.Днес временцето е лошо и се надявам да се отрази това положително на активността тук
, че и ние които сме на работа без работа 
подробности как е минал втория й първи ден утре.

ОБАЧЕ после прибира сама.
В събота бяхме на 2 детски рождени дни. На първия тя беше най-малката, но по нищо не отстъпваше на каките и батковците.
Имаше специално наета фея, която да им измисля игри и беше доста забавно, след този РД бегом на втория, там рожденика ставаше на 1г., а гостите бяха между 1 и 4г., така че отново всички бяха на една вълна. Ема поигра час и половина, но умората си каза думата, затова с една голяма кофа от конструктор мина и СЪБРА сама всички малки играчки от детския кът,
а после пожела да си тръгваме. Много тихичко ще се похваля, че около децата и вълнението в събота преди обяд изяде 1/2 сандвич с кашкавал, а след обяд почти цяло плодово пюре, което е много, много добре.
май ще оцелеем!
Изпращам положителна енергия за теб, семейството ти и зълва ти. По повод миомните образувания, до колкото съм запозната е много индивидуално, нашата кръстница имаше миома в матката преди бременността. По време на бременността я наблюдаваха, точно защото заради усиленото кръвоснабдяване се очакваше да расте, но се оказа че въобще не се разви. Успех!

Представям си каква ти е мъка-детенцето да не яде
И Дарито пак е в период, в който хапва символично, по цял ден се гоним с лъжицата, солетките даже отказва, но поне пие АМ. Хич не знам кога ще стигнем и ние тези пусти 9 кг

никого не съм забравила
Особено вас:) Аз ви чета редовно,ама май не ми остава много време за писане.ама се сърдете на мама ВИФ,тя е главната виновница
Като е хубаво времето само ме разхожда из морската ,а като е лошо ме заставя или да им ходя на гости или те са вкъщи или сме в някой детски кът
Мира не ми дава тази жена....а аз съм и леко бременна...бе какво да ви говоря 

За това кой е по-палав мисля да сме в челната десятка(да не кажя тройка)
Ама какво да правиш ,то както моята мама казва всичко на този свят се връща и колелото се върти ли върти
Като се има навпредвид че и аз не съм била от най-кротките какво ли мога да о4аквам от Ники 
По-късно след като затвори детския кът вкъщи може да ви пусна някоя друга снимчица
ако сте били послушни 

В следващия момент решиха с баща си да рисуват с пастели,но на Алекс не му харесва на листа ,а иска на ламината....Рисува и се залива от смях,баща му му слага лист под ръката,а той го бута и драска пода.Така хубаво се смееше,че не ми даде сърце да му се скарам 

А твоите юнаци да оздравяват!

Ето и Ради как се катери, не се спира за минутка. Подредено не търпи. Прибера играчките и веднага след мен ги разхвърля. Аз искаям като пия кафе да стои в количката, ама такова нещо не е било. 

Хапе до кръв и чак главата върти - ръфа и дърпа като куче.. А какви шамари ми пляска