Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 276
  • 654
  •   1
Отговори
# 495
Според мен не са избрали подходящите кадри от филма,които да пуснат.

# 496
  • 1st floor
НеПоКоРнА ЕТО ЛИНК КЪМ ПРЕДЕВАНЕТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ В НЕТА, където и аз ще го гледам най-вероятно, защото по време на неговото предаване пътувам за детската градина и към къщи след това
  bouquetблагодаря - веднага щом се прибера ще го гледам, защото тука не става...

# 497
тая от Български Хелзински комитет Мариета може и да я смота след малко............. Close
а тая от ДАЗД.........тая лъже смотла бе, бил единствения такъв дом - тоя в трън какъв е бе, или и той е единствен
а това, че в България има само 1000 такива деца и че този дом е предложен за закриване от 2003год. #Cussing out
ДАЗД е за закриване защото не вършат никаква работа!

# 498
  • в гората
Пишете, момичета... какво става?

# 499
И тук да поднеса поздравления на всички момичета, които бяха при Милен Цветков!

Представихте се невероятно!
Със сигурност успяхте да трогнете сърцата на хората, които ви гледаха!

А госпожата от Агенцията просто беше съвършено неподготвена за конкретните въпроси и проблеми, които поставихте!

Благодарности и на Милен Цветков.

# 500
  • гр.Добрич
Според мен хора, които не са запознати със случая нищо не разбраха и то е нормално. Всеки иска да каже нещо, а времето нестига. Трябваше да дадат и на момчето да се изкаже - все пак е обиколил цялата държава.
Иначе момичетата заслужават поздрави за това, което правят.  bouquet
Няма ли телевизия, която официално да купи филма и да го излъчат във гледано време, така повече хора ще разберат за какво иде реч.

# 501
  • София
Справиха се чудесно. Дори и Милен Цветков ми хареса.
А ответната страна отговаряше както се очаква.

# 502
тая от Български Хелзински комитет Мариета може и да я смота след малко............. Close
а тая от ДАЗД.........тая лъже смотла бе, бил единствения такъв дом - тоя в трън какъв е бе, или и той е единствен, а...........лелеееееееееее, ох аз съм бясна, а МЕРЕЛИН като я познавам........дадат ли и думата свършени са, бясна съм, ще ме изгонят от офиса, така се чувам.....
криси, за тази от агенцията ясно, ама защо трябва да смотва мерилин славка кукова, че тя е на наша страна бе човек. да не говорим че е асистента на кейт за филма...........да не говорим, че в момента действа по исмъкването на децата от могилино от домът.

миленчо направо я разби гусжата от агенцията, майкоууууууууууууууу. и ако прати екип тази вечер в могилино ще е направо върхът.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 19:14 от matakosmata

# 503
Преди малко гледах пресконференцията на сателитния канал България. Отделиха доста време - може би 3 минути, което е доста добре като се имат предвид конкурентните теми. Прозвуча ми добре като информация и коментар от журналистката. Видях, че е имало интерес.

А кои са мамите и таткото, които говореха?

таткото е бащата на моето дете bowuuто е осиновено.
до него, вдясно е Дарзамен от осиновителския форум. до нея е бивсцха директорка на дом в брацигово, ангажирана жена, която си направи труда специално да дойде в последния момент от провинцията за пресконференцията.

впрочем утре сутринта има и интервю за БНР. от страна на осиновителите ще говорят пак моят татко и Дарзамен.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 19:13 от matakosmata

# 504
Аз и в другата тема писах, но няма ли как филма да се излъчи в големите градове на видеостени на някой площад? Кой организира това за мачовете преди години?! Не е като да не може, нека хората да видят за какво става въпрос, след като по телевизията се показват други толкова "по-важни" проблеми, а за този няма място....

# 505
Аз съм със смесени чувства от предаването, имам някои забележки. Милен успя след първата реклама да влезне в час за какво става дума, преди това не му беше ясно. И евала му правя как я насмете тая от ДАЗД. Най-много ми хареса Славка Кукова, точно и на място посочваше проблемите в същината им, но й беше малко времето. Като цяло предаването мина чудесно, браво!  bouquet

# 506
Общо взето ми хареса предаването.Но не дадоха подходящите кадри.Така за по-голямата аудитория не станя ясно за какво иде реч.И както Милен Цветков каза - той не вижда нищо нередно във филма - така трябавло да изглежда подобен дом,така трябвало да изглеждат тези деца,докато Мариета и юристката не го поправиха.Към края на разговора ми хареса.Момчето също - пример,че не е трябвало да попада в домове за умствено и физически увреждания.
Дано утре се съберете достатъчно хора!Не бих могла да дойда в София,за мое съжаление и това не е извинение или оправдание.

# 507
Имаше един момент, където Милен каза, че там било чисто, поне било чисто. Това преди първата реклама. Направо подскочих. После явно са разговаряли, и след това беше добре. Но нямаше време да се наблегне на основни проблеми.

# 508
Да в началото на предаването и аз настръхнах, като слушах Милен Цветков! Но след първата реклама общо взето ми хареса, но беше много малко като времетраене, не се видяха най- ужасните кадри от филма!
Поздравления момичета за всичко което правите! Прекланям ви се!  Hug   bouquet   bouquet

# 509
Общо взето ми хареса предаването.Но не дадоха подходящите кадри.Така за по-голямата аудитория не станя ясно за какво иде реч.И както Милен Цветков каза - той не вижда нищо нередно във филма - така трябавло да изглежда подобен дом,така трябвало да изглеждат тези деца,докато Мариета и юристката не го поправиха.Към края на разговора ми хареса.Момчето също - пример,че не е трябвало да попада в домове за умствено и физически увреждания.
Дано утре се съберете достатъчно хора!Не бих могла да дойда в София,за мое съжаление и това не е извинение или оправдание.
не разбрахре ли,че го казва с ирония-през цялото време говореше с яка ирония-че това е нормално,че такива домове имало преди 107 годин и ние сме просто 107 години назад Wink
"милата" жена от агенцията-как не се разрева незнам-след предаването беше много обидена,че сме я нападнали-ми какво да се прави-ако беше Масларова-нея направо щяхме  я изядем

Общи условия

Активация на акаунт