Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Най-накрая бобът се сготви.  Laughing

Видях някаква лесна рецепта под странното име "Бърканата торта на баба" в "Журнал за жената", мисля да я изпробвам.  Crazy

# 721
Въпросът ми обаче е друг - разбрах, че не са ми внасяли соц. осигуровки. Работя вече 5 месеца в тази фирма. Какво мога да направя оттук-нататък? Мога ли по някакъв начин да си ги изискам от ръководството?

Трябва да подадеш жалба до Национална агенция по приходите.

# 722
Снощи, например, казах, че Манчестър ще бие Рома и така и стана. Но никой не изпадна във възторг...

Да беше ни казал нещо, което не знаем   Mr. Green

Имах прозрение, жено! Их, как ми подценявате екстрасекс способностите. Не забелязах друг да го предвиди все пак, а?

# 723
Снощи, например, казах, че Манчестър ще бие Рома и така и стана. Но никой не изпадна във възторг...

Да беше ни казал нещо, което не знаем   Mr. Green

Имах прозрение, жено! Их, как ми подценявате екстрасекс способностите. Не забелязах друг да го предвиди все пак, а?

Ми то все едно да предвидиш, че слънцето ще изгрее Mr. Green

# 724
Их, как ми подценявате екстрасекс способностите.

Ооо, тези изобщо не сме ги и подлагали на съмнение  Whistling

# 725
Четохте ли онази история в Дис, бащата почива, но има кредит и сега от банката искат да го прехвърлят на детето. Това ме накара сериозно да се замисля. И моят мъж има кредит и недай си, боже ...   Аз поне нищо не дължа на никого.  Tired
Чудя се, имат ли право изобщо да искат парите, при положение, че винаги правят застраховка в тяхна полза, точно за такива ситуации? Значи, веднъж ще вземат парите от застраховката, втори път - от детето? Егати подлеците гадни!  Sick

# 726
защото понякога си спестяват застраховката ...

# 727
  • При хората, които обичам
Како, ама той не е ли имал застраховка? Та ние един компютър взехме и мъж ми го застраховаха за 700лв, хаха, много скъп Mr. Green

# 728
Четохте ли онази история в Дис, бащата почива, но има кредит и сега от банката искат да го прехвърлят на детето. Това ме накара сериозно да се замисля. И моят мъж има кредит и недай си, боже ...   Аз поне нищо не дължа на никого.  Tired
Чудя се, имат ли право изобщо да искат парите, при положение, че винаги правят застраховка в тяхна полза, точно за такива ситуации? Значи, веднъж ще вземат парите от застраховката, втори път - от детето? Егати подлеците гадни!  Sick
Доколкото ми е известно застраховка живот се сключва само при ипотечен кредит, иначе е по желание.
Ние пък сме имали едно дете ( тя си беше жена де), която доброволно поиска да продължи да плаща кредита на баща си. За някакъв хотел ставаше дума, човекът имаше застраховка живот, но дъщерята предпочете да продължи да ползва кредита. Хора всякакви.
Иначе историята не съм я чела, но в ДиС като стане въпрос за кредити и инвестиции се пишат всякакви фантасмагории, една трета от които съм сигурна, че не са истина.
Иначе едва ли някой би си спестил застраховка освен поради небрежност.

# 729
И детето трябва да е пълнолетно.
Как Сийке, не се взема два пъти сумата, ако няма застраховка плащат наследниците, ако има тя покрива плащанията.

# 730
Цитат
Преди 4 месеца почина бившият ми съпруг,и остави непогасен кредит в банка ДСК.От банката казват,че синът ми е наследник на задълженията и няма застраховка живот,имал е първата година,но не я е подновил-защото не била задължителна.Но аз намерих условията за застраховане на кредитополучатели http://www.dskgarancia.bg/Page/default.aspx?xml_id=/bg-BG/lifeinsurance/credit/ и нещо хич не ми се връзват нещата.Трябва ли да плащам Моля помогнете ми със съвет
Сина ми не може да се откаже от наследство, баща му е теглил голям кредит-2005г.Условието за застраховката е-"При Големите кредити, срокът на покритието съвпада със срока на първоначалния кредит. Ако срокът на кредита се удължи, се удължава и покритието". Това означава ли че има застраховка?Изисках договора от банката но ме въртят почти месец,поисках и общите кредитни условия,а като се прибрах видях,че са ми дали:"Общи условия за ползване на услугите,достъпни чрез електронните канали(ДСК Директ)на Банка ДСК"  .За мен това си е чисто умишлен шантаж 

# 731
Явно застраховката не е била продължена, затова. Нещата са за юрист, струва ми се.

# 732
9 страници от вчера Shocked Не мога да ви смогна!
Честито на Анджи  bouquet

Александра Раева щяла да прави собствена модна линия newsm78 Една близка на сърцето ми госпожица сподели по този повод, че обмисля, за започне бизнес и тя - да плете на една кука поддържащи мрежички за мъжките достойнства Crazy Не знам, търсят ли се..

# 733
да плете на една кука поддържащи мрежички за мъжките достойнства Crazy Не знам, търсят ли се..

при подходяща реклама, да, ще се търсят  Wink

Благодаря Simple Smile

# 734
да плете на една кука поддържащи мрежички за мъжките достойнства Crazy Не знам, търсят ли се..

То бива, бива сексапил, ама това ще ми дойде в повече...Няма да мога да го понеса  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт