Консултативен кабинет по кърмене към МД (Сф) - Ден на отворените врати!

• 49 499
  • 399
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,

аз макар и в не толкова напреднала бременност се интересувам от кърменето, а и ще ми е за първи път Laughing
Иска ми се, живот и здраве да е наред всичко с бебока, да можем да се кърмим от самото начало.

Предполагам ще има много нови за мен неща, които искам да знам и да имам време да осмисля и да се подготвя.
За момента си чета тук из форума и от разни други източници, но с удоволствие бих дошла на такива лекции.
Затова искам да попитам - има ли яснота кога предстоят следващи лекции и срещи?

Поздрави   bouquet

# 106
  • До хладилника, който обичам
abel, има яснота  Grinning

2.08. събота София

Ден на отворени врати Консултативен център “Майчин дом”, София -  10ч.

4.08. понеделник
Среща-хепънинг на бъдещи и настоящи родители от 18:00 ч. в тенис клуб „Малееви” с подкрепата и участието на Ла Лече Лига, списание „Кенгуру”, Център „Съвременни родители”, СНБМ и тенис клуб „Малееви”.

6.08. сряда

- Лекция, организирана от списание “Моето дете” -  10-12ч.  Лектор д-р Попиванова, Mall of Sofia, бул. Стамболийски 101

Това са удобни за посещение места  Grinning

# 107
  • София
Много благодаря за бързия отговор!

Ще дойда на 2.08, заедно с още една бъдеща мама Simple Smile

Поздрави   bouquet

# 108
МНого е интересно - само дето незнам къде ще съм тогава - в родилно ли,у дома ли?
Но за консултации относно кърменето  - ще ви търся.

# 109
За мен е удобен 6 август. Къде точно в Мола? И трябва ли да се записвам?
Благодаря!  bouquet

# 110
Записвам се и аз да следя тази тема. Ще се постарая да намеря време за 2-рите две дати, че на 02.08 в 12часа ще се женим и няма време за лекции newsm53. И аз се интересувам къде точно в Мола ще е лекцииката.

# 111
Миналата година беше на последния етаж в частта, където са заведенията Grinning
В крайна сметка и да не дойдете, ние сме насреща за всякакви въпроси Hug
Мишимади - аз също съм на твоя хал долу-горе Wink Но се надявам да успея да се видя с бъдещи мами и да съм на линия, а в родилното... - ами след това, ако се налага Wink

# 112
Здравейте момичета  Simple Smile Искам да попитам на 2.08. ,когато има Ден на отворените врати Консултативен център “Майчин дом” дали ще бъде във вид на дискусия и лекция ,както беше на 21.06.или това е съвсем друго нещо  Blush Понеже ми се искаше пак да посетя такава лекция затова питам, да зная дали да ходя сега или направо на 6.08?

# 113
  • София, Младост 2
Лекцията ще е на 6.07 - в съботата ще има само прегледи със записан час на мами с проблеми.

# 114
На 02.08. има ден на отворените врати. Желателно е майките, които искат да дойдат (имат проблем с кърменето) да се обадят на телефона, за да си запишат час и да не се налага да чакат Hug

Искам да поясня, че денят на отворените врати на Консултативния кабинет няма нищо общо с посещение на родилните зали и обиколка на стаите с родилки и бебета Peace
На този ден консултираме жени с бебетата им, които имат проблеми с кърменето Hug

# 115
Искам да попитам, чух по телевизията, че във Варна от 01.08.08 до .....ще се проведе заедно с BG-Mamma кампания в подкрепа на кърменето, знаете ли нещо такова и къде ще бъде? Или нещо съм се объркала!
Май съм разбрала правилно, сега след като поразгледах и си открих информацията която търсих, много благодаря за тази прекрасна седмица!

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 00:47 от didichka2004

# 116
Асенце,аз съм за 20 август - ти не си някъде около мен?
Ехаааа,значи ще има с кого да се косултирам относно кърменето. Wink

# 117
  • София
Здравейте,
пак аз - с риск да стана досадна:

На 02.08 от 10.00 в Майчин дом - лекция ли ще има или само консултация за мамита с проблеми?
(малко се обърках четейки по-горе постовете, та реших да ви попитам)
Аз в момента имам нужда от лекциите  Laughing За тях нали не трябва предварително записване?

Поздрави и лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 118
На 02.08 пише (аз го написах и поясних дори Grinning), че е консултация с майки с проблеми Peace
За лекция е обявена друга дата - 06.08.
При това лекцията е в Мола Grinning

# 119

Общи условия

Активация на акаунт