Ние днес бяхме при нея, защото Дара е уж с някаква кашлица. Повторихме Хиосциамус-а - лекарство за болезнена ревност.
На Тигърко даде Пулсатилла

Диди, говорихте ли с нея днес?
Бексо!!! За втори път пикае на спалнята от страната, където слагам да спи бебко нощем, за да ми е по-удобен за хранене и да не ставам.
Дала й Пулсатила като зараждала и раждането минало много леко 
/. Днес сутринта пък ще имат музикален урок, а следобяд е на народни танци
Пълна програма!
Не знам на какво е първенец /според нея на супата/, ама аз това не го вярвам
Вчера обаче, понеже я взех по-рано, ни дадоха закуска за из път - филия с масло и сирене и половин домат. Излапа я за секунди 
Нямам против, и аз го харесвам 

Не съм видяла още изследванията, не мога да кажа точно какви са. Обаче от ХЕИ ни забраняват детската. Дори са се обаждали на директорката с обвинения, че е допуснала болно дете там. Най-лошото за мен е, че назначават 5 дневен прием на антибиотик, а с моята алерганка направо изстръпвам от последствията.
След 5-те дни сме отново на изследвания, трикратно, и едва след положителна проба можем да се върнем в градината.

Обаче стачката, стачката... Дарето отделно от обучението в градината ли ги посещава тези занятия? Нашите "кръжоци" са след обедния сън. А иначе в учебната програмата си имат и рисуване, и пеене.
Пък гаджетата ще ги имате, приказни са ни дечицата, ще ни заболят главите от гаджета после, да знаете! 
Да не се окаже наистина, че са сбъркали нещо и да тъпчете Дилята напразно.

Препоръчани теми