разсмя ме преди лягане
разсмя ме преди лягане
Дано всичко е ОК!!! 

и аз много харесвам Макс на тази снимка 
... 

., а на здравите никакви болести им пожелавам.
.
. Катери се навсякъде, но и вече се е усъвършенсвал и добре се справя и на обратно
. Това е период и след половин година няма да е така. Това момченце Петър сигурно вече я е минал тази фаза. 
!
...
И аз така снощи хапнахме,оправих и Жулиана на финала преди лягане разсипа ипръсна сума ти неща...
А снимката наистина е страхотна-Макси е пич отвсякъде и с тая дигната яка 
Обаче сега малкия иска да обикаля насам натам и тя решила ,че е палав
Нищо не си видяла моля те! 
Ако успеем да станем по рано ще го заведа, че последно време взе да става все в 10 без нещо. Ако пък не следващата неделя пак е хубав кукления театър ще идем на него. Искам първата постановка на която ще го заведа да е весела и шарена, че да се впечатли и да му харесва там.
,шезлонги,завивки и пр...В хола -любимо занимание да се разхвърлят книги и вестници от библиотеката,в коридора пръснати ,обувани-събувани основно мои обувки,но и на другите.....Абе още има ама отивам да разтребвам
Мести столовете навсякъде - катери се по тях, от стола на масата или на бар-плота.. И се почва едно скачане отгоре - кога се преземи по глава, кога като котките по лапички.. От дивана се мята със засила на пода, даже оня ден направи салто и дри баща му остана със зяпнала уста. Такова е камикадзе, че нямам думи
Дори ОХ не казва вече като падне. Цялата му долна устна е изпонахапана (че постоянно я перфорира при падане с някой зъб), ама само се избърсва от кръвта и продължа с дивянето.. И почти всичките му дрехи вече са с кървави следички.. Абе малко като филм на ужасите, ама такова е наистина.. Ако не си му свикнал, може лошо да ти стане като го гледаш в действие.
.. На робота като режа нещо - пак той го пуска.. Пералнята отдавна й е научил програмата - че и 3 копчета са, а вече им знае и поредността
Сам пълни дрехите вътре, затваря вратичката и ми отваря чекмеджето за праха..
).
Метем заедно - с една голяма метла и я размята като нинджа, бърши пода с една кърпа.. Даже се замислям да му оставя на него туй задължение толкоз като му харесва
Играчките изобщо не му ги прибирам вече, защото са по целия хол само след минутка - мрази да са му събрани.. И си представете 35 квадрата с 20 см. килим от играчки .. няма де да стъпиш. Отделно кухненска посуда - тенджери, тави, лъжици и черпаци.. Отделно разни докопани пластмасови бутилки и кутии (празни)... Ябълки и лук се търкалят тук там (имаме си от "село" и ги вържа на терасата, а момъка редовно си примъква насам-натам).. Дрехи разхвърляни където му падне, защото не търпи да има нищо ни по дивана, ни на стола - пречат му на катерлъка 
Време е за кафе и такива като мене ,където са на диета и пият чай 
Ралица е много сладка!Много се зарадвах,че добре се адаптира в яслата или както ти каза "родена да ходи на ясла".Желая на всички бъдещи ясленчета да се адаптират като Рали и всички болести да ги подминават!
че засякох тема пусната от Вечерница в клюто и много се надявах да се разпише тук,ама не!Марк кой знае колко е пораснал!Ако,чете дано се разпише!Както и Крейзи,Риен и други мами!
Отиваме в парка пак същото,само и само да тръгне я заведох до една чешма,където другите деца си играят,моето стоя и я гледа само.У дома си има една стая само с играчки и редовно я сварвам седнала в стола за кола и "чете"списания или книжки и като стигне до Бетинка в едно списание идва и вика Бети/естествено,аз,съм я показвала/,а най-новото е,че е решила,че се казва Бижи
ама това е положението.Сега като се събуди ще я водя в един нов детски кът там да поиграе,че вън е студено!
Желая на всички хубав следобед!
А това със сгънатат количка и Божа клечаща до нея ме довършии
Радвам се,че е здрава.
И познайте кой беше на снимката,дето ни забрави и хич не пише
Крейзи-да вземе да се разписва ,че ще се сърдим вече
Яяяя, моля, такова добро дете, пък набедено за палаво! 
И аз след малко ще се гушна при нея, а татито отиде до баба си да й носи лекарствата.
Кате, наистина си като по-голяма кака на децата, много млада изглеждаш за мама!
и от нашата положителна енергия - да се оправят вече дечицата, че да ти поолекне на сърцето!
Особено поста на Духи Пухи много ме развесели.