Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 600
Звезделино, разбойникът ти днес става на 3 години, 3 месеца и 3 дни! Аре ся наздраве! Ха!

Тони, добре че си ти , нямаше да забележа дори Embarassed
Аз ударих една бира, но ще си сипя едно уиски - щот имам повод. Наздраве на всички Drunk

# 601
  • Пловдив
И аз съм болна вече няколко дни. Докторът ми иска геройства от мен и не ми дава лекарства. Едва преглъщам, ама така ми се пуши...

Янтре, как е малкия днес?
Анджи, честито  Grinning
Средна хубост, поне не е по-зле и няма температура, та се разминаваме с антибитоика. А ти ши съ упрайш. Обаче спри цигарите. Пийвай чайче. Ако нямаш - да ти пратим чай "Турист". Grinning

# 602
 HugСподелям,че сядам да споделям и ...  doh-8 страници за един ден сте изписали/пък той деня не е и свършил още/.Та като се зачетох и забравих какво щях да споделям. Mr. GreenЩе ми се на поне половината да понапиша по нещо-честито/за всички поводи и празнуващи/,кураж на обърканите и страдащи/всеки по своему/ и ... ама няма да мога да ви насмогна Heart Eyes А,сетих се мойто едното беше за днешното ми интервю за нова работа-е разпнъха ме направо на кръст-чак загубвам интерес към работата.. ooooh!.

# 603

Сакън, недей че ще ми излезе име на безотговорна пушеща бременна  Simple Smile Добре че не е забранено да си мечтая и сънувам...
Родопски чай пия  Simple Smile

# 604
ще си сипя едно уиски - щот имам повод. Наздраве на всички Drunk

Аз пък без повод, също ще си сипя едно уискенце  Crazy
 newsm24

# 605

newsm24

Обичам тази тема!

# 606
Споделям, че Хю Лори ме кефи на макс, искам да съм като него, безскрупулна дори понякога, но пък винаги на място. Много добра серия днес.

# 607

newsm24

Обичам тази тема!

Тони, БТВ ти ли си на аватара? Mr. Green

# 608
А аз освен да си сипя едно по повод, че номера на темата съвпада с крехката ми възраст  Blush Laughing Laughing Laughing

# 609
ester, ни сме с теб Laughing

# 610
Звездич, по БТВ предават Манчестър Ю - Рома. Манчестър ще бие, мноо ясно, но за сега е 0:0. В Байдъуей правят нелошо мохито. И разбира се, че съм аз на аватара, мноо ясно, не ставай смешна, а кажи наздраве за трите тройки!
Естер, налей и разкажи за драмата, че сън няма да ни хване.

# 611
  • Русе
Споделям, че от няколко дни ми се споделя, но.. някак не мога. Просто има моменти, когато на човек му се иска да си излее душата, а не знае от къде да започне, какво да каже... а като се замисля даже не е и важно... Не и на фона на много други неща...
Не съм спала нормално от много време... А не че правя кой знае какво... Но просто седя до 3-4 ч. пред компа и не правя нищо съществено. Просто седя и релаксирам. А така ми се спи.
Мисля, че и довечера няма да легна рано. Дано да има тук някой посред нощ да си споделяме  Tired
Прегръщам всички, които имат нужда от това, давам по едно рамо на когото му трябва и стискам ръката на всички, които са успели в нещо през тези дни...

# 612
Звездич, по БТВ предават Манчестър Ю - Рома. Манчестър ще бие, мноо ясно, но за сега е 0:0. В Байдъуей правят нелошо мохито. И разбира се, че съм аз на аватара, мноо ясно, не ставай смешна, а кажи наздраве за трите тройки!
Естер, налей и разкажи за драмата, че сън няма да ни хване.

Знаех си, че съм те виждала някъде Thinking, тази усмивка не се бърка. Айде наздраве.

# 613
Тони, да разкажа, ама не е за разказване... Казваха ми навремето да не седя на ъгъла на масата, че щели да ме искат от две страни, а аз се смеех...Е сега, и от сто да ме искат, аз ще поискам сто и първа, която от своя страна няма да ме иска...  Crazy
А и Манчестер играе, драмата се засилва, имам си върл фен ако се сещащ за какво иде реч, все пак  Crossing Arms

# 614
Споделям, че някои съфорумци са изтрещели. А уж не бяха такива хора...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт