Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови

• 18 983
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
ООООООООООо
Юлееееееее, ти си моята зодияяяяяяяяяяя
зло да те забрави, пожелавам ти второ и трето бузанче ( ако все с такива бузи ги раждаш.ще ти ги открадна), много обич, много щастие, много усмивки и наздраве Hug Hug Hug Hug
[/color
]

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЮЛЕ!

Ти си изумителна - знаеш го със сигурност! Остани такава!   
Пожелавам ти много щастие и споделена обич!
Весел празник!

Един поздрав от мен! Изтанцувай го с любимите си мъже!!!
http://www.youtube.com/watch?v=XHWD7z0N7UE&mode=related&search=

P.S. И ти наближаваш трийсетака, кучееее  Mr. Green Дано да сме тук, за да ти го честитим и на теб! Да видиш колко е гадно  Mr. Green

# 212
Ха така! Фъстъчке, радвам се да прочета как с две гранулки казваш "сбогом" на ангината!
И после пак ми задавайте въпроси как действа баховата ябълка  Twisted Evil
Направо ми е супер кеф! Ще дойдете и вие на нашето!
Няма сиропи, повръщаници, ревове като трябва да се пият горчиви антибиотици, няма капки за нос и истериите покрай тях ... две гранулки и забравяш! А не по цяла седмица да се влачите с лекарства.
И другото - по-добре 25 лв. на Чамурле отколкото 50 за антибиотик в аптеката!  Crossing Arms
А понеже знам, че при вас проблема беше таткото, дали му окапаха очите като видя, че часове след приема вече няма налепи???!!! И как се сваля 39 температура без скапан Панадол???
Ууу как се надъхах!!!

A speisi ни забрави и не каза дали са ходили на преглед и как е минало  Crossing Arms

А ти, Кристино моме, ако се помоташ още малко, ще ти шибна един право у носо! Така да знаеш. И ще дойда до Курило и ще го взема Викича и аз ще го заведа!!!

При нас какво се случва - миналия четвъртък след градината Дара си каза, че я боли гърлото, а и беше супер кисела. Оказа се пак ангина, налепи плюс зачервено ухо. Дадохме пак меркуриус. Петък, събота и неделя - всяка вечер 38 Т, Чамурле вика да чакаме, нищо повече да не даваме. В понеделник Дарата беше ток и жици - ни сопол, ни температура, ни кашлица, весела, игрива... Без коментар.
От вчера е пак на градина. Сутрин бучи и мрънка, но вечер е весела и като й проблесне разказва какво са правили - театър имаха, пяли са за палците и мама ми купи днес ... обаче ... снощи ми падна ченето. Каза ми: "мамо, едно момченце ми каза, че съм п..ка. аз му казах, че не съм п...ка, а принцеса!" Тази дума Дара не я беше чувала, не я знаеше въобще! Не реагирах бурно, нито я накарах да я повтаря, само я поздравих, че му е отговорила така. Довечера ще имам сериозен разговор с учителките /не че те са виновни, но поне могат да обърнат внимание на родителите на това момче/, защото буквално лайната ми завряха /без извинение/. Иначе и стихотворение учили ...
Действаме по комитетските въпроси ... но почва да ме хваща яд. Не за друго, ама може ли дори дъски да нямат на тоалетните чинии и децата да сядат направо на фаянса???  Close А ме уверяват, че нашата група е една от най-луксозно обзаведените. И Миряна толкова много неща е набавила със собствени средства, че чак неудобно ми става ...
А онзи ден Иванчо се изакал на три купчинки и разнесъл лайна из цялата дневна ... докато учителката /понеже е само една/ е в тоалетната с друго дете...
Неам думи. Правят всичко по силите им, но не смогват!

За петък - 90% сигурно е, че ще дойда. Вчера пробвах Тигъра да яде от шише. Умрях от кеф като си изпи каквото бях изцедила! На мама душкото. Оная зверкиня кака му отказваше категорично всякакви силикони и каучуци та вчера мога да се похваля, че за пръв път храних бебе с шише. Много ми беше странно  Grinning
Това означава, че в петък мога да дойда - към 9-10 като укротя зверовете.

Хайде! Бъдете здрави!

# 213
дет се вика колко е нахално за телефоните на чамурле....отново........не мис е рови, имам много бачкане и има ли шанс в събота да ни приеме или поне след 17.30.....не че неда да опищя света даме пуснат и по рано от бач...........ама........

# 214
  • на езерото
    Ванилче, Честит Рожден Ден newsm51
 Много усмивки и поне дузина сбъднати мечти ти пожелавам!
 Фастъче, браво на вас Peaceмного хубаво е станало че сте се оправили толкова бързичко.
 Смайли, надявам се да не е  много нахално но би ли ми изпратила "Изкуството да бъдеш родител" на е-майла: n_kircheva@abv.bg
 И тук гърнетата в училище са без дъски, което ми е много странно...Всеки път като вземам Ники от училище тя е много жадна, сутринта говорих с учителката и тя ми отговаря :ще и давам вода когато и донесете чаша #Shocked, обяснявам аз че чаша съм донесла още първият ден, отиде тя някъде  донесе чашата която съм донесла и без дори да каже извинете каза:сега ще я наблюдавам дали пие вода, ние по -принцип им даваме по два пъти на ден...без коментар оставам

# 215
  • у дома
Юлка, честито порастване и помъдряване! Много прекрасни мигове с хората които обичаш най-много на този свят!  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

Крис, нашият час за Чамурлийска беше в 19.00ч., така че по принцип няма проблем.
Но се приготви - първото интервю е 2 часа и обикновено ги прави сутрин първите срещи струва ми се.

Пинка, не мога да повярвам че това е отношението към децата там ..  #Crazy мислех че само в БГ градините го има да се пие вода под час  #Cussing out

Нели, вЕрно татито ни беше меко казано очарован от ефекта на гранулките..  Mr. Green Сега предстои борба и с бабите, особено с майка ми. Ще ми бъде много, ама мног гот ако не се налага да ги викам всеки път да гледат детето като се разболее, щото го разболяват още повече с идиотските понякога прекомерни бабини грижи..   
За момента нямам намерение да им казвам че лекувам детето с хомеопатия само, че ще ми издействат жълта книжка и ще ме обявят за малоумна майка садистка.

# 216
  • София
Ванилийка, ЧРД   bouquet
Все така слънчева да си!

Дайте телефони на Чамурлийска, де!

Едно време бях водила Калоян при Гълъбов, но му изгубих координатите някъде. Той помогна да отменим операция на третата сливица. Да чукам на дърво, моите са някакви специална порода почти неболедуващи деца, но ако ми се наложи да имам връзка.

# 217
Ха! Ето, Диди, Асето са се отървали от операция на третата сливица с хомеопатия. Жив пример!

ЕКАТЕРИНА ЧАМУРЛИЙСКА
0898246283
8518551
ЛАЙОШ КОШУТ 17

Тя вече ми каза, че й е писнало от майки дето аз й ги пращам, щото от нас почивка не вижда  Laughing Обаче на мен ми е супер гот, че една по една се зарибявате!

# 218
Юле, честит рожден ден и от мен! Все по-чаровна (ако е възможно де) бъди и много радост да се носи около теб постоянно!

какво става с плановете за петък?

Браво на Тигъра -шишетата са за това, да се ползват!

Савко засега покрай градината за убиване и умиране е започнал да говори, но може би за това му е и време да се осведоми...

хубав ден!

# 219
Какво пък толкова са убивали и умирали в детската градина на Савко  Shocked Нещо се е впечатлил горкия  Laughing
Да не се е споминала Пипи?  Crazy

Пинче, пратих книгата, душко. Приятно четене. Ти, ако имаш нужда от българска литература и луканка, можем да пращаме по всяко време. Да знаеш!

За водата - на нашите им дават от едни малки алуминиеви чашки, когато си поискат. Друг е въпроса дали се сещат да си искат. А когато излизат навън госпожата носи една бутилка вода с 3 /ТРИ/ чашки и всички 20 бройки пият от тях. После що са болни  Crazy
Детето на моя приятелка ходи в частна градина /Палечка/ и той също лочи вода с литри след градината. Учителките й обяснили, че там пият достатъчно, но това било на психологическа основа ... явно някакъв физически израз на натрупаното напрежение.

# 220
  • на езерото
    Смайли Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, много ти благодаря за книгата  bouquetБраво за шишето, страшен малък мъж имаш Peace
 Песента беше супер Peace, много ме разчуства, даже малко си Cry
  Фастъче, може би им е по-лесно да дават вода на определени часове, доколкото разбрах и на определено време ги водят до тоалетна всичките под строй.
  Днес загубихме любимото магаре на Ники и тя много страда Cry,аз съм голяма патка и се чувствам страшно зле за тази загуба TiredСутринта бях много притеснена, защото трябваше да си направя изследвания,да излезем по-рано за да купим  франзела за училище (беше мой ред да нося нещо за закуска).Всичко мина по-ноти в лабораторията страхотно добра лаборантка ми се падна много леко ме убоде ,но на детето магарето къде го забравих така и на разбрах... Embarassed Cry

# 221
Юле, да си жива и здрава и все така чаровна!!!   bouquet
Пинка, върни се отвсякъде, където сте минали, много е вероятно магаренцето да ви чака  Hug Преди година една забравена слънчева шапка на приятелско дете вися поне седмица на дървото до площадката, докато майка му се сети, че е тяхната. Така че- надежда има!

# 222
За водата в детските градини - и при нас пият под строй, от 0,5 литрови шишенца, които им стоят в гардеробчетата. Колко пият не е много ясно. От чаши не им позволявало ХЕИ, защото след всяко пиене трябва стерилизация??! Предложихме да купуваме мин.вода с помпа и чашки за еднократна употреба, ама нещо доста ги затрудни учителките това решение, та си остана с шишета и обещание, че по-често ще им предлагат.

За Чамурлийска - след гранулките хремата изчезна, все едно никога не е била, ама след два дни - същото. Не съм се обаждала на жената, все още не съм убедена и ми е притеснено да я търся. Не знам какво да правя. Не ми е ясна тая хомеопатия, и това си е......

# 223
Е там ви е грешката ... що да ви е неудобно да я търсите? Нали си платила - 50 кинта при това!  Crossing Arms

# 224
въх как няма дават вода на децата бе, как под строй бе. Няма да дадат на Виктор вода и той сам ще им се скара. В неговата детска ( по принцип са на далавера, защото свекър ми разнася галони с минерална вода и винаги има по 2 галона за детската на седмица) им пълнят шишетата поне по 1 на ден - Виктор отива с пълно шише, и там го изпива и още веднъж му го пълнят. Що за безумие е да пият под строй - що Госпожите не пият и не пикаят под строй.............

Общи условия

Активация на акаунт