Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови

• 18 982
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
newsm59 Tada    честит рожден ден , мила райка. да си много щастлива и обичана.   newsm59 Tada 

# 196
  • на езерото
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЙКА  bouquet
  Много щастие, здраве и любов!
 Фастъче, бързичко да се оправя Катето и дано пропуснете тази гадост аугментин Hug

# 197
Райке, макар и днес - честит рожден ден, многоооо щастие и от мен!!!!

Янчееее, и аз още преди два дни писах, че в петък ще дойда, ама ако не щете, няма! Wink

да се оправят всички болни!

# 198
Райка, честито и от мен, макар и със закъснение!

Бързо оздравяване на всички дечица.

# 199
  • София
Ауууу, Неви, много извинявай! Не съм видяла. Срам ма е Embarassed Ставаме 7.

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЙКА!!!
Бъди винаги щастлива и обградена с много лЮбов!

# 201
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РАЙКА!!! (на патерици)Много щастие, късмет и поводи за усмивки ти желая![/color][/size] newsm67 nbirthday newsm67
Аз по всяка вероятност утре ще бъда в София - на националната стачка. Много жалко че не е в петък, можех тогава да дойда и аз на срещичката. Confused
fastuche  как е Катето. Ходихте ли при Чамурлето. Пожелавам ви бързо възтановяване.
На малка та Бояна също. Heart Eyes
Смайли а какво стана с бактериите на Дара, изтребихте ли ги?

# 202
Виктор ми е с 39.2 темп, цяла нощ не мога да я сваля, не мога да мръдна от офиса, заради двудневното ми отсъствие и ще се побъркам
полицая не желае да звънна на чамурлето да го заведем и съм толкова скапана и отчаяна, толкова не го понасям в момента, че............

# 203
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 204
Райка, честит празник! Да си жива и здрава и ни навестявай по-честоооо!!!  HugКак са децата? тати завърна ли се?
Как са градинските деца?! "Хензел и Гретел" съвсем се скрихте Wink
Крис, няма за какво да благодариш! Надявам се да има полза от протеста. Баба Цолова беше страхотна междудругото, забравих да ти го кажа  Wink
Фъстъче, дано се оправи Катето.  HugПробвай с хомеопатия, няма какво да губиш!

# 205
гнойна ангина...................Янче похвалих го вчера че е здрав и ме чу дявола.............
другата седмица сме на хомеопат

# 206
  • София
другата седмица сме на хомеопат

имай предвид, че Чамурлийска ще отсъства от 18ти до мисля 24ти или 28ми... Ама каза, че ще има компютър, та може консутации и по мейла да прави. Но трябва да го заведеш (ако ще го водиш) преди 18ти, защото без да го е видяла и без профил надали ще може да направи нещо...

# 207
  • у дома
Райка, мила, честит рожден ден и от мен! Успехи и късмет и много щастие ш семейството!  bouquet  bouquet  bouquet Как са дечицата - отдавна не си писала при нас.. Саня на градина ли е вече?

Крис, и ние сме с гнойна ангина. Затова ме нямаше вчера. Катето цял ден спа с Т. Ако имах кола щях да я натоваря де..
Водете Вик4о по скоро при хомеопат, защото и ние..
Ходихме при Чамурлийска късно снощи. Даде 2 гранулки Пулсатилла и каза нищо друго да не даваме, само да следим състоянието й, това май щяло да е достатъчно. Ще се чуем с нея пак утре как да продължим.

Със свито сърце я послушах, обаче Т спадна, детето спа спокойно, днес е доста по-добре, налепите почти ги няма. Все още не мога да повярвам.. без антибиотик Shocked Ще докладвам как сме утре.

# 208
  • София
абе ние с Нели не си ги измисляме...

# 209
Честит Рожден Ден Ванилийке! Heart Eyes
Бъди жива и здрава! Бъди все така чаровна и засмяна! Hug
Желая ти много късмет, сбъднати мечти, любов и ...всичко най-най-хубаво!!!

Общи условия

Активация на акаунт