обещавам близките дни пак да пишем

.....това аз му викам реклама/направо незнам какво друго е...при положение,че аз не им дадох да се обадят,а Иво не спря да се върти ,да хвърля разни работи и да мучи....ама нейсе-щом са ни видяли в положителна светлина
/....Иначе и аз съм във възгорг от тяхното семейство/макар и в съкратения вариант,без Марто/,но и двамата са толкова приятни и симпатични/и добри слушатели/...и определено ще се възползвам от възможност да повторим мероприятието...........и тук да си призная без бой-нали все всичко си казвам-че вчера бяхме цял ден из София,ама по работа....и просто не остана време за кафе....иначе имах огромното желание за това,но друг път....че тоя беше служебно пътуването/а аз играех куче-пазач/......За да можем да пътуваме,прибегнах до услугите на майка ми за гледането на децата/направо и ги натресохме за гледане ако трябва да сме точни/ ,но мога да се похваля,че вчера цял ден и цяла нощ са били много послушни....и са яли и са спали и са си играли......,но като си ги взехме днес Иво направо ме пренебрегва-нито иска да се гушка,ходи все на обратната посока,...абе определено ми е сърдит
Сега спи-дано като стане да му е минало........
...а,че е красавец -просто спор-няма......е,не ,че и него не го объркаха с момиче/но пък то като не гледат хората.....само да ви споделя,че вчера на едно кръстовище в София една кака тегли на Асен "благословиите"като ги започна с едно"Ама селянкооооу......"/Та се видяхме за кратко,но се надявам другия път да е за повече...и ако има начин да има и други Пловдивски мами/което ме навежда на мисълта да питам-Змейкови,оздравяхте ли?...а Духи -Пухи-извадиха ли зъбче?/
...дано да ти хареса работата и колегите и да си доволна от решението си...а за Вели не се притеснявай-в добри ръце е /и аз да ти напомня за програмата за детегледачки,още повече че се планира да важи до 3-тата година на детето,та не е лошо да се възползвате-така на майка ти поне стаж и осигуровки ще и вървят/...а за преподреждането-и ключалки и връзки и тиксо-поне при нас нищо не помага.....ако реши че ще вади нещо Иво-няма сила дето да го спре/да не казвам,че забраненото е най-сладко....ама това вие си го знаете/

Утре пак ме кани да ида да чуя песента на живо. И да видя и сценичното облекло на певицата. 
Аз съм вече по-добре(след втория антибиотик), на Дарито също не й се разминаха лекарствата
Бях си направила 2 списъка - един за нея, един за мен и отмятах в колко часа какво съм дала, че бяха толкова много сиропи, прахчета, антибиотици
Вече се чувствам ужасно изморена, изнервена и депресирана
От 1 седмица Дари е с разстройство и не можем да го спрем! Давам Ентерол и Хидрасек, но те само временно закрепят положението. Сега, докато пиша, пак я виждам, че ака! Вече ми се плаче, не знам какво да й давам, с какво да я лекувам, варих й нар да пие, картофи и ориз яде-нищо не помага. Вече се чудя дали не е от зъбите, ама това кой може да го каже със сигурност?