Златна есен е дошла, а навън щуреят МАЙ-ските деца!

• 11 723
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • Varna
 Обяд стана до да сервирам кафето и  чайчето kaffeetrmker_2  food010.
Днес временцето е лошо и се надявам да се отрази това положително на активността тук newsm44, че и ние които сме на работа без работа Mr. Green, да има какво да работим/разбирайте да четем/

# 256
Ох и мене ме разсмяхте с тази съботно неделна теме за белите - а защо не приложите и снимков материал към разказите си ще е още по автентично да видиме как подреждат децата ни да се учим каква е модата  Joy
Аз не мога да измисля някаква беля на Мариса играчките й седат не покътнати с дни интересна й е само топката да ми я дава и аз да й е хвърлям и тя да ми я носи пак. В кухнята шкафовете са ми МДФ и са лъскави и като ми писне да ги гледам целите на малки пръстета аз взимам мокрия парцал на нея давам сухия и бършеме заедно много й харесва, друго което се сещам е че напоследък като измия пода и като види че е мокър се пльоска по корем и почва да размахва ръце все едно плува много е смешна и съответно се мокри и съответно спрях да мия като е в къщи  Laughing иначе и на нея й харесва да се катери по стола и от там на масата, но онзи ден падна от стола, много плака и гледам че тези дни ме кара аз да я сложа да седне и не мърда като иска да слиза пак протяга ръце към мене аз да я сваля - запомнила е ще видим до кога. Иначе и ние сме като Румен на Бъбъл като сме на чуждо място ме води за пръста докато се отпусне по някога много се дразня но знам че ще е до време.
Яслени неволи: днес след 5 дневно прекъсване (поради стачка) пак я оставихме сутринта очаквах да има плачещи деца но нямаше тя се разрева като видя лелката и като я гушна, но тя веднага влезна вътре при децата и като затвори вратата постояхме, но не я чух да плаче - дано не се тормози малката ми душица  Praynig подробности как е минал втория й първи ден утре.

Бързо оздравяване не всички и да няма вече болни децича!!! Аз като превантивна мярка започнах да й давам всеки ден лимон с мед така за мое успокоение, че правя нещо пък то времето ще си покаже как ще й се отрази яслата в това отношение.  Praynig
Смайли честита работа и дано да се освободи желаната от теб смяна.
Кате разкажи повече подробности за този рожден ден и защо пътувахте така доста не подходящо за студено време и как се задвижва това чудо???
Люба стискам палци всичко при зълва ти да се развие по най добрия начин и после да черпиш за ново племениче и децата да оздравяват бързо бързо  Praynig Hug
Подкрепям идеята на Иночка  Peace

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 13:15 от galiushana

# 257
Здравейте и от нас,
Бели, бели, аз вече не обръщам внимание! Вчера татито гледа дневната и вика "само за снимка е", ама трябваше да я направя наистина, че да показвам.  Laughing Играчки, книжки списания навсякъде, отваря кухненските шкафове, вади,  Naughty  ОБАЧЕ после прибира сама.  newsm10 В събота бяхме на 2 детски рождени дни. На първия тя беше най-малката, но по нищо не отстъпваше на каките и батковците.  newsm68 newsm44 Имаше специално наета фея, която да им измисля игри и беше доста забавно, след този РД бегом на втория, там рожденика ставаше на 1г., а гостите бяха между 1 и 4г., така че отново всички бяха на една вълна. Ема поигра час и половина, но умората си каза думата, затова с една голяма кофа от конструктор мина и СЪБРА сама всички малки играчки от детския кът,  smile3501 а после пожела да си тръгваме. Много тихичко ще се похваля, че около децата и вълнението в събота преди обяд изяде 1/2 сандвич с кашкавал, а след обяд почти цяло плодово пюре, което е много, много добре.  Rolling Eyes Мисля си, че и лекарствата започват да дават ефект.. ...  newsm47 май ще оцелеем!
Наде, дано и вие проядете, че голяма мъка.  Praynig
Люба, дано следващите новини от теб да са по-положителни.  Praynig Изпращам положителна енергия за теб, семейството ти и зълва ти. По повод миомните образувания, до колкото съм запозната е много индивидуално, нашата кръстница имаше миома в матката преди бременността. По време на бременността я наблюдаваха, точно защото заради усиленото кръвоснабдяване се очакваше да расте, но се оказа че въобще не се разви. Успех!
Виф, малкия мъж, много голям изглежда на новия ти аватар.  smile3503
Честита нова работа на Смайли! Точната смяна да ти дадат и Йони да не усеща липсата ти!
Уна, какъв ухажор бре, то това на насилие си прилича. Иначе споделената любов- галантен красавец!  newsm10
Духи, дано хомеопатията да ви помогне или поне зъбите бързо да пробият, че да приключвате с хремата.  Praynig
Ани, малко късно, ама с 2 ръце гласувам за кукления театър, пред чистенето. Винаги можеш да разтребваш, а да виждаш радостта в очичките на Ивко, от новото интересно преживяване май повече си заслужава, а!
Кате, много интересно сте пътували! На мен в момента ми липсва точно такова изживяване, нестандартно и продухващо главата от лоши мисли. А снимките ти са наистина наслада.
Желая на "учениците" лесно адаптиране, на болните - бързо оздравяване, а на мамите приятен ден!
... за финал да споделя от няколко  дена Ема как ме нарича: "Мама ти"!  #Crazy
дано не продължи дълго, че хората по улиците се обръщат след нас!  newsm62

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 13:42 от pasti4ka

# 258
  • Русе
   Момичета, вижте това - става дума за връщането на данъци на родителите на деца под 18 години, вече има нов начин:
   http://dnes.dir.bg/2007/10/15/news2213660.html
   Пастичка, радвам се, че Ема е хапнала! Grinning Представям си каква ти е мъка-детенцето да не яде Cry И Дарито пак е в период, в който хапва символично, по цял ден се гоним с лъжицата, солетките даже отказва, но поне пие АМ. Хич не знам кога ще стигнем и ние тези пусти 9 кг Sad

# 259
Здравейте Hug

Моля, моля Naughty никого не съм забравила Simple Smile Особено вас:) Аз ви чета редовно,ама май не ми остава много време за писане.ама се сърдете на мама ВИФ,тя е главната виновница Crossing ArmsКато е хубаво времето само ме разхожда из морската ,а като е лошо ме заставя или да им ходя на гости или те са вкъщи или сме в някой детски кът ooooh!Мира не ми дава тази жена....а аз съм и леко бременна...бе какво да ви говоря hahaha
Та който не ми вярва събра съм тук снимки http://niki06.multiply.com  Joy Joy Joy

Ние сме добре,само дето къщите ни (нашата и на мама ВИФ) прили4ат повече на звероукротилници или казано по меко на детски кътове Simple Smile За това кой е по-палав мисля да сме в челната десятка(да не кажя тройка) Simple Smile Ама какво да правиш ,то както моята мама казва всичко на този свят се връща и колелото се върти ли върти  Grinning Като се има навпредвид че и аз не съм била от най-кротките какво ли мога да о4аквам от Ники newsm78

Хайде стига ви толкова засега Grinning По-късно след като затвори детския кът вкъщи може да ви пусна някоя друга снимчица  Grinning ако сте били послушни Simple Smile
Лек ден на всички и дано Ники и Макси се поуморят днес хубаво,а ние да имаме време за кафенце и довечера за почивка Praynig

# 260
Здравейте и от нас Simple Smile
Малчо още спинка и аз ще използвам подареното ми време за вас Simple Smile
И моето синче е голям разбойник и пак сме с цицина и синка на челото,но поне се радвам,че още не е усвоил катеренето добре,че тогава какво ще го правя незнам....То у нас не е много обзаведено и то горкото няма къде да тренира,освен на един шезлонг,който сме си купили за терасата.Иначе разхвърля всичко за четирима Mr. GreenВчера до обяд излязоха с таткото и аз така съм се отдала на чистене и съм лъснала пода,а той ми се прибира и хапва едно парче хляб(за да успеем ние да обядваме) и го разнесе точно във всички стаи.Побеснях направо-хайде отново метлата #Cussing outВ следващия момент решиха с баща си да рисуват с пастели,но на Алекс не му харесва на листа ,а иска на ламината....Рисува и се залива от смях,баща му  му слага лист под ръката,а той го бута и драска пода.Така хубаво се смееше,че не ми даде сърце да му се скарам LaughingДругото му ново хоби е да ни имитира-как пушиме,как си миеме зъбите и се жабурим с вода...Купон Simple Smile
Така,че Ани не се оплаквай от детенце-просто ти си свикнала всичко да ти е перфектно Simple Smile
Да ви кажа ние от няколко дни сме записани на детска кухня и така се е разяло моето момче...а преди нищичко готвено не искаше да вкуси.
Другата ми грижа е ,че както бяхме махнали памперса през деня така сега отново сме с него.Изведнъж започна да се напишква -предимно в къщи и дори когато току що е пишкал и съм го преоблякла.Прави го нарочно и демонстративно-хванах го как отива и си измъква парче от пъзела(дето е напишкан и прибран),сяда отгоре и се подмокря  Twisted EvilСега сме с памперс,но ползваме гърне-такова животно няма Mr. Green
Люба,стискам и аз палци на твоята зълва и дано се похвалиш със здраво племениче PraynigА твоите юнаци да оздравяват!
Уна и Кате-много ми харесаха снимките Simple Smile
Чакаме снимки от Ани и Имарчето!Иночка и ти не си ни показвала скоро Бетка-винаги ви се радвам на шарените и весели снимки Simple Smile
При нас времето е слънчево и след малко ще хукваме по разходки-пожелавам и на вас същото.
Целувам ви всички-и малки и големи Hug Heart Eyes Hug

# 261
Здравейте. Отдавна не съм писала, но чета редовно.
Кате, както винаги, снимките ти са разкошни. Мисля, че е трябвало да станеш фотограф. Имаш страхотен усет към улавяне на мига.
Последното любимо занимание на Мия е да сяда в един въртящ се стол пред компютъра и да гледа телевизия -animal planet. Много е сладка, отиваме до вратата на спалнята, където се намира и компютъра, чука на вратата ако е затворена и като влезем вътре протяга ръце да я кача на стола, сяда и широко усмихната се обръща към телевизора и чака да го пусна. Не й харесва да гледа някаква игра примерно на компютъра, предпочита телевизора. Иначе имам чувството, че и тя става все по-палава -хвърля всичко, което й е в обсега. Онзи ден дойде на гости кръстницата й, която е страхотен човек, а Мия все плаче от нея. Цялото й държане беше много странно, не ме остави 5 приказки да си кажем. Или ревеше, за да я гушна или за да ходи и после обратното. Сякаш проявяваше някаква ревност, не мога да си го обясня. Навън е супер дружелюбна, усмихва се на всички, а вкъщи не приема много добре непознати пък и познати хора. Странна работа. лошото е, че аз с нея нито навън нито вкъщи мога спокойно да се видя с някой.
с очилата все още нямаме напредък, успяхме да ги сложим за много малко, но тя ги маха веднага. Ще упорстваме ежедневно, пък дано ги приеме някога.
Трябва да взема да кача някоя снимка, че скоро не съм я показвала.
Хайде, успешна седмица от нас.

# 262
Сега сме с памперс,но ползваме гърне-такова животно няма Mr. Green

Как да няма?!У нас има такова-ходи и на гърне и на памперс,и казва кога какво има ,и пропуска да каже и прави на памперса...Само,че аз не се притеснявам ,защото и без това е рано да могат да стискат..Има време.Споко  Peace
Мешко-сигурно е ревност  Peace

# 263
  • Varna
velisa, Веднага си вземама бележка и още довечера ще ви досадя с една фотосесия.

# 264
Направих снимки на Ралица в яслата, но днес имаше много нови деца и доста плачеха затова Рали е една стресната на снимките, май не разбира защо всички около нея плачат. А тя пак ми помагаше с обуването на пантофите, скоро май сама ще се оправя с обувките.
Ето малко снимки от днес: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182743

за белите - да си кажа честно аз си мислех, че имам много послушно и добро дете и сега така си мисля, но според сестрите в яслата била непослушна, адски енергична имали сериозни проблеми с това да я задържат 5мин. на едно място. Май и заради тази и хипер активност още не искат да я гледат за цял ден.
Ухажора от плажа беше много готин и любвеобилен. Повечето време се прегръщаха. Ето още малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182743&photo=7

ох Рали се събуди и почна да "подрежда" къщата и да иска да си играем
исках още да пиша,  но просто няма начин  Sad

# 265
Много са сладки наистиана-Ралица и ухажора  Peace Добре изглежда картинката на яслата..
Ивон,а твоя снимка??

# 266
  Ето и Ради как се катери, не се спира за минутка. Подредено не търпи. Прибера играчките и веднага след мен ги разхвърля. Аз искаям като пия кафе да стои в количката, ама такова нещо не е било.
   Да се обравят скоро всички болни дечица! Praynig
   Страхотни снимки видях.
   Пак набързо се разписвам, че звера мира не ми дава и напълни памперса, а кота се мъчихме в тоалетната ми отказа.
   Целувки и до скоро!

# 267
Сега са ми отпуснали малко време и аз да се разпиша.

Да разкажа повечко за тези вагончета - те се карат като колело, отсечката, по която карахме беше 5 км., времето беше слънчево и много приятно. Накарая на отсечката имаше грил-местенце с много маси и пейки от дърво и грил. По-голямата част от масите бяха под навес. Там се празнуваше и рождения ден  Grinning

Килиан започна да удря с ръка или с разни играчки. Въобще не знам как да го отучвам от това, никога не съм го удряла, а и той от никъде не е гледал бой или нещо подобно. Мисли си, че е много забавно и се смее като удари. Вашите деца правят ли така?

Започвам сега да гледам снимки!

Лека нощ!

# 268
  • София
kaте,
и миа прави така като твоя хубавец.  Mr. Green

явно от датата на раждането ще да е.  hahaha

# 269
Кате, ако знаеш Тони как бие, щипе, хапе и удря  ooooh! Хапе до кръв и чак главата върти - ръфа и дърпа като куче.. А какви шамари ми пляска  Tired
Ако му хвана ръцете - бие главички.. Такава глава ми тупна оня ден във веждата, че светки ми излязоха - сега ми е надута  Rolling Eyes
Цялата съм синя от хапанки - ръце, крака.. всичко бе..
Е и змейката ще каже - и нея я е хапал, и калина.. и изобщо наред - само баща си малко избягва, не знам косми щото има  Thinking
Пълен терорист е..
Как ли не съм опитвала да го отучвам - и з добро, и с лошо, и аз итвръщам, и не обръщам внимание, и му плача и какво ли не.. Е няма и няма  Sad

Общи условия

Активация на акаунт