Златна есен е дошла, а навън щуреят МАЙ-ските деца!

• 11 728
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛЕНКА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ,ПРОФ.УСПЕХИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВЕНИ ВИКИ!

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 00:14 от siska79

# 286
  • Varna
Сиска наздраве.
На рождениците честито много много щастие

И малко снимки от нас. утре почивам и дано времето да е благосклонно към мен и слънчицето да се усмихма та да се поразходим с Бетинка

df07ec.jpg.html][/URL]

# 287
Добро утро!

Честит рожден ден на Милена и Вени Вики!

Желая ви много здраве, щастие, радост и късмет!

Сервирам и кафенцето и чая за такива ранобудни като мен  Tired

Лек ден!

# 288
Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини! Честит рожден ден Змейко!

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.
Честит рожден ден Вени Вики!

# 289
Май няма нова тема за това ще пиша тук.
Честит рожден ден на двете ни мами да са здрави и много щастливи!!!   bouquet
Болничките да оздравяват! Praynig
Окуражавате ме с разказите си че на децата им е интересно на концерт или театър така ми се иска да я заведа но все си мисля че е малка, но май ще се пробвам и ще докладвам голям мерак ми е.
За белите вече казах при нас положението въобще не може да се сравнява с прочетеното тук така че....няма и да помислям повече да се оплаквам от детенце. Иначе
Яслени неволи: в понеделник след 5 дневно прекъсване е била спокойна взехме я по обяд не е искала да яде и не е дала да я преоблекат за спане и така. Във вторник баща й я води и не е плакала като е влизала казали му пак да дойде към 13 и нещо и ако не е заспала да я вземе. Той отива към 13.20 и тя спяла вече и му казали да се върне към 16.30 и така той отишъл и те точно им давали следобедната закуска и тя си седяла кротко като го видяла ревнала изнесъл я набързо да не разревава останалите и му дали филия с лютеница и сирене и той какво да я прави тази филия седнал на пейка в градината на яслата и нашата я изяла цялата (а тя лютеница не е и помирисвала)  Joy явно глада си казва думата била много жадна добре че му казах да си вземе едно шише като тръгва натам та го е изпила на един дъх (тя по принцип пие мноооого вода) и така.  А вчера вечерта имаше родителска среща (да ви кажа честно беше ми много смешно като прочетох обявата в понеделник от кога съм родител от кога ходя на родитлески), та отидох запознах се поне визуално с мамите прочетоха ни правилника подписахме се че сме запознати дадохме там една сума за малък ремонт на стаята и така позволиха ни да разгледаме всичко и така разпитах подробно за Мариса и си тръгнах. Днес я оставих беше спокойна макар че едно дете плачеше вътре и почаках да чуя тя дали ще плаче ама не...дано да не я травмирам много. Казаха ми вчера че 1-2 по големи момченца я бутат нарочно, но пък имало две приятелки които започнали да й помагат и да я обгрижват дано да я приемат при тях и да й помагат  Praynig. Е това е от нас!!!

С тези наши неволи стана много дълго ама казвате че ви е интересно и аз за това! Скоро и аз ще кача снимки  Embarassed
Лек ден на всички!

# 290
Ама чакайте малко  Mr. Green Милена (Змековица) няма рожден ден днеска  Mr. Green
Тя е на 1 юни  Laughing

.. явно глада си казва думата била много жадна добре че му казах да си вземе едно шише като тръгва натам та го е изпила на един дъх ...

Не глада, ами в яслите не им дават вода  Rolling Eyes

# 291
  • Велико Търново
Ама чакайте малко  Mr. Green Милена (Змековица) няма рожден ден днеска  Mr. Green
Тя е на 1 юни  Laughing

[

Честитим на Уна Peace

Кате,мерси за кафето!

# 292
Аз щото гледам Ани е писала (Змейко) - затова  Wink

# 293
Здравейте

влизам да ви почерпя за рождения си ден

g]

Благодаря ви за пожеланията
това е от мен за вас

За яснените неволи - да си похваля детето вчера спа за първи път в яслата и сестрите казаха, че изобщо не е плакала.
А все се каня да пиша за да знаят тези които мислят да тръгват на ясла, че поне в нашата ясла дечицата ги хранят към 9ч. и е хубаво в къщи да ги приучите да закусват по това време. Така поне с малко ще намалите стреса в първите дни когато абсолютно всичко им е ново. Поне да не ходят допълнително изнервени от глад.
Днес я снимах пак /нямаше плачещи деца и тя беше по-щастлива/ http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182743&photo=11

На работа съм и вече е време да се захващам със задълженията си.
Пожелавам ви един хубав и слънчев ден   bouquet

# 294
Честито на рожденичките.
Уна, Вени Вики, пожелавам ви да бъдете много щастливи, много обичани, много уважавани и да постигнете мечтите си!

Ние се успахме днес и от 8 задачи не свършихме нито 1.

# 295
Честит рожден ден Милена и Вени Вики!!  bouquet  bouquet

Много здраве,щастие ,любов !  bouquet

# 296
Честит празник и от мен на Уна и на Вени Вики!Да са живи и здрави,много обичани и обичащи!

# 297
Аз нали преписвам от първите честитили без да гледам кой има и кой няма РД и реших че Милена е само Змейко.

Уна, честит празник и на теб! пожелавам ти весел ден изпълнен с много емоции! Да си все така упорита и постигаща целите си в живота!

# 298
  • София
Здравейте мами!
Честит рожден ден Уна и Вени Вики,бъдете здрави и много щастливи.Снощи Сиска ме  е засякла да чета,но аз не се отчетах,защото не бях свалила снимките.Сега още не съм,но реших да се обадя.Довечера живот и здраве ще ви покажа как мина нашето кръщене.В общи линии мина добре,но малко се бях стресила и,а преди това и поядосала.Но реши,че деня е достатъчно специален ,за да си развалям настроението.
 Иван го оставихме с майка ми временно в Хасково и сега ми е едно криво,вечер не ми се прибира и се чудя къде да отида.Снощи даже на кино отидах,а не съм ходила с години.Гледах "Шивачки" и горещо го препоръчвам.
 Хайде стига съм писала,довечера ще пиша пак и ще покажа снимки.

# 299
Имарче, честито ти християнче. Да ти е живо и здраво!
И на мен много ми се гледа Шивачки, но още е само по кината.

Общи условия

Активация на акаунт