Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови

• 18 980
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Шоши свирнете ми като дойдете
моля ви, наистина е важно, виждате вдигнахме максимално шум, който може нека дойде Praynig Praynig Praynig Praynig

# 181
  • 42.016399,23.101179
Криси освен тази петиция има ли някаква подписка примерно (не електронна), в подкрепа на тези деца и вашите искания?
Тези които не сме от София ще ни бъде трудно да дойдем утре, но примерно можем да съберем подписи от колеги, познати, приятели и по някакъв начин да бъдем полезни.

# 182
Здравейте и от мен. Аз нещо напоследък не се вясвам много-много в темичката, но нямам и какво да пиша. Мога само да ви съчувствам за градината. Дано дечицата свикнат по-бързо, че ми е много мъчно като чета...
Раичка, много сте красиви... а ти си една прекрасна булка.
За маминска среща - аз за петък съм навита, но мога да дойда около 22.30, че съм на работа втора смяна.
МКП дали се завърна вече, че ще ми липсва ужасно много... нищо не е същото без нея!

# 183
  • София
Алекс1, добре че гледам телевизия, та да ти чуя гласа и да знам че не си се затрила някъде... Wink

Аз ще ходя на протеста, но замалко. Ще съм с Боянчето. Ще се радам да се видим. За петъка до тук преброих:
мен
Шоши
Алекс
минимо (на кантар все още)
Смайли (тя по принцип е готова винаги, ако децата я пуснат Wink )
друг?

# 184
# 185
аз сьс сигурност ще дойда , само се чудя с колата или с автобуса.
намерих си и детегледачка - тати яно   Mr. Green
не мога да се свьржя с юлето да я питам дали иска да дойдем двете. ако прочете това да ми се обади   Whistling

# 186
  • София
такааа... до тук за срещата са:
мен
Шоши
Алекс
минимо
Смайли (тя по принцип е готова винаги, ако децата я пуснат  )
rai4ka
друг?

# 187
  • у дома
здравейте, при нас няма добри новини.
Катето е болна - през нощта вдигнахме Т и сега чакам докторицата да дойде да я види - не е ставала от леглото днес  Sick

Крис, съжалявам, толкова исках да дойда на протеста, даже съм предупредила отдавна на работа .. а то какво се случи.
Както и да е - стискам силно палци, мислено съм там!

# 188
Фъстъчкеее, да ми се оправя светлоокото ангелче! Hug
Хайде на срещата, и после да не забравите малко снимков матр`ял за гладните! Плийз де. Wink

# 189
  • у дома
диагнозата е ангина - от довечера почваме аугментин  Sad

ще помоля татито да с еобади на Чамурлийска, да видим какво ще излезе... newsm78

не ми се дава този антибиотик..

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 13:57 от fastuche

# 190
Ама сте патки!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЙКА!

Здраве, любов, щастие,
сбъднати мечти и много успехи ти желая!

# 191
  • София
И аз честитя! Да е жива и здрава, и много, много щастлива!

# 192
  • Sofia
Честито на Райка!  bouquet

Мен-ако не ме домързи Embarassed
Ние вчера бяхме за пръв ден на градина,а от днес градината  е в стачка,та водих кокната с мен на фризьор.Постригах я за пръв път отзад Laughing

# 193
  • София
Райка, ЧРД и от мен! Всичко най-най!

Аз бях на протеста.
После бяхме и при Чамурлийска, защото Бояна е със сополи, а и официално вече да я запишем там.  Simple Smile

# 194
Янче, Шоши благодаря от името на децата, сега предстоят тежки разговори с МТСП и ДАЗД и евентуален втори протест, ако пак почнат да ни лашкат, ще гледаме да е съботен
ЧРС на райка и от мен, да е жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт