Флуориране на водата

• 42 013
  • 817
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Биляна, сега разгледах по-подробно началната страница на сайта и разбрах за какво питаш. Може би имаш предвид това изречение:
"ГРАЖДАНИ.EU е неформална организация, целяща да изгради и засили позициите на гражданското общество в България."
Да, наистина не е много ясно какви са тези хора, но текста го писахме в 4 часа сутринта...
Ще изглаждаме нещата постепенно.
Аз мисля да пусна тема в Здравния и в клуб Медицина в Дир-а.

# 331
  • София
  Ще може ли някой да пише на Блулинк, те също са гражданска организация и сайта им вече е разработен, тоест може ако качат информацията доста хора да научат за проблема. Аз незнам какво да им пиша  Embarassed

# 332
Пуснах теми в дир-а в клубовете "Настоящи и бъдещи майки", клубовете за алтернативна и медицинска взаимопомощ и в клуб "Вегетарианство". За текст пуснах обръщението към читателите от първата страница на сайта, много е подходящо. Уведомих  и подкрепящите ни организации, с които аз се свързах.

Във вътрешнофирмения форум и на други колеги ще пиша като пуснете брояча и визуализацията на списъка с вече подписалите  Grinning.

# 333
  • София
Aila, аз ще им пиша!
Андреа, може би до ден-два ще пуснем брояча, но това го казвам аз, а не зависи от мен Wink

# 334
  • София
моят мейл днес почти не работи
очаквам подкрепата на БАЛКАНИ  И http://www.referendum.bg/

# 335
  • София
Писах на Блулинк, пуснах и тема в Здравния, но не се радва на особен интерес Sad

# 336
  • София
За текст пуснах обръщението към читателите от първата страница на сайта, много е подходящо. Уведомих  и подкрепящите ни организации, с които аз се свързах.
Виж за това не се бях сетила, неистина е подходящ текста. Сега ще го променя и в темата в Здравния...току ви виж привлече повече внимание. Да пусна ли в Клюкарника?

# 337
Привет на всички.

Брояч на подписалите мисля, че ще успея да добавя още днес (до момента са 40).
Списък с подписалите ще се появи някъде тези дни, но не обещавам нищо за днес - щото се успах, трябва да ходя на зъболекар, скъса ми се якето и въобще такива едни нещица, дето се случват, докато ме чакат крайни срокове тука на работа.

Хайде със здраве!  Wink

# 338
  • София
ПОЛУЧИХМЕ подкрепата и на Сдружение за дива природа "Балкани"
http://www.balkani.org/

Председателат й Андрей Ковачев ще пише тук . Има да ни каже важни неща.

# 339
Колко сте напреднали, браво на всички! Аз сега се включвам и рапортувам - нямам до този момент информация от Здравей, България, чакам и БХО-то, но то може да се добави в движение.
Ще пусна тема в кърмаческия също.

# 340
dutci, не си дала линк към сайта в здравния

# 341
  • София
ПОЛУЧИХМЕ подкрепата и на Сдружение за дива природа "Балкани"
http://www.balkani.org/

Председателат й Андрей Ковачев ще пише тук . Има да ни каже важни неща.
Биляна, супер! Довечера ще ги добавим в петицията и сайта.

# 342
Дуци, добави линковете в темата си в здравния.
Аз им пуснах линка с петицията като мнение Simple Smile.

# 343
  • София
Оги Ковачев е качил темата за флуорирането в официалния сайт на Зел.партия. Написал е собствен уводен текст (доколкото мога да помня) и е дал линков към ПЕТИЦИЯТА  и др.. Можете да потърсите чрез гугъл сайт им

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 13:07 от bilyanam

# 344
  • София
Оправих линковете! Ама съм заспала...

Общи условия

Активация на акаунт