Юлееееееее, ти си моята зодияяяяяяяяяяя
зло да те забрави, пожелавам ти второ и трето бузанче ( ако все с такива бузи ги раждаш.ще ти ги открадна), много обич, много щастие, много усмивки и наздраве
[/color] 

А ме уверяват, че нашата група е една от най-луксозно обзаведените. И Миряна толкова много неща е набавила със собствени средства, че чак неудобно ми става ...

много хубаво е станало че сте се оправили толкова бързичко.
, обяснявам аз че чаша съм донесла още първият ден, отиде тя някъде донесе чашата която съм донесла и без дори да каже извинете каза:сега ще я наблюдавам дали пие вода, ние по -принцип им даваме по два пъти на ден...без коментар оставам

мислех че само в БГ градините го има да се пие вода под час 

, много ти благодаря за книгата
Браво за шишето, страшен малък мъж имаш 
, много ме разчуства, даже малко си 
,аз съм голяма патка и се чувствам страшно зле за тази загуба
Сутринта бях много притеснена, защото трябваше да си направя изследвания,да излезем по-рано за да купим франзела за училище (беше мой ред да нося нещо за закуска).Всичко мина по-ноти в лабораторията страхотно добра лаборантка ми се падна много леко ме убоде ,но на детето магарето къде го забравих така и на разбрах...

Преди година една забравена слънчева шапка на приятелско дете вися поне седмица на дървото до площадката, докато майка му се сети, че е тяхната. Така че- надежда има!