Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 278
  • 654
  •   1
Отговори
# 510
 newsm10 Гледах ви и браво за представянето, такъв тон им трябва на многоуважаемите, те какво си мислят, че с перце ще ги галиме  Naughty НЕ те са там и заплатите им са от нашите пари, затова ще ни слушат и то още как. Пак браво за тона и начина и изобщо  Hug

# 511
Бяхте страхотни  bouquet

# 512
  • под шипковия храст
да, точно с ирония говореше! в началото загряваше и всички му се вързахме! толкова ангажиран аз поне не съм го виждала. напипа точно нещата, започна с неподходящи кадри, но завърши с най-подходящите!

# 513
# 514
браво! и на Милен браво! за пръв път ми хареса... таз женица от ДАЗД направо я.. не мога да намеря думитеSimple Smile
Нанди се е променила адски много... аз я познавам... виждала съм я преди около 7 години за последно. Нямаше да я позная сега, ако я видя на улицата...

Поздравявам те, Надя.. ти си много силен и добър човек Hug

колко време ще продължи протеста? регламентирано ли е?

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 22:18 от Julie

# 515
  • под шипковия храст
замислих се, петицията защо не я пратите и Европейския парламент! или до европейския омбудсман!
"...Както и националните парламенти, Европейският парламент работи по комисии. Парламентарните комисии се занимават с определени въпроси (външни отношения, бюджет, околна среда и др.). В Комисията за петициите гражданите на ЕС могат да отправят петиции директно към Парламента...."
повече инфо и адреси тук http://www.evropa.bg/bg/del/europe-a-to-z/additional-information … n-parliament.html 

а това е от страницата на европейския омбудсман

Лошо управление означава незадоволителна или неосъществена административна дейност. Такива действия са налице, ако институция не действа в съответствие с разпоредбите на закона, не зачита принципите на добро управление или нарушава правата на човека. Някои примери за неправомерни действия са:

* административни нарушения
        * несправедливост
        * дискриминация
        * злоупотреба с власт
        * липса на отговор
        * отказ за предоставяне на информация
        * ненужно забавяне

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 22:24 от mit*bul

# 516
    Лошо управление означава незадоволителна или неосъществена административна дейност. Такива действия са налице, ако институция не действа в съответствие с разпоредбите на закона, не зачита принципите на добро управление или нарушава правата на човека. Някои примери за неправомерни действия са:

* административни нарушения
        * несправедливост
        * дискриминация
        * злоупотреба с власт
        * липса на отговор
        * отказ за предоставяне на информация
        * ненужно забавяне

Пращахме до Евродепутати. Има раздвижване. А иначе нашите институции, отговарят на всички точки посочени като разяснение за лошо упрвление. Там е и проблема. Лошо разпределение на средствата, лоша координация м/у институциите, лоша организация, изобщо лошо управление. И за най-лесно се казва, няма пари. Амо точно като нямаш пари, трябва да имаш перфектна организация и контрол, за да пестиш, а не да пилееш средства без никакъв резултат, точно обратното.

# 517
  • София
Аз гласувах в анкетата и потвърдих участието си за утре.За съжаление не можах да навия никой да дойде с мен,защото контактувам основно с майките от квартала,които през деня няма на кого да оставят бебчовците,а се опасяват да ги вземат с тях заради лошото време.За късмет таткото ще гледа утре Мила и ще успея да дойда,макар и за 2 часа само...проблемът е,че няма да мога да нося черно...просто черните ми дрехи са ми все малки...нали не е проблем?Каузата е по-важна в случая си мисля

# 518
Момичета и момчета(надявам се и такива да има), ще се видим утре, успех на всички ни! Далече стигнахме, надявам се и по-далеч да стигнеме! Децата, за тях го правим, дано, дано, дано!  Hug  bouquet Hug

# 519
  • в гората
Масларова отговаря в момента по Хоризонт! Цитат: "Децата с увреждания стоят като трупчета"! Такава тъпанарка! Нямам думи! Просто изрод!
"Разберете, това са деца с интелектуални увреждания и олигофрения". Пак го повтори. Вчера зам. министърката е била в Могилино вчера. Условията били прилични. Shocked Shocked Shocked
Общината не разрешавала децата да напуснат дома. Shocked... Слушам и пиша...
Не е истина какви глупости говори. Засегна се, че Мария от Движението е казала, че тя не е ходила в дом и започна да изброява в кои домове е ходила...
Масларова: "Добре би било вместо да се опитваме медийно да манипулираме и жонглираме с много болна тема...", "Тези дами..."(за Движение на бг майките).
Днес щяла да ходи в дом, и после в друг дом.
Това е - избрахме си комунисти!!!! Изродщината е пълна!

# 520
 #2gunfire Тя иска докрай да подпали фитила, май за някакви аматьори ви приема  Twisted Evil, ама че е ограничена тая жена  ooooh! егати и социалната министърка  Sick

# 521
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Масларова отговаря в момента по Хоризонт! Цитат: "Децата с увреждания стоят като трупчета"! Такава тъпанарка! Нямам думи! Просто изрод!
"Разберете, това са деца с интелектуални увреждания и олигофрения". Пак го повтори. Вчера зам. министърката е била в Могилино вчера. Условията били прилични. Shocked Shocked Shocked
Не е истина какви глупости говори. Засегна се, че Мария от Движението е казала, че тя не е ходила в дом и започна да изброява в кои домове е ходила...
Масларова: "Добре би било вместо да се опитваме медийно да манипулираме и жонглираме с много болна тема...", "Тези дами..."(за Движение на бг майките).

Допълвам: " Незнам тези дами дали са ходили в домове, но аз всеки път като съм там не мога да си сдържа сълзите.Толкова ми е тежко"......  и още " Несириозно е в ефир да се говори токова безотговорно - аз знам всичките домове , ходила съм в тях, и знам какво е там".......и още : " Тези дами предполагам използват друго вмомента,но това е друга тема Shocked........Ние не можем да направим чудеса с магическа пръчка........И още куп простотии,които като г слушаш не знаеш да се смееш ли,да плачеш ли Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 522

Просто изумително! Дори и при създалото се напрежение в страната и чужбина, тази жена не намери за необходимо малко да се образова...

Мислех си, ако няма ефект от протеста, да се предприеме по-продължителна кампания, която да показва разликата между децата с увреждания, отглеждани у дома и тези от домовете. Както сравниха вчера в предаването на Милен Цветков Мими на Нанди и Васи от Могилино... Sad Това е много красноречиво сравнение и дори няма нужда от много думи... Просто, хората не знят... Но Масларова, разбира се, няма оправдание - тя ТРЯБВА да знае.
Ще се видим днес! Hug

# 523

Нали знаеш атаката е най-добрата защита.Това прави и Масларова в момента напада Движението за да отвлече общественото внимание от това че е некадърна простакеса #Cussing out

# 524
какво да очакваме, от социален министър, за когото децата с увреждания са просто трупчета, които толкоз си могат  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт