Слабо е да се каже, че го правя от сърце.

Явих се на интервю, като на шега и одобриха кандидатурата ми. Фирмата се занимава с внос на компютърни компоненти на всички нива и е официалният вносител на Hewlett Packard за Б- ия... Незнам как ще е работата, в какво ще се изразява и ми е много притеснено. Най - вече ми е мъчно за малкото ми момченце, от което не съм се отделяла откато се е родил... (На работещите майки сигурно им звучи познато моята мъка...) Ще го гледа майка ми, с която и той е свикнал, а и аз и имам доверие... Но ще ми е безкрайно мъчно да го виждам само вечерите и събота и неделя... 

: Велизар НАЙ - ПОСЛЕ ми каза "мамма"...
Хареса му и цял ден си го повтаря. Малко време му трябва от вълна БАББА да превключи на МАММА, ама важен е крайния резултат... 

Много се радвам, че си избрала мен за кръсница точно на тази тема. 

Нищо ново, Стоянчо се оказва разбойник и любовчия. Бие се по площадките, засипва децата с пясък, крещи, но иначе като види какичка на улицата и пуска най - чаровната си усмивка, само дето още не протяга ръце да ги прегръща
Та незнам какво ме чака след 1-2 години. И не си мислете, че само така си говоря.
Руми,
добре, че се сещаш навреме за тези неща.
А и Верчето с Ради, но те имаха уважителна причина.
Ей луди колкото искаш.
,но и то минава, а около нас пълно с болни дечица
Лято, зима-все върлува нещо, как ще ги опазваме, не знам (аз на кърменето за сега разчитам, но толкова взе да ми писва вече...не е истина, понякога направо ме влудява, като виси по 1/2 час на цица, пък аз две не виждам и ми се спиии
Та да видим до кога ще я караме така. Но пък и зъбите продължават да го мъчат, та май хич не е момента за отбиване
). М/у другото- вие давате ли вече мед ?
На нас днес ни отмъкнаха играчките-и то 11 месечно
Иначе какичките и ние много ги тачим 
Страхотна си. И като цяло темичката ни е много хубава, подменена, цветна, абе прекрасна е! Браво!

, страхотна темичка и голяма изненада за новите снимки на геройчетата. Поздравления за новата работа. И горе главата първата седмица ще е най зле, след това малко се свиква. Май това незвучи много окуражващо- но часът е 24 а аз имам от една седмица свекърва в къщи и ще си я имам сял месец 

...много сладки клипчета 
/дано да се обадят поне още няколко мами,макар,че и така пак ще стане-някои сме приказливи за повече бройки/...аз също предлагам да го направим в детски център,че да можем и да се видим.../макар,че те Калинка и Христинка са кротки,да му мисля аз
-радвам се,че са те одобрили...а и колкото и да ти е трудно,все някога ще дойде и тоя момент-поне знаем,че майка ти е от стриктните баби и ще го гледа както трябва/че тук като гледам всекакви модели баби има-но като моите с толкова преобладаващ личен живот май други няма
....и двете са ми така
-ама да са ми живи и здрави/...и честито ти "мамосване",сигурно ти се размаза всичко от кеф,а? 

....че попаднах на обсъжгдането в Клю-то....ама гледам Недка ме е изпреварила?
,направо сте на светлинин години от нас....аз още се боря със зъби и нокти да му сменя памперса.......гоним се като луди всеки път......за гърне не ще и да чуе,камо ли да каже......и хич не му дреме напикан ли е,наакан ли......разкарва си се човека и си действа по-задачите.......От вчера обаче все ме води към банята и си иска четката за зъби...ако това минава за интелегентност-с това можем да се похвалим засега.
/