Златна есен е дошла, а навън щуреят МАЙ-ските деца!

• 11 724
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
Пастичка, и мен малко ме е яд че не го заведох , че мамите които ме поканиха, много доволни бяха после. Но другата неделя сме на театър. От сега е планувано. А на мен не ми беше толкова за чистенето, а по скоро исках да успея да наготвя преди да е дошло времето за обяд на Ивко , за да си хапне прясно , а не да му давам замразени неща, после ние с баща му да си хапваме сладко той докато спинка. А нали съм си поспаланка и спя до 9-10ч докато Ивко не реши да ме събуди.

Снимките още не съм разтоварила от апарата, но вече е време и тая работа да свърша.

Кате, за биенето на шамарчета , при нас това е мноооооооого рядко явление. По често решава че трябва да ме целуне или да ме милва. Но ако ме цапне леко и аз се правя че плача и той веднага започва да ме милва и вика ООО Ооо О!
И друго , което ми прави впечатление е , че винаги ми прави комплимент ако види нещо ново по мен. Хубаво лошо няма значение, важното е да е ново и го сочи и вика Ауууууу! Най смешен ми беше в събота сутринта за кръщенето като тръгвахме го събудихме и сънен го преобличаме и той по едно време мярка гривната ми която беше нова и вика Аууу! А горкото едва гледаше.  Party

Дааа, интересна идея давате да снимаме какво е положението след бели! То после ще ме е срам да пусна такава снимка, ама щом не сме само ние....

# 271
  • София
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3709610Веднага давам тон на предложението. Само моля да не ме разнасяте колко е подредено у нас  Praynig hahaha Joy
И пояснявам - Стоян - Калпазан е докопал нескончаемите запаси от пликчета на баба си и отделно пренарежда един от кухненските шкафове.

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 00:02 от nMihailova

# 272
Не мога да видя Стоянчо и затова потърсих снимката. Много е сладък. Важното е, че не пречи на мама да готви, а й помага. Ние днес почти цял ден се държахме на ръце - май че е настинал.

ето линка на Стоянчо: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3709610

Криси н разхвърля чак толкова. Даже Макси го прави и за 2-та. Но когато се храним просто издивявам. Когато реши, че не иска нещо направо плюе или събаря на земята. Най-обича да си хване чинийката и да започне да се разхожда с нея. Когато му се скарам и му кажа да върне чинита на масата се разсърдва и я хвърля на земята. По n-пъти на ден чистя и мия след него.
Добре, че поне баща си слуша.

Уна, много ми харесаха снимките от яслата. Рали изглежда много сладка и смела.

Аз не мога да преценя кое ще е най-добре за Криси и не мога да се реша какво да направя. И ми е по цял ден много криво. Да отиде ли при баба си в Плевен за 1-2 месеца, да го запишем ли на частната градина или да търся детегледачка. Да спирам ли кърменето.

# 273
Олелееее, това всичко Стоянчо ли го е разхвърлял.  #Crazy Връщам си назад думите! Значи Ивко слушал ! Бре! МИ аз удар ще получа ако ми направи това. Дидо има едно достъпно чекмедже със запалки и разни дребни джунджурии и тях така ми разпилява. Но вече всичко прегледа и само по една две запалки си вади.

# 274
 Наистина голяма бъркотия около Стоянчо Crazy, ама на мама да и е весело да оправя Mr. Green
Страйпърче, пред такива разни дилеми и аз съм се иправила, без кърменето де. Но по скоро се замислям за градината. Дидо не иска, защото там ще проговори много бързо английски и ще забрави набързо научените бг-думички Thinking Освен това си е скъпичко и за сега с градината ще поизчакаме, но аз се ровя за инфо из нета и си умувам.
 Благодаря на всички за честитките и за пожеланията. Още не са се обадили от работата и нищо не знам, така мразя да съм в невидение...
  Кате, с много забовно транспортно средство сте се предвижили, голям купон Joy
  По скалата за белички, на първо място слагам дон Тони, ама като гледам и други дечковци има, които се съревновават с него. Йони е на средно ниво, разхвърля си из къщи, катери се, но всичко е поносимо. Имаме си две синки на челото, ама са си от падания по цимента ooooh!
  Ани, аз водих Йони на куклен тетър при бившите ми колеги и не можах да повярвам, че Йони и палавия и братовчед през цялото време на пиесата не помръднаха и гледаха с голям итерес. Много им хареса и ми е жално, че тук си нямаме такова удоволствие. Ще останете доволни, сигурна съм.

# 275
Стоянчо добре се справя  Joy ,но дон Тони е непобедим,а щом  и хапее..И Жули хапе обаче само в къщи,не и е интересно да хапе баща си ,защото него не го боли и търпи,а мен ме боли много и това я забавлява..Обаче пък мога да пия кафе и тя да стои в количката  Flutter голяям кеф..
Ани-аз си знаех,че напразно вдигаш олелия,видяла си ти непослушно дете,че се и оплакваш..ама-ха  Crossing Arms
Катя не се уморихте 5 км,бая е ?!

# 276
  • София
Здравейте мили МАЙчета!
Аз се поизгубих, не само заради работата, там все ми се отварят някакви пролуки да ви попрочета (а дори и за кю, ако трябва да бъда честна...  Embarassed), а просто защото нещо нямам желание и настроение за писане...
Много сладки снимчици на вече порастнали сладурковци видях и доста се позабавлявах на преразказите за пакостите им...  Heart Eyes
Ние незнам към коя група се числим - май към "умерено - любопитните".  Mr. Green Разхвърляме си играчките (което е повече от нормално), отваряме чекмеджета и шкафове и "преподреждаме", проявяваме също като Стоянчо подчертан интерес към кухненската посуда  Mr. Green, но най - вече си играем с тракалки, буталки и пр. нещица с дръжка. Катери се на едно легло, което му идва по - ниско  Laughing и събира де о види възглавници ("каккиии" hahaha) и после си ги носи в креватчето и там се гушка в тях. Така може по цял ден да откара, ако му е пуснат музик. канал, любимото шише с водичка (дори да е празно, го лигави непрекъснато и го държи със зъби в устата си, като куче...  Joy) и "какии"-те. Това иска от живота. Майка ми не спира да го хвали колко е послушен и как се занимава сам, може и с часове да си лежи и да се гушка в олекотените завивки и да гледа тв...  Embarassed Вечери, пак по стара традиция дава зор да си ляга рано, издърпва си през огражденията на леглото завивката и ми я носи да го слагам да си ляга. Или се увисва като маймунка на решетката и се друса и кара (пак поради същата причина...  Laughing). Изобщо, нямаме проблеми с извънредна палавост, много е любопитен, но е в рамките на нормалното. А и се старая да не съм педант по отношение на чистота и подреденост. По - добре да прекарваме малкото време, което ни остава вечер заедно, играейки си. Heart Eyes
Много смешно се е научил да танцува и като особено го кефи нещо тъпче много смешно -  бързо - бързо, все едно тропа хорце и се върти в кръг. Трябва да го снимам на клипче.  Mr. Green
В неделя го щракнах няколко пъти как си носи възглавничката и шишето в устата, но още не съм свалила снимките да ви покажа какво "кученце" си имам вкъщи. hahaha
По отношение на пакостите на другите ни наборчета, много се забавлявах и определено завиждах благородно на мамите на такива разбойничета, първо защото прекарват всичкото си време с тях и са преки свидетели на белите  Sad, и второ - защото обожавам палави деца... Дебелите, умерените в емоционално отношение и прекалено възпитани и кротки малчугани не са ми по вкуса. Wink
paizy, Ради ГОЛЯМ красавец е станал! Да ни го показваш по - честичко!
Недче, не се тревожи за кг - те на Стоянчо, виж, че детенце много добре си се "отглежда" и се забавлява, със сигурност си взима каквото му е нужно и расте здраво и щастливо палавниче, пък и ти го кърмиш, така че правиш най - доброто за него, като майка. Hug Не може всички дечица да са като по калъп (над 11 кг, над 80 см и т.н.), иначе светът би бил много скучен.  Wink
Пастичке, радвам се, че хубавица Ема има напредък с похапването, аз точно това не помня дали писах вече  Embarassed бих те посъветвала - да и даваш - нещо стимулиращо апетита, защото си спомням един такъв пресен случай около мен с една много злояда мома на годинка и нещо, и прояде с видима охота повечето неща. Peace А това "Мама ТИ", направо ме уби...  Joy Joy Joy Да я нацелуваш чаровницата от нас с Вели! Heart Eyes
С голям интерес чета за перипетиите на "учениците", Рали е много сладка такава, толкова голяма изглежда, миличката душичка. Дано винаги се забавлява много сред дечицата и да не плаче за мама! Praynig
Оставям ви, че цял роман изписах, а трябва и да се работи... Tired

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 13:04 от ol4eto

# 277
  • София
Неде, и у вас е весело, като у нас  Joy
 Joyто и номера на Дон Тони с главичките сме го усвоили, нали сме си рогатички по зодия  hahaha
Ели, а обмисляли ли сте вариянт за "дарение" в държавната детска? Колкото и да е, ще е 1-2 или  максимум 3 месечни плащания на детегледачка или ясла.

Ох, аз ще бягам, че имам 1000 неща за вършене тая седмица  Crazy добре, че майка ми благоволи да дойде за 3 дни, та поне не се налага да мъкна Косьо с мен на всевъзможни места. Милото го водихме на концерт на Под дъжда в събота, те бяха подгряваща група и звукът не беше много силен, та мина ок. Той първоначално гледаше буквално с отоврена уста, а по едно врем се отпусна и взе да пее даже с цяло гърло  Simple Smile народът се изпотрепа да го снима  Grinning

Приятен ден от мен  55

# 278
  • Русе
   Брей, аз наскоро похвалих Дарито, че почва да става послушна, ама е било моментно състояние ooooh! Явно се мъчи да стигне Тони, такава разбойничка е тези дни... Само ме издебва в гръб, маха ми шнолата за коса и почва да ме скубе Cry Като почна да викам, че ме боли и да се правя, че плача, това още повече я развеселява! Отделно дето на мен и на татко си ни удря шамари и ни хапе и дращи... А като се нахрани си избърсва устата с ръкав! Shocked Ей това не знам къде го е видяла, защото ние вкъщи не правим така!
   Като й се скарам, че е разпиляла храна по пода, тя я сочи и ми вика А, аааааааа! С един назидателен тон, не знам да се смея ли или да плача! И прави едни хитри муцунки, изобщо не мога да остана сериозна и се заливам от смях Grinning
   Вече винаги казва, че има ако преди да го е направила, само дето няма никаква полза, защото бяга от гърнето и си върши всичко в памперса Tired
   Днес беше наизвадила всички дрехи, играчки и каквото друго е успяла да измъкне от шкафовете, ама като взех апарата да я снимам, бяга и се смее! Та засега автентичен материал не мога да покажа, ама е нещо от сорта на Стоянчовата снимка.
   Усилено бърбори и се опитва да повтаря каквото чуе от нас, най-новата й дума е ко-ку, което да ви преведа всъщност значи сок. Отначало беше само кок, но постепенно премина в коку Mr. Green
   Но Дари е голяма хитруша и знае как да ме купи-идва да ме гушка и ми вика Мама с най-сладкото гласче! Heart Eyes

# 279
Мимето -смях се с глас на твоето Дари,голям образ ще да е  Laughing Peace И ти как разпалено обясняваш,че вие така не правите -да си триете устите с ръкав  hahaha естествено,че не правите ..споко.Явно Дарито си го е харесала така и ако и правите забележки и става забавно..
Ема и тя с това "Мама ти"...образ такъв ....

# 280

Катя не се уморихте 5 км,бая е ?!

Мимоз, че аз 5 км. за нищо ги нямам  Wink, особено като са изминати с колело. Между другото това вагонче си има и от двете страни педали и Георги ми беше помагач. По-късно ще кача снимки.

# 281
Здравейте и от мен-ние май оздравяхме/ама това тихичко ви го казвам да не чуе  Twisted Evil/,обаче какво точно помогна-и аз незнам...че пробвах кой,каквото каза.......и тук да не пропусна да благодаря на всичкси които дадоха акъл...и на Мимозата специално/че за срамотиите от нея научих как се казва едно дърво дето го имаме на вилат Embarassed/
За палавост,ако можем и ние се пишем при диваците......колкото и да сълирам празно място трудно остава вкъщи......просто е въпрос на чест да се разнесе всичко /играчки,посуда,дрехи,обувки-каквото докопа,.....а аз претендирам че уж пховечето неща съм ги вдигнала на високо,но явно и това не е проблем-катеренето нали ни е дарба/
Иначе ние почнахме да правим плахи опити да говорим/иначе отдавна всичко разбира/...и вече придружаваме опънатия показалец и с някоя идруга сричка,но определено не ни е приориет-щом и така се разбираме...що да се пъне и мъчи..
За навън-да не ви разправям каква сме картинка-винаги в обратната посока/и на мама и батко-той също е все на терсене/....и направо се зачудих на оплакванията на мамите дето ги водят още за ръчичка newsm78/незнаете какво си пожелавате,ей/...и на Олчето завидях дза желанието за сън на Вели-ми то аз за такова нещо се моля....не като моите дето до 11 хал хабер си нямат да тръгват към спалнята.....пък после/като успея да ги закар до нея и като се разскачат и задупят-поне 1 час...единственото с което мога да се похваля е,че Иво вече не заспива на цица,а след овършаването на кошарата по някое време се надупва и заспива от умора-като преди това е изхвърлил всичко излишно според него,преподредил е чаршафи,възглавници и т.н./
За пиенето от шише-ние все още не сме го махнали нацяло,че наче много уливаме,но почнахме да си гризем бибероните и явно скоро ще приключваме и с това ....лошото,е че и от чаша/неразливаща много не щем-а и много ги мятаме на земята/
За удрянето на играчките-ми и ние сме в групата/то не останаха вече много здрави/,особенно напоследък-всичко се хвърля със засилка...но съм убедена,че е етап....щото и ние не правим така....а за биенето на мама-ами и аз отнасям по някоя мечешка ласка/ама определено са от добри чуства,не е нарочно,просто е доста силен и понякога не си премерва силата/
Хайде от мен лек и спорен ден...и много здраве...че татито нисе прибра предсрочно и ще използвам да се видим на спокойствие докато Ивчо спи.........

# 282
В края може да е на темата,ама важното е да ме има GrinningДа не помислихте,че се отървахте от мен???Няма такава хубава приказка,мами,включвам се в прекрасното ни форумче с пълна сила отново.Прибрах се от Бг на 25-и септември,но не можете да си преставите колко много работа имах и колко много неща за оправяне...и затова не писах досега.Обаче да знаете,че често си мислех за вас и си съчинявах какво ще ви разкажа.Така или иначе тази седмица ще сме заложници вкъщи,защото ни се счупи колелото на количката и ще чакаме да го ремонтират.Няма да наваксвам напълно преди да пиша,ще прочета само последната тема да вляза в час,а другото-когато имам време. Hug Hug HugЛипсвахте ми всички!

# 283
Ирка добре дошла отново във форумските редици Hug Липсваш, усеща се Heart Eyes

# 284
  • Велико Търново
Имарче,наздраве Mr. GreenЧакаме снимки Mr. Green

Айде и някой друг,ако има да се включва Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт