Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 660
Лягането с жена винаги има цена. Винаги. Не непременно в пари,но мъжът винаги плаща за това!

Лягането с мъж, също! Лиске, от кой отбор играеш?

# 661

Предлагам да поразсъждаваме.
Какво може да плати един мъж
за едно лягане с жена. А за две?

На лягащата ли, или на останалата "нелегнала"?
Може да плати със страдание. Twisted Evil
Ако е в Судан, например, ще трябва моменталически да се ожени за нея.  Даже и тя, буквално, да е коза.

Боже, защо говоря толкова глупости вместо да си чета книжка сега, например.

# 662
Извинете, лягане и ебане - едно и също ли са? Не знаех...Ми ако са се праснали на крак? Не се ли брои?
Обърквате ме в тоя късен час, само аз ли пия?

# 663
Моят ще си плати, мда! Още мисля как, но скъпичко ще му излезе.

Пфу, знаех си, че тези сладникави женски питиета не са за мен, отврат, ликьори някакви. Свекър ми нещо се е объркал с подаръка.

# 664
  • Sf
Ka-Ching...

Сребролюбци такива...

# 665
В темата за пофалването се хвнаха за гушите Crazy
Тони и аз пия.
Според мен трябва да се тръгне от това, към кого е насочено това послание.

# 666
И аз докато я погледна- изчезна темата за пофалването. Дано не съм изпуснала много.

# 667
Само за статистиката: От края на работният ден до сега сме навъртели 6 страници. Спам темата се пука от яд.

Звезди, тва не  посллание, тва е клетва с пожелателна насоченост.

# 668
Лягането с жена винаги има цена. Винаги. Не непременно в пари,но мъжът винаги плаща за това!

Предлагам да поразсъждаваме.
Какво може да плати един мъж
за едно лягане с жена. А за две?
  Може да хване болест, може да му се разкатае фамилията, може цял живот да съжалява, че е бил толкова тъп и си е легнал с тази жена, това пак си е някакъв вид плащане. (разсъждавам само, хипотетично)

# 669
Чувам вече шума на метлата Shocked

Сопрански много драматично си настроен, не е клетва, а чиста емоция. Не може пък всичко да познаваш тази вечер.

# 670
И понеже Марико-сан си е сложила един тематичен цитат от "Шогун" (който книжният плъх-аз-бързо надуши), да отговорим на закачката на Тони с друг цитат от Шогун:

"Ах тези мъже и жени! Толкова са прозрачни. Особено мъжете. Същински деца. Суетни, капризни, непослушни, сприхави, податливи, ужасни - много рядко чудесни, но затова пък, какво би представлявал този тъй тъжен свят без тяхната детинска наивност, изкупваща всичките им недостатъци и която наричат как ли не, но всъщност си остава точно това - наивност. "

Отивам да си чета, чао.

# 671
Споделям, че от няколко дни искам да
пратя ЛС на някои потребители, но ми
изписва, че са си изчерпали лимита...
Значи ли това, че не искат повече ЛС?

# 672

Там тече поредния бой, за поредния мъж. Минах и се отчетох, нацелувах го, как си му е редно. Никаква идея нямах за кой става въпрос, но неизвинени нямам. Mr. Green

# 673
Прозрачен, суетен, капризен, непослушен, сприхав, податлив, ужасен, много рядко чудесен и наивен по детски...Не, нямам толкова много място под ника ми. Иначе не е зле за титла.

# 674

Да, няма място, за това се спри само на едно! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт