Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 295
  • 654
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ей таз офффффца Масларова й е малко я заколиш !!!!!!!!!!!
Аз викам да се внесе предложение Могилино да се прекръсти на Масларово !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Недей, че ще вземат да го направят. И ще пръснат пари не за дома и специалисти, а за еко-пътеки, чешмички и други неща. И за децата пак няма да има пари

# 556
обичайните заподозрени - е повече от 100 човека - медиите бяха по едно време повече от нас
мен лично за пореден път ме е срам, че фондацията носи името Движение на българските майки - защото тези 100 човека - само ние ли сме майки, само на нас ни пука така ли, 100 човека се борят за 18 000 - МИ КАК ЩЕ УСПЕЕМ, КАК - ДА СЕ ПАЛИМ И НИЕ ЛИ, КАКВО ДА ПРАВИМ, КАЖЕТЕ МИ
ПРИ ЦЯЛАТА ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРИ МИЛИОНИТЕ ТЕМИ ПУСНАТИ ТУК, ПРИ ХИЛЯДИТЕ БЛОГОВЕ ПУСНАТИ В НЕТА, ПРИ ЦЯЛАТА МЕДИЙНА ПОДГОТОВКА, ПРИ ВСИЧКИТЕ НАД 5 000 ФЛАЕРА ПУСАНТИ ИЗ ЯЛА СОФИЯ - 100 ЧОВЕКА
ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДЕЦА ЩЕ ГНИЯТ В ДОМОВЕТЕ, МНОГО МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ

кАКВО ДРУГО ДА КАЖА - 4 МОМИЧЕТА С АНА СРЕЩА В МОМЕНТА В МТСП СЪС ЗАМ МИИСЪТРА - МАСЛАРОВА Я НЯМА - ОТКРИВА ДЕТСКИ ДОМ В МОМЕНТА, ПОРЕДНИЯ, ВМЕСТО ДА ГИ ИЗПРАЗВА, ТЯ И ВСИЧКИ ОКОЛО НЕЯ ГИ ПЪЛНЯТ
А НА БЪЛГАРИНА НЕ МУ ПУКА - КАКВО ЛИ ДА МУ ПУКА ЗА ДЕЦА, ПОЛОВИНАТА ОТ КОИТО РОМЧЕТА, ДРУГАТА ПОЛОВИНА С УВРЕЖДАНИЯ, ТРЕТАТА ПОЛОВИНА - БЪДЕЩАТА УТАЙКА НАОБЩЕСТВОТО. СИГУРНО СИ МИСЛИМ, ЧЕ НАС НЕ МОЖЕ ДА НИ СТИГНЕ - МОЖЕ, ВСЕКИ ОТ НАС МОЖЕ ДА ГО ОСТИГНЕ, НИКОЙНЕ Е ЗАСТРАХОВАН, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ ИМА КРАЙНА И НЕПОПРАВИМА ДИАГНОЗА - БЕЗЛИЧИ, БЕЗХАБЕРИЕ, НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ......
ДНЕС, ОТНОВО МЕ Е СРАМ ЧЕ СЪМ МАЙКА, СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА, СРАМ МЕ Е, ЧЕ МИ Е ЖАЛ, ЧЕ МИ ПУКА, СРАМ МЕ Е ОТ ВСИЧКО......

# 557
Мнението на такисметровия шофьор беше - такива деца са ненужни за обществото , за тях е нужна евтаназия  ConfusedМного жалко .

# 558
  • у дома
Крис, недей така бре!

Знаеш че това което правите е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО!

# 559
  • у дома
Мнението на такисметровия шофьор беше - такива деца са ненужни за обществото , за тях е нужна евтаназия  ConfusedМного жалко .

що не го застреля на място тоя  #2gunfire  #2gunfire

# 560
сигурно Фъстъче, всички така говорят - ама направете анкета само за доброволките от ДБМ - виждате ли резултат от това, което правите - аз не виждам.............поне не и такъв, който да ме кара да спя спокойно нощем
днес ми идеше не знам какво да направя - ако само с част от желанието и ентусиазма и добротата на Росица, на Тео, На Мариета - навсички, които бяха там независимо от всичко, беще зареден всеки един от нас, нямаше да има домове за сираци, ние наистина вярваме, че е посилите на едно общество, това да спре........ама кои сме ние - 100 майки......толкова труд хвърлиха всчки - толкова предложения, писма, апели, толкова интервюта, толкова безсънни нощи, толкова влачене на децата им къде ли не и за какво ли не в името на нещо, което не трябва да съществува - сираци........винаги тази думами е звучала абсурдно, като присъда - присъдата ти моето дете е че си сирак..........а като си си сирак с увреждания.............ехее, какво по лошо от това, някой знае ли по - тежка присъда...........аз не..........а съм толкова безпомощна.седхя днес и..........идеше м да влезна в МТСП, заедно с 8-те коли на стойност над 2 милиона лева, които се изсипаха ама не се виждаше зад черните стъкла кой е вътре и да стрелям - па нека ме съдят......избива ме на агресия
представяте ли си
седят си 100 майки, дзяят си нещо там, а се изсипва кордон с мерцедеси, дипове и беемвета на Труда и социалната политика - на онези, дето нямали пари за децата, на онези, дето ..........нищо не правят, горките
как да не ми се иска да стрелям, как бе...........а ако аз съм едно от тези деца, ако аз живея в концлагре, и съм по низшя и от кучето на комшията..........тогава какво...............

# 561
  • България

Разбрахте ли за6то сме на този хал,100 ду6и на протеста,4е то в социалното министерство има пове4е народ от ста4кува6тите?А този таксиметровия  е гласът на народа Sick:
ако 6те и маика Тереза да доиде да ни управлява все тая...за какво бяха големите изказвания и мнения,организацията,егати подигравката към тези,които се ангажираха... ooooh!
Казано е, 4е всеки народ си заслужава съдбата,маи е много вярно

# 562
аз се върнах преди малко.

много малко хора бяхме! МНОГО МАЛКО.... безумие..... нищо не правим така, тъпо, язък... не знам какво да кажа, мъчно ми е.

# 563
  • София
Наистина жалко, че бяхме толкова малко. Поне ще има някакво медийно отразяване, съдейки по броя на журналистите, имаше май 3-4 камери, и поне 5-6 журналисти.
А възрастната жена накрая (Цолова ли Цонева беше) имаше толкова енергия и силен глас, и толкова нахъсано звучеше.

# 564
и аз сега се връщам и чакам новини какво е станало в министерството
аз пък мисля че като за начало не е толкова зле, благодаря на всички майки с бебенца, които дойдоха и не са безразлични! Чут Чут, полека лека ще проумеят хората..ето аз, никога не съм ходила на никакви протести, не съм се интересувала от децата в домовете, нито кой е министър, но гледах филма и имам желание да помогна...мисля че все повече хора започват да се интересуват, макар че не е лесно, по-лесно е да не се прави нищо, да се правим че не съществуват...не се отчайвай, а се надъхвай още повече!!!

# 565
Наистина жалко, че бяхме толкова малко. Поне ще има някакво медийно отразяване, съдейки по броя на журналистите, имаше май 3-4 камери, и поне 5-6 журналисти. А възрастната жена накрая (Цолова ли Цонева беше) имаше толкова енергия и силен глас, и толкова нахъсано звучеше.

Както е казала Чут Чут - те журналистите бяха повече от протестиращите!
И аз много съжалявам, че се събрахме толкова малко хора Confused
Язък за цялата организация и хвърлен труд!

# 566
да, майките с бебета, бяха герои
седнаха, накърмиха ги, идеше ми да ги разцелувам - това са майки - няма дъжд, няма студ - дойдоха с дечурлята
момичета благодаря ви, знам, че си е чиста проба героизъм с бебе, с количка ив  дъжд  bouquet  bouquet  bouquet

# 567
Момичета, с риск да ме направите на нищо, но според мен протеста е бил с участието на толкова малко хора защото е през работен ден.

Исках да дойда, с детето, със съпруга, но как като трябва да работя, защото отпуска няма.

Надявах се да се съберете повече майки.

Въпреки всичко следя протеста по медиите и има доста широк отзвук. В този случай журналистите са на ваша страна.

# 568
Наистина жалко, че бяхме толкова малко. Поне ще има някакво медийно отразяване, съдейки по броя на журналистите, имаше май 3-4 камери, и поне 5-6 журналисти.

Камерите и журналистите ми се сториха повече!  Rolling Eyes Но и аз в един момент имах чувството, че журналистите са повече от нас......... ooooh!

# 569
  • София
На журналистите им е изгодно, защото откакто стана гафа с министрите, започва да се говори за проблеми в правителствената и коалиционната политика. И за опозицията е добре дошло.

Общи условия

Активация на акаунт