Златна есен е дошла, а навън щуреят МАЙ-ските деца!

• 11 743
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
А бе Петър е по голям от Ивко с половин година. Решила съм да питам баба ми дали баща ми се е катерил така по де що види като малък. Сега нали само върхове изкачва, та знам ли, може и Ивко на него да се е метнал.

Joy разсмя ме преди лягане

# 241
  • Варна
Люба, изпращам цялата си положителна енергия към зълва ти  Praynig Дано всичко е ОК!!!

Духи, дано Тони се оправя вече и се отървете от неприятната хрема  Praynig

А н и, не мисля, че Ивко е непослушен. Все пак е спал цели 2 часа!!!! в ресторанта!!!!! Аз не мога и да мечтая вече за такова нещо. И Макс, и Никол на Ива, са такива непослушковци, спят като зайчета, да не чуят нечий глас, особено детски, и вече са скокнали за поредната беля. Да не говорим, че днес цял ден ги гоних да ги снимам двамата, ама нейсе, не ми се получи.... толкова са бързи  Mr. Green и как още са живи и здрави, като се има напредвид къде се катерят /пързалки, катерушки, клатещи колички, маси, столове, секции, подскачат отгоре им и т.н./. Господ ги пази явно и дано и не пострадат в игрите си. Ама моя палвник е по-голям бандит де, и е взел да се бие, уж си играе, пък току погнал някой с някоя количка или буталка...  Blush

Мимозка, мерсииии.....  Blush и аз много харесвам Макс на тази снимка  Heart Eyes

Смайли, честито за работата и дано бързо наредите нещата с гледането на Йони и твоята работа.

Мойто мъж е на банкет. Аз измих, изчистих, прострях, изгладих.... да взема и да си лягам вече  Thinking ...  Mr. Green

# 242
  • София
A н и, я го заведи детето на театър, апартаментът и чистенето няма да избягат!

Дано болничките оздравяват бързо! Косьо подкашля от  вчера и ме притеснява, дано мине леко!

Иначе днес го водихме на концерт в зала. Той доста се ошашави, гледаше с отворена уста и даже почна да пее по едно време. Изслушахме цялата подгряваща група, то и звукът беше по-слаб, и си тръгнахме.

Смайили, честита нова работа  Hug

Все още нямаме пълни подробности за Хелоуинския детски готик карнавал, ще пусна инфо, веднага щом се финализират подробностите, но ако сте фенове - имайте го предвид за 31-ви  Tada

Лека от нас!

# 243
  • Varna
Ани ще ти изпратя Бетинка за сравнение. Днес вечерта докато ние си седим в хола дяволчето  си е приместило стола, успяло да се качи до кухненския плот да си вземе две вафли. седнала после на пода и с кеф си троши си ги троши и замазма по паркета. Но това не е всичко  в момента в който ме вижда да влизам с най чаровната усмивка казва -бате папа - и раздава целувки.
 Смайили, честита нова работа, дано всичко ти се нареди.
Болните да оздравяват Hug., а на здравите никакви болести им пожелавам.

# 244
  • София
Дано дечицата да не се разболяват в това кофти време и болничките да оздравеят Praynig
Момичета, като пишете че са ви палави дечицата, че и бойни, да ви кажа дори малко ви завиждам. Не че Румен не е палав, не прави бели и не е упорит, обаче малко ме притеснява, че не е много самостоятелен. Като сме навън или на гости все е залепен за мен, е поне докато се отпусне де, но иначе ме хваща за пръста и ме води там, където иска да иде. Три пъти го водих в Патиланци с надежда да се заиграе, а аз от страни да си пия кафе, но не би, трябва да съм вътре при него, иначе реве. Не ме изпуска от поглед и ме пази да не избягам. Та на мен пък това ми е притеснението и направо не знам на какво се дължи и с какво съм го провокирала това или пък си е до дете Shocked Знам, че ще се променят нещата, ще се отпусне и ще стане по-самостоятелен, но се чудя как да подпомогна процеса Rolling Eyes
Хубава неделя ви желая!

# 245
Добро утро!

Сервирам кафенцето и чая

Ние вчера бяхме на рожден ден на една приятелка и си изкарахме страхотно. Първо се събрахме всички поканени на една гара, от която тръгнахме с това http://www.schienenvelo.travel/bilder/schienenvelo-1-con.jpg до мястото на празненството. Беше много весело по пътя  Grinning.

Ани, и аз не мисля, че Ивко е палав. Ела да видиш какви идеи му идват на Килиан в малката му главица  Crazy. Катери се навсякъде, но и вече се е усъвършенсвал и добре се справя и на обратно  Wink. Това е период и след половин година няма да е така. Това момченце Петър сигурно вече я е минал тази фаза.

Бабъл, и аз преди 10 години си махнах една огромна бемка на гърба. Тогава бях в Германия и там ми дадоха една лепенка и казаха да си я лепна върху бемката два часа преди да отида. Това беше всъщност упойката, която била повече за деца  Rolling Eyes.

Смайли, честита нова работа! Много успехи ти пожелавам!

Уна, Ралица е много сладка с този ухажор  Heart Eyes

Болните дечица бързо да оздрвяват  Praynig!

Айде и аз да я започвам с със слугинската работа  Sad...

Лек ден!

# 246
Хе хе ВИФ и моя мъж беше на банкет  Grinning И аз така снощи хапнахме,оправих и Жулиана на финала преди лягане разсипа  ипръсна сума ти неща... Tired  А снимката наистина е страхотна-Макси е пич отвсякъде и с тая дигната яка  Heart Eyes
На Ани моля не обръщайте внимание  Laughing тя е свикнала сигурно всичко да е подредено ,ред да има и мъжете да я слушат  Peace Обаче сега малкия иска да обикаля насам натам и тя решила ,че е палав  hahaha  Нищо не си видяла моля те!  Crazy
Кате-явно е било много забавно,а колко дълго пътувахте с това нещо? Я разкажи подробно и защо точно с него?

# 247
ЕЕЕ честно зарадвахте ме! А бе покрай мен децата все едни послушни, като ида на гости у някой и подредено ми се вижда, а у нас или сешоара ми се мотае из краката или торбички пръснати из стаята,обувките всичките са разпилени или замъкнати в някоя друга стая. И на мен взе да ми писва да оправям и си ги оставям така докато се прибере Дидо, но пък ако някой реши да дойде у нас и ме изнервя ситуацията че все нещо е разперкано.

Руми на театър не го заведох, но видях в програмата че в четвъртък ще я играят същата пиеска, но е от 10ч  Sad Ако успеем да станем по рано ще го заведа, че последно време взе да става все в 10 без нещо. Ако пък не следващата неделя пак е хубав кукления театър ще идем на него. Искам първата постановка на която ще го заведа да е весела и шарена, че да се впечатли и да му харесва там.

Кате мерси за сутришния чай. А това превозно средство как се задвижва? Определено сте се заредили с емоция още при пътуването.

# 248
ЕЕЕ честно зарадвахте ме! А бе покрай мен децата все едни послушни, като ида на гости у някой и подредено ми се вижда, а у нас или сешоара ми се мотае из краката или торбички пръснати из стаята,обувките всичките са разпилени или замъкнати в някоя друга стая. И на мен взе да ми писва да оправям и си ги оставям така докато се прибере Дидо, но пък ако някой реши да дойде у нас и ме изнервя ситуацията че все нещо е разперкано.

Моля заповядай у нас и моментално ще се успокоиш  Mr. Green В детската има 6 големи коша с играчки повечето много дребни,изсипва баткото поне единия ,за да играят и се получава един огромен куп играчки и боклуци  Tired ,шезлонги,завивки и пр...В хола -любимо занимание да се разхвърлят книги и вестници от библиотеката,в коридора пръснати ,обувани-събувани основно мои обувки,но и на другите.....Абе още има ама отивам да разтребвам  Grinning

# 249
Ани, ако се оплакваш от Ивко, да си ги сменим за седмица, да видиш мойто как е  Mr. Green Mr. Green
То не е катерене, ми си е направо маймунска работа  Crazy Мести столовете навсякъде - катери се по тях, от стола на масата или на бар-плота.. И се почва едно скачане отгоре - кога се преземи по глава, кога като котките по лапички.. От дивана се мята със засила на пода, даже оня ден направи салто и дри баща му остана със зяпнала уста. Такова е камикадзе, че нямам думи  ooooh! Дори ОХ не казва вече като падне. Цялата му долна устна е изпонахапана (че постоянно я перфорира при падане с някой зъб), ама само се избърсва от кръвта и продължа с дивянето.. И почти всичките му дрехи вече са с кървави следички.. Абе малко като филм на ужасите, ама такова е наистина.. Ако не си му свикнал, може лошо да ти стане като го гледаш в действие.
Отделно вече познава и може да работи с почти всички ел. уреди - в микровълновата като му топля манджата, сам върти копчето и после отваря вратичката  Crazy.. На робота като режа нещо - пак той го пуска.. Пералнята отдавна й е научил програмата - че и 3 копчета са, а вече им знае и поредността  ooooh! Сам пълни дрехите вътре, затваря вратичката и ми отваря чекмеджето за праха..
Телевизора отдавна му е научил копчетата на дистанционното (и тия на самия ТВ) - и като му кажа да смени програмата и да усили - знае точно къде да натисне. Как го прави не знам..
На компютъра - с мишката щрака малко на посоки, но на Vbox-a винаги успява да си пусне песничката, ако е спряла.. А чекмеджето за CDто го отваря без проблем - слага диска вътре и го затваря.. (Аз едно време съм хранила видеото с ябълки - напъхала съм вътре една ябълка на парченца, че било гладно - на неговата възраст точно.. Сега като гледам той CDто ще храни  hahaha).
На баща си е се е метнал като гледам такъв оправен.. Направо не знам какво ще го правя още малко - нищо и никъде не мога да скрия от него..
Голям ми е помощник  Heart Eyes Метем заедно - с една голяма метла и я размята като нинджа, бърши пода с една кърпа.. Даже се замислям да му оставя на него туй задължение толкоз като му харесва  Twisted Evil
Като готвим се покатерва до мен на бар-плота и ми подава каквото ми трябва - моркови, лук, чушки, картофи.. Всичко знае как се казва вече (нищо че не ги говори де).. Черпаци, лъжици.. Имам си помощник готвач от класа  Laughing А той винаги е въоръжен с белачка, лъжица, купа и чук за пържоли - и си бърка разни продукти и е супер щастлив.
Напоследък най-новото му занимание е да яде с нас, на масата, на гоемия стол, от чиния с вилица.. Не мога да ви опиша какво е щастие (то се вижда и на аватара де) - с лъжица не иска да яде - сам да боде - голям вече!
А на какво прилича къщата, след един ден с него... Просто няма как да си го представите  Shocked Баща му винаги е очарован като се прибере  Joy Играчките изобщо не му ги прибирам вече, защото са по целия хол само след минутка - мрази да са му събрани.. И си представете 35 квадрата с 20 см. килим от играчки .. няма де да стъпиш. Отделно кухненска посуда - тенджери, тави, лъжици и черпаци.. Отделно разни докопани пластмасови бутилки и кутии (празни)... Ябълки и лук се търкалят тук там (имаме си от "село" и ги вържа на терасата, а момъка редовно си примъква насам-натам).. Дрехи разхвърляни където му падне, защото не търпи да има нищо ни по дивана, ни на стола - пречат му на катерлъка  Crazy
Та така общо-взето изглежда картинката при нас - и това в хола - за другата чат на къщата някой друг път Mr. Green

# 250
  • Велико Търново
Здравейте,мацки Heart EyesВреме е за кафе и такива като мене ,където са на диета и пият чай Blush

На патерица искам да пожелая много здраве и късмет на таткото на Мимозка и на съпружеството на Недка!

Люба,моля се при зълвата ти всичко да е наред и да се зарадват на едно здраво и сладко бебе!Как са Ивчо и Сами?Божидара не можа да пропусне антибиотика,но важното е,че се оправи!

Уна,страхотен обожател има Рали Heart EyesРалица е много сладка!Много се зарадвах,че добре се адаптира в яслата или както ти каза "родена да ходи на ясла".Желая на всички бъдещи ясленчета да се адаптират като Рали и  всички болести да ги подминават!

Катя,снимките ти както винаги са радост за нашите очи!Всички изглеждате прекрасно!

Имар,имаш ли вече християнче?Чакаме снимки Hug

Виф,снимката на аватара ти е просто жестока!Излишно е да казвам,че Макси е много сладък!Кажи на Ивон да напише два-три реда,че доста мами ни забравиха!

Смайли,честита ти ти нова работа!Желая ти от сърце с кеф да ходиш и скоро да се освободи място за желаната от теб смяна!

Аз,нали постоянно съм във форума Crazyче засякох тема пусната от Вечерница в клюто и много се надявах да се разпише тук,ама не!Марк кой знае колко е пораснал!Ако,чете дано се разпише!Както и Крейзи,Риен и други мами!

Като чета за белите малко ви завиждам,защото Божидара просто не прави такива!Като идем в МОЛ-а ако не е в количката се държи за ръката ми докато пазарувам,а вчера седнахме да пием с баща и кафе и тя не искаше да си слезе от количката.Там бяха две от приятелчетата и,които бягаха и аз,я пращам и нея при тях,но не та не,накрая се ядосах и сгънах количката,а тя клекна до нея BlushОтиваме в парка пак същото,само и само да тръгне я заведох до една чешма,където другите деца си играят,моето стоя и я гледа само.У дома си има една стая само с играчки и редовно я сварвам седнала в стола за кола и "чете"списания или книжки и като стигне до Бетинка в едно списание идва и вика Бети/естествено,аз,съм я показвала/,а най-новото е,че е решила,че се казва Бижи Mr. GreenТолкова е послушна,че една майка в парка ме пита дали не е болна!Останах единствената дебела майка в нашия парк Blushама това е положението.Сега като се събуди ще я водя в един нов детски кът там да поиграе,че вън е студено!

Това е от мен,не ,че е малко де BlushЖелая на всички хубав следобед! Hug

# 251
Сиске нацелувай Божана-Кротана,така ще и викам вече..Вземи Тони на Духи и сигурно ще ти подейства на фигурата,а тя ще си отдъхне малко  Party  А това със сгънатат количка и Божа клечаща до нея ме довършии  hahaha Радвам се,че е здрава.
Духи не е лесна твоята  ooooh!

И аз видях темата на Вечерница а в един стар брой на Мама видях една снимка за деня на целувката  Grinning И познайте кой беше на снимката,дето ни забрави и хич не пише  Crossing Arms  Крейзи-да вземе да се разписва ,че ще се сърдим вече  Naughty

# 252
Привет и от мен!

Сиска, мерси за кафето!

Използвам намалението докато Гоги е у бабини си на гости и между слугинската работа да седна да се разпиша и аз, че последно време само ви чета.

Честита нова работа на Петя! Пожелавам ти много успехи и всичко да се нареди както искаш.

Дано болничките бързо да оздравяват!

Я, тези МАЙски хлапета колко палави са станали. Не, че ние се делим от колектива. При нас ситуацията е като у Духи. Само днес /защото го няма/ има някакъв ред и то ще е за няколко часа. Като си го прибера за 10 минути ще се е върнал стария облик на къщата, но вече съм претръпнала. А пък на Ани не мисля, че някой ще и повярва, че Ивко е беладжия. Особено тези, които са го виждали на живо.  Flutter Яяяя, моля, такова добро дете, пък набедено за палаво!  Naughty
Сиска, а на теб само мога да ти завиждам /е, благородно/ за кроткото дете. Да я нацелуваш тази сладка Божа /нали ми е слабост/.

Вифчо, все се каня да те питам дали му харесаха филмчетата на Макси? Гледа ли ги?
И по този повод да се оплача, че моя син е голям телеман - не заспива, докато не му пусна от неговите филмчета. Но то явно ще е по наследство.

Де ни, питаше с какво мажем Гоги за дерматита - цялото тяло мажа с Балсам интензив на д-р Тайс за нерводермити и екстремно суха кожа, по-проблемните участъци с Клобедерм и 5 дни пихме Калергин на сироп. Определено ефект има. Кожата се позаглади и грубите екземи минаха. Дано на цяло мине, но май постоянно ще си мажем с балсама на Тайс, защото освен всичко се оказа, че кожата на Гоги е извънредно суха и трябва постоянно да се омазнява изкуствено.

# 253
  • Русе
   Ехо и от нас! По-точно от мен, защото Дарито спинка сладко Grinning И аз след малко ще се гушна при нея, а татито отиде до баба си да й носи лекарствата.
   Днес при нас е много студено! Един вятър е задухал навън и мирише на зима Shocked Не е ли рано още за такова застудяване? Ние ходихме да пазаруваме на Кауфланд и да видим за смесител за банята в Практикер, та посъбрахме студ.
   Като чета колко палави са дечицата, оценявам моето като "средно палаво". Далеч сме от висотите на Тони на Духи-Пухи Mr. Green, но не сме и като кротката Божи. Все пак Дарито напоследък ми се струва, че започва да слуша повече-ако се е качила някъде и й кажа да слезе - слиза веднага. То това до сега ни беше най-големия проблем. Иначе бърка и вади всичко от шкафовете, разпилява си солетите и бисквитите по пода, хвърля дистанционното на ТВ-то от високо, за да се разхвърчат батериите, вади и пилее всичките си играчки по земята, ако види пълна чаша - главната й задача е да я обърне и да гледа как изтича съдържанието й... Ей такива разни весели работи Mr. Green От 2-3 дни проявява истински инат - като й откажа нещо ляга на земята по корем и започва страшен рев! Мама ми каза, че и аз съм правила така, та сега ми се връща Embarassed
   Снимките на Катето ми дойдоха много добре днес - тъкмо се откъснах за малко от мрачното време тук Grinning Кате, наистина си като по-голяма кака на децата, много млада изглеждаш за мама!
   Честита нова работа на Смайли и браво на Йонито, че спинка спокойно!
   Ани и на мен ми се струва, че това, дето прави Ивко е нормално - опознава света!
   Мимозка - Дари е на снимките с биберон съвсем не случайно. Освен, че още спим с него, продължава да го търси и през деня.
   Люба, изпращам ти много  Hug и от нашата положителна енергия - да се оправят вече дечицата, че да ти поолекне на сърцето!
   Ето един весел поздрав от нас:
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=103

# 254
Така,така, пишете какви пакости правят дечицата, много ми е весело. Докато чета се смея на глас, но като ми се случва на мен и направо откачам. Поне сега вече пак съм на мнение че Ивко си е нормален. Бях решила че ще става бандит вече.  Grinning Особено поста на Духи Пухи много ме развесели.

Дрехи разхвърляни където му падне, защото не търпи да има нищо ни по дивана, ни на стола - пречат му на катерлъка  Crazy

ей туй особено Ивко ми го прави редовно, вече нищо не смея да оставя по дивани и столове. С такъв замах ги изперква на земята, че чак му се чудя какво толкова му пречи да се покачи върху някоя дрешка. Ама явно такава е модата. Духи пак като изпадна в някое истерично състояние ще те помоля да ми опишеш и останалите стаи за успокоение.
Мимоз, то хубаво че твоите поне с играчки си играят. На мен за разпилени играчки не ми пука, ама хич не ги поглежда вече, седят си в панерите  - вади си само една две най много и книжките задължително.

А Божа с това клечене пред количката , много ме разсмя. ММ аз явно съм за такова дете.

А Дарито най ме разсмя с тази чаша! А бе общо взето ме развеселиха неща които аз не бих се насладила да видя у нас. Ама не знам що тъй като чета и ми става весело.

Общи условия

Активация на акаунт