Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 870
След една много приятна среща  Heart Eyes имах и едно много бързо трошене на кинти. Mr. Green
Не ми се беше случвало от много време насам нещо да ме грабне така. Ох, една блузка обаче ме домързя да я премеря и днес предстои продължение.  Grinning
Има надежда, след като г-н Сопранов не нацели резултата. Laughing Миналото издание на ШЛ беше истински кошмар заради неговите включвания.

# 871
Гледам, трошенето на кинти днес е заразно. Някой да ме заключи вкъщи тогава, защото при мен преминава направо в хронично състояние  Mr. Green

# 872
Нати, харчиш всичко наведнъж и после и да искаш, нама какво  Mr. Green Това, при положение, че нямаш кредитна или оувърдрафт!

# 873
понеже в здравния подфорум не ми отговарят, да ви питам вас - трябва ни справка за извършени в Бг имунизации на един човек, за чужбина. Той здравен картон няма - някъде е останал по трасето през годините. Никога не е посещавал личния си лекар. Кой следва да му издаде такъв документ?

# 874
Това, при положение, че нямаш кредитна или оувърдрафт!

Имам, не става  Mr. Green

# 875
мъжо не ми е оставил кинти за трошене, а и обуща си купих в неделя. пфу. но оправданието ще го запомня.

# 876
  • Sofia
Аз похвалих ли ви се какви хубави чаршафи си купих на ТАС? Отидох да купя стоножки на детето, а се върнах и със стоножки и с чаршафи . Ама са жестоки

# 877
  • При хората, които обичам
Личният лекар издава имунизационен паспорт. При положение, че няма данни, обаче, не знам как ще стане.

# 878
  • Варна
понеже в здравния подфорум не ми отговарят, да ви питам вас - трябва ни справка за извършени в Бг имунизации на един човек, за чужбина. Той здравен картон няма - някъде е останал по трасето през годините. Никога не е посещавал личния си лекар. Кой следва да му издаде такъв документ?

Май е време да си посети личния лекар, все пак.  Simple Smile

Споделям, че времето е разкошно, а ние си седим у дома. Добре че имаме двор, ама все пак си е скучничко. Искам нещо, но не знам какво.  Crazy Случвало ли ви се е?

# 879
  • До хладилника, който обичам
Искаш шоколад, много ясно. Иди и си вземи.

# 880

Искам нещо, но не знам какво.  Crazy Случвало ли ви се е?

Постоянно женско състояние, не мисли те ли? Константа, както е и отговорът "нищо", на въпроса "Какво ти е?"  Crazy

# 881
Споделям, подписката и аз я подписах, дано наистина нещо се случи Rolling Eyes

Снимки не бих могла да си сложа, поради простата причина, че не ми се връзва да напиша напр.: Пих две ракии, айде наздраве - а отдолу да се мъдри едно такова телце Confused

Честито на всички с нови покупки и не му мислете много. Аз съм на принципа - Колкото повече, толкова повече Peace

# 882
Много се радвам, че мечо Пух е бил така прозорлив  Laughing

# 883
човекът може да отиде в местното ХЕИ, където ще му издадат такава справка. вадих за себе си преди 2 месеца.имам общо 4 здравни картона, всяко учебно заведение ми е издавало нов, неизвестно защо, но първия, най- важен, от детската градина, липсва...

# 884
  • Варна
Не, в Красива мама покупки не показвам, там са на по-чалгарска вълна, само ботушите на Дона Флор се открояваха наскоро... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт