Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 280
  • 654
  •   1
Отговори
# 525
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
За пореден път масларова се изложи тотално........ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 526
Последно мястото:

На гърба на ЦУМ, под козирката, с/у шадравана!

Протестът ще започне с Илия Луков!

Успех на всички ни!
  bouquet Hug

# 527
колкото за после..............ами предполагам, че някои от нас имат палатки вкъщи. ще ходим на къмпинг, момичета. Mr. Green
щото аз имам опит отпреди почти 17 години, мъж ми още повече пък.

# 528
Здравейте, вчера гледах част от филма, не можах да го изгледам докрай... и не спирам да мисля за дечицата. Дано протеста да помогне и в най скоро време да реши проблема. Не мога да бъда с вас тази вечер защото живея извьн България но ще съм там със сърцето си и ще следя развитието на нещата...
Искам много да помогна с нещо...знаете ли как?

Успех

Антония

# 529
--------------------------------------------------------------------------------

Пействам и в тази тема. Моля всички от провинцията ангажирайте местните медии, трябва всеки да узнае какво се случва.
Момичета, ето малко инфо, току що разговарях с репортер на  габровски вестник "100 вести", незнаеха нищо за протеста в София и може би закъснях, както и да е, проведохме интервю, надявам се да го публикуват.
След това звъннах в Севлиево и се чух с главния редактор на тамошен вестник, откриването е започнало, става въпрос за дневен център за възрастни с увреждания и за това откриване се знае от половин година, но Г-жа Министърката естествено реши да присъства за да покаже съпричастност имено заради протеста, помолих ги някой от присъстващите репортери да и зададе въпроса-"Защо не е в Министерството днес?", главния редактор ми каза, че след откриването ще има пресконференция и на нея се надява нейните репортери да си свършат работата и аз се надявам.
Сега ще се мъча да се свържа и с някоя местна телевизия, дано не съм закъсняла.

# 530
колкото за после..............ами предполагам, че някои от нас имат палатки вкъщи. ще ходим на къмпинг, момичета. Mr. Green
обожавам ходенето на палатка-да вадя ли двете ми стари дружки и да им изтупам пясъка от морето Mr. Green

# 531
  • In the jungle out there..
обожавам ходенето на палатка-да вадя ли двете ми стари дружки и да им изтупам пясъка от морето Mr. Green

И аз имам чистак бърсак нова, побира 4 човека Mr. Green

# 532
Момичета, само да попитам паркингите пред ЦУМ или Халите платени ли са и колко струват.
Че ние ще дойдем с двете деца с количките и трябва да се паркираме някъде. А не съм сигурна че ще намерим близо подходящо място.
Пишете ми на ЛС, моля, за да се ориентираме. Благодаря ви.
До скоро на всички които ще дойдат!

# 533
  • в гората
--------------------------------------------------------------------------------

Пействам и в тази тема. Моля всички от провинцията ангажирайте местните медии, трябва всеки да узнае какво се случва.
Момичета, ето малко инфо, току що разговарях с репортер на  габровски вестник "100 вести", незнаеха нищо за протеста в София и може би закъснях, както и да е, проведохме интервю, надявам се да го публикуват.
След това звъннах в Севлиево и се чух с главния редактор на тамошен вестник, откриването е започнало, става въпрос за дневен център за възрастни с увреждания и за това откриване се знае от половин година, но Г-жа Министърката естествено реши да присъства за да покаже съпричастност имено заради протеста, помолих ги някой от присъстващите репортери да и зададе въпроса-"Защо не е в Министерството днес?", главния редактор ми каза, че след откриването ще има пресконференция и на нея се надява нейните репортери да си свършат работата и аз се надявам.
Сега ще се мъча да се свържа и с някоя местна телевизия, дано не съм закъсняла.

Браво, действай, дай мейл на ЛС да ти пратя прес инфото.

# 534
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Току що дадох телефонно интервю за ББТ/да живеят телефоните -помогнаха много и за Хоризонт и сега/ - казаха че ще го излъчат в обедните новини,както и включване от протестта Peace Peace Peace

# 535
Какво да каже горкана Масларина, като след "тежък, уморителен труд" вечер се прибира в имението си при двете си огромни кучета. Няма опит милата с "трупчета"  #2gunfire  СИТИЯ НЯМА КАК ДА ЗНАЕ КАКВО ИЗПИТВА ГЛАДНИЯ.  Какво ли ще е, ако тя беше трупчето?! или детето й, ако има такова.

# 536
Типично поведение е нейното, за да се защити, както пише по-горе. Атакува, за да ни удари. Е този път няма накъде! На хората им е ясно, че няма да вдигаме патардия, ако положението е розово!!!!!!!!!! Плачела била всеки път като ходи - ми като плаче да вземе и нещо съществено да направи, а не само да посещава и плаче. Да промени условията! Боже мой, колко много неща можеха да се направят, ако имаше компетентен човек отговорен за тези домове - дори и министър да не е, но добър консултант на министър....

# 537
  • под шипковия храст
само за сравнение,
нашия кмет е голяма мангафа, какви схеми прави само той си знае, но добре се възползва от поста си! имам предвид лични облаги...
обаче
осинови дете, а заплатата на жена му отива за един от домовете! на това му викам политик!

нека да е користно или както и да го обсъждат хората, но едно дете е с осигурено бъдеще.
та госпожата вместо да рони сълзи-бисери, да вземе да даде пример!!!

# 538
На първа страница в actualno.com - http://bulgaria.actualno.com/news_127603.html Новината за протеста

Гледах филма, потресаващ е. Но не ме учудва. Отдавна беззащитните и негодните са изтиквани в подобни домове и оставени там да гният. Кому е нужно да се занимава с интеграцията им когато масата е оскотяла от грижи и не иска да чува за тях.  Tired

На Масларова отдавна й пролича колко е "загрижена".  Outta Joint

Стискам палци за успеха на протеста, но много усилия ще са нужни да се събори стената от безразличие.

# 539
Една жена на 33 , пуснах ти мейла, пращай докато съм в медийно настроение Wink.
А "госпожата", може да си атакува, защитава и тем подобни.
Нейното си е чисто лицемерие, как може, днес протеста за едни дечица дето не са виждали логопед, психолог и тем подобни, а тя вместо да се ангажира с тях, да иде до Могилино...дошла нашата тук с чужда пита помен да прави, ако това не е върха на нахалството здраве му кажи.

Общи условия

Активация на акаунт