Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 286
  • 654
  •   1
Отговори
# 540
  • под шипковия храст
Без съмнение, показаната реалност е в нарушение на основни човешки права, както и в нарушение на основни членове от Конвенцията за правата на Детето, която е ратифицирана от Република България през 1990 г., заключава писмото.
цитата е от новините в Актуално

а какво казват от прокуратурата, писмото трябваше да е и до тях, дали е късно да се допълни newsm78

# 541
  • София
В новините на БТВ направиха представяне на протеста и Масларова

# 542
  ОТ Merriam-Webster www.m-w.com , труп
 мъртво тяло особено на човешко същество. Останките на нещо изхвърлено или покойно/ a dead body especially of a human being b: the remains of something discarded or defunct <the corpses of rusting cars>
   ooooh! МНЕНИЕТО НА МАСЛАРОВА ЗА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ

# 543
  • България
ДОЛУ МАСЛАРОВА ,сега е моментът #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да си подава оставката или в затвора,публи4но да я лин4уват,само за тези думи ,които е казала си го заслужи #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 544
Тая Масларова е луда жена - журналистката била казала на персонала, че колкото по-шокиращи кадри заснемат, колкото по-зле се държи персонала с децата, толкова повече щяли да помогнат чуждестранните организации на дома!!!
Ужас и безумие!!! Та от персонала ли зависи това, че децата са ходещи скелети? Те за 2 дена ли са станали по 15 килограма?
Егати наглата лелка, честно!!! Бяс ме хвана сега като я чух!!!

Кадрите, които дадоха сега в 12 по БТВ бяха от друг дом и веднага след това Масларова как видите ли, тя била ходила в 2 центъра и как била наясно какво се случва във всички домове в страната! Айде моля ти се! Глупости на търкалета, дреме й на нея!

# 545
Може да стане, само да има сериозни организиратори на това, тогава народа просто ще е толкова възмутен, как се оставят тези деца - САМОДВИЖЕЩИ СЕ ЖИВИ СКЕЛЕТИ - тази картина постоянно ми е пред очите! Гледам и не мога да повярвам, че това е истина, че това се случва, че се оставят така тези деца.

ВЪЗМУТЕНА СЪМ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ!

АКО НА Г-ЖАТА МАСЛАРОВА ИМА ДЕТЕ ИЛИ ВНУЧЕ НА ТОЗИ ХАЛ, ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ГО ОСТАВИ И КАК ЩЕШЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО! МОЖЕ БИ ТОГАВА ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ РАЗБРАНИ - НИЕ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ КАК СЕ ЧУВСТВАМЕ, КАК НИ СЕ СВИВА СЪРЦЕТО ГЛЕДАЙКИ ГИ ТЕЗИ ДЕЦА И СЕ ПИТАШ ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ САМОСТОЯТЕЛЕН ЧОВЕК, КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТОВА ДЕТЕ ТО КАТО ПОРАСНЕ!

# 546
  • България
Хора,направо рева с глас.И моми4енцето с аутизъм ли е "труп".Знам много за деца като нея,как масово ги "отписват" и как тези де4иця въпреки прогнозите,ако се занимава6 с тях упорито надминават вси4ки о4аквания,те са богатство,от тези деца съм нау4ила наи много какво озна4ава да си 4овек,как може тази мръсница да си позволява,да говори такива цинизми,тя е за разстрел #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ами другите де4ица,как може,в 4ужбина те са навсякъде ,по улиците ,в у4или6тата,вси4ки треперят за тях,само на загубена  България не и и дреме,как може Sick #Crazy #Crazy Cry
Нямам думи #Crazy

# 547
Моля ви се , пуснете ми линка към самото видео, нещо не се ориентирам къде точно да щракна newsm78 Embarassed

# 548
Филма от Могилино ли?
Ето - http://video.google.com/videoplay?docid=-9176914173325307126 - тежък е много да знаеш.

# 549
Момичета, УСПЕХ днес на протеста!!!! Кажете къде можем от чужбина да следим какво става по време на протеста, освен в Нетера ( аз заради моя И-нет доставчик не мога да влизам там), някакво радио или какво?
Дано всичко мине като по вода и и натриете носа яко на Масларова, но най-важното, дано хората се стреснат и разберат за какво става дума и да се помогне на дечицата!!!

# 550
  • София
Официалната част на протеста вече е минала - дъщеря ми преди малко ми докладва по телефона.

# 551
Официалната част мина, да.Аз се върнах вече на работа. Искаше ми се да се бяхме събрали повече хора...

# 552
  • Bapнa
Ей таз офффффца Масларова й е малко я заколиш !!!!!!!!!!!
Аз викам да се внесе предложение Могилино да се прекръсти на Масларово !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 553
Малко хора имаше ,за съжаление .Госпожа Цолова обаче беше за 10 Simple Smile

# 554
Официалната част мина, да.Аз се върнах вече на работа. Искаше ми се да се бяхме събрали повече хора...

Как се развиха нещата? Имаше ли представител на министерството?

Общи условия

Активация на акаунт