Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 255
  • 654
  •   1
Отговори
# 435
Лелеее ooooh! нима само 20-тина човека ще дойдат?

Чакай, първо има време, сега пуснах темата, много не са я видели още. Освен това се разчита и на други хора, не само от тук. 

# 436
Добре Laughing Аз вече гласувах,че ще дойда.

# 437
  • под шипковия храст
момичета, мисля че Тончо Токмакчиев би подкрепил. Thinking опитайте се да се свържете с него. ще потърся мейл, но така няма гаранция, че ще види и ще реагира newsm78

# 438
Не успях да прочета всички коментари, искам да питам дали има някъде петиция, в която могат да се подпишат и граждани на други държави и да е съответно на друг език (английски, немски, френски) ? Видях, че има една такава за Англия - която ще бъде изпратена през март.

# 439
LaDolce , петицията може да се подпише от всеки - и от Бг и от чужбина

# 440
Абе знам аз, че по принцип може, но никой от мойте приятели тук, не знае кое къде да се попълни, защото всичко е на български  newsm78

# 441
toku sht po nova suobshtiha za protesta, no ne pokazaha kadri ot mogilino, nito go spomenaha
njama li nachin da pokavat pone edna snimka ot tam, za da se vidi zashto e nalojitelen naistina protesta(izvinete me za latinicata, precaka mi se kompa)

# 442
и по бтв дадоха-добре беше Peace

# 443
  • 1st floor
на мен пък не ми се видя добре newsm78, както мама васи е писала по-горе , трябваше да дадат кадри от филма , защото много хора не знаят , за какво точно става въпрос...

# 444
на мен пък не ми се видя добре newsm78, както мама васи е писала по-горе , трябваше да дадат кадри от филма , защото много хора не знаят , за какво точно става въпрос...
e,za kadri ot filma se iska razreshenie ot BBS

# 445
  • 1st floor
ми, тогава да бяха си направили труда ,да поискат разрешение...или поне да опишат , за какво иде реч, ....или да бяха си направили собсвен репортаж!!!

# 446

По БТВ дадоха на една мама да говори за протеста.
Обаче дадоха и кадри от Могилино, ама от сега. Яко са лъснали.
Или кадрите са от друг дом.

# 447

Обаче дадоха и кадри от Могилино, ама от сега. Яко са лъснали.
Или кадрите са от друг дом.

Аааааа, въобще не са от Могилино. сега видях, че и в другата тема се чудят същото. Те кадри от филма за Могилино нямат право да дадат, а съм сигурна, че нямат правен репортаж там. Изнамерили са някакви кадри, от някой дом, правени по друг случай и повод и са ги пуснали. Хубаво е, че съобщиха, но кадрите никак не се връзваха с това, за което става въпрос.

# 448
  • 1st floor

и аз се зачудих , мама - та , коя е ?

# 449

и аз се зачудих , мама - та , коя е ?

Лавандер. Много ми хареса: Ами като не могат да се справят с положението, да си ходят. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт