Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 224
  • 654
  •   1
Отговори
# 360
  • In the jungle out there..
Мен ли имаш предвид Laughing Ако да, какви са тези лентички Rolling Eyes

# 361
  • sofia
Мен ли имаш предвид Laughing Ако да, какви са тези лентички Rolling Eyes

като за подкрепата на лекарите  Peace

# 362
 newsm78 newsm78 newsm78 Ще помисля...Размер? 20х2см? Каква информация да има?

# 363
  • sofia
newsm78 newsm78 newsm78 Ще помисля...Размер? 20х2см? Каква информация да има?

пред о4ите ти е Twisted Evil

# 364
Здравейте,мисля си и дали освен прес инфо до медиите, да не запознаем някой съвестен жутналист с проблема, за да може ако той застане зад него и прегърне идеята да може да има по-голям медиен шум, а да не се получи протеста само кратко известие в сутрешния блок примерно.
Дано повече хора реално да са готови да помогнат на милите дечица!
Пожелавам успех!

# 365
Който иска да си сложи актуален аватар или подпис, ето:

https://cdn.bg-mamma.com/TFbT/cdbbe4a5.png

А ето и лентичката, не помня кой я искаше...Да ми пише на лични, за да изпратя файл, годен за печат!

# 366
Само да попитам само един ден ли ще е протеста ,ако е един ден само няма ли да е малко и да ни загърбят исканията набързо . newsm78
 Пуснах тема с идея за другите майки в другите градове и дано се навият да се съберем да помогнем.

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 00:34 от sisa g

# 367
  • София
Онази картинка с гърнето и дебелите чорапи на крачетата на детето е по-въздействаща. Тя ме закова с контраста между големината на чорапите и прекалено кльощавите крака на детето и с контраста между телцето на детето и размера на гърнето. А всеки е виждал колко е голямо детското гърне.
И тези картинки са хубави, но човек не може да сравни с нищо друго колко е слабичко детето.
Моля, вземете го предвид.

# 368
На този фон онзи ден при М.Цветков някаква хленчеше за правата на кокошките, които живеели като затворнички. Трябвало да си ходят за свобода...

# 369
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Само да попитам само един ден ли ще е протеста ,ако е един ден само няма ли да е малко и да ни загърбят исканията набързо . newsm78
 Пуснах тема с идея за другите майки в другите градове и дано се навият да се съберем да помогнем.

Ще има и продължения,под една или друга форма, няма да оставим нещата да си ги затлачат по "установеният ред" Naughty

# 370
извинете за тъпия въпрос.. това е срещу президентството, нали?

# 371
и аз искам да кажете къде точно е това министерство?аз ще дойда, но без деца. и не знам дали ще успея за 13 часа, че трябва да изляза от работа

# 372
  • Бургас
Такааа предварително си извинявам че може би това което ще напише ви се струва наивно, но както вече казах не съм много запозната в дейността ви до сега /грешка която ще се опитам да поправя/, каузата ме спечели.
Бих искала да попитам мамите с медицинско образование- Такъв ли трябва да е външния вид на децата и в такива условия ли трябва да живеят? Моето мнение като юрист е че има нарушение на правата на децата и сигурно вие вече сте се сетили, но да кажа- трябва да се сигнализира до председателя на държавната агенцията за закрила на детето, сигнал в дирекция социално подпомагане, и Националния съвет за закрила на детето, седалището на всички тези организации е в София, колкото повече шум се вдигне толкова по добре, с удоволствие бих отговорила на конкретни въпроси.
За лентичките - идеята много ми хареса но това което си изпринтих е твърде тъмно и не се чете, как да го поправя?

# 373
  • София
извинете за тъпия въпрос.. това е срещу президентството, нали?

Уличката "Триадица" е между Централна баня и ЦУМ.
 Министерството се пада точно срещу БАНЯТА.

Момичета, изпратих на всичките си познати петицията и инф.за протеста. Досега никой не ми се обади , за да покаже някаква съпричастност. Търся ги и  по телефони....Така ли е и с вас? Да не се окажем само ние от форума?! толкова ми е тъжно...

# 374
ами поне при мен става така, че хората се възмущават, но не смятат че трябва нещо лично да направят #Cussing out и че не е техен проблем

Общи условия

Активация на акаунт