Снимките още не съм разтоварила от апарата, но вече е време и тая работа да свърша.
Кате, за биенето на шамарчета , при нас това е мноооооооого рядко явление. По често решава че трябва да ме целуне или да ме милва. Но ако ме цапне леко и аз се правя че плача и той веднага започва да ме милва и вика ООО Ооо О!
И друго , което ми прави впечатление е , че винаги ми прави комплимент ако види нещо ново по мен. Хубаво лошо няма значение, важното е да е ново и го сочи и вика Ауууууу! Най смешен ми беше в събота сутринта за кръщенето като тръгвахме го събудихме и сънен го преобличаме и той по едно време мярка гривната ми която беше нова и вика Аууу! А горкото едва гледаше.

Дааа, интересна идея давате да снимаме какво е положението след бели! То после ще ме е срам да пусна такава снимка, ама щом не сме само ние....

Връщам си назад думите! Значи Ивко слушал ! Бре! МИ аз удар ще получа ако ми направи това. Дидо има едно достъпно чекмедже със запалки и разни дребни джунджурии и тях така ми разпилява. Но вече всичко прегледа и само по една две запалки си вади.
, ама на мама да и е весело да оправя
Освен това си е скъпичко и за сега с градината ще поизчакаме, но аз се ровя за инфо из нета и си умувам.
голяям кеф..

, и второ - защото обожавам палави деца... Дебелите, умерените в емоционално отношение и прекалено възпитани и кротки малчугани не са ми по вкуса. 
Не може всички дечица да са като по калъп (над 11 кг, над 80 см и т.н.), иначе светът би бил много скучен.
А това "Мама ТИ", направо ме уби...
народът се изпотрепа да го снима 
Като почна да викам, че ме боли и да се правя, че плача, това още повече я развеселява! Отделно дето на мен и на татко си ни удря шамари и ни хапе и дращи... А като се нахрани си избърсва устата с ръкав!
/незнаете какво си пожелавате,ей/...и на Олчето завидях дза желанието за сън на Вели-ми то аз за такова нещо се моля....не като моите дето до 11 хал хабер си нямат да тръгват към спалнята.....пък после/като успея да ги закар до нея и като се разскачат и задупят-поне 1 час...единственото с което мога да се похваля е,че Иво вече не заспива на цица,а след овършаването на кошарата по някое време се надупва и заспива от умора-като преди това е изхвърлил всичко излишно според него,преподредил е чаршафи,възглавници и т.н./