Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Пловдив
Аз тихичко искам да споделя, че Иван-Асен вече е добре. Много тихо го споделям. Много съм щастлива Hug

# 1 216
Аз тихичко искам да споделя, че Иван-Асен вече е добре. Много тихо го споделям. Много съм щастлива Hug

Хубави новини!

Искам скоро и аз да споделя същото за дребната.

# 1 217
Няма какво да я търсиш, купуваш една готова супа, изспиваш я във вряща вода, после слагаш и малко топено сирене за вкус и накрая при сервиране по желание на клиента може да се сложат и кубети  Laughing
Естер, благодаря. Утре вечер с това ще изхранвам семейството. Бързо, лесно, вкусно!  chef

# 1 218
1 . Да споделя  колко се радвам,че  малката  ми  Кики е взела моя кретенски смях   Crazy  ! Ефектът от такъв смях е следният. На кино сме  -  някъв  сериозен филм...Изведнъж,в близък план дават  главната героиня(иначе  красива  жена  с още по-красива коса),която обаче е  със солиден  мъх на горната устна(за да не кажа мустак  censored ).И аз   ,в този иначе така сериозен момент от филма,  така  избухвам в смях,че целия салон се обърна да види какво става.С   моя ужасно заразителен и   силен смях ,разсмях  целия салон и опропастих  идеята на  сценариста за сериозен  филм с  елементи на екшън .
2 . А сега да споделя  възмущението си  от служителките в деловодството в Столична община.Отивам за 11 път да си получа  един договор,който  при справка се оказа ,че е бил готов отдавна. Охраната  пита дали ще ме приемат,за да ме пусне да вляза.Отговаря му служителката с царствен тон на богопомазана   особа -  " Ще чака .Когато сме готови,ще  я  повикаме.След 15 мин." . И аз ,като възпитан  и  дисциплиниран гражданин,си чакам.Минават 15 мин. ,през които от широко отворената  им врата  се чува  абсолютно всичко. 15 -минутен разговор как се  готвят  пресни пълнени  чушки  Rolling Eyes  . Питам аз охраната  да не съм  уцелила някаква почивка  тяхна. Той   отново отива да пита от явно неудобство,но отново  отговора е същия."Ще чакат...Брееееей,че нахални !!! Човек   дъх не може да си поеме от тях(това със  супер  властен и  възмутен тон) ."
След нови  15 минути,обаче вече нямах  време да слушам    за тези  чушки и кипвам вече. Почуквам по стъклото на охраната  и му подавам  едно листче.Той го взе и се дзвери  #Crazy . А  аз  му  казвам " Господине,дайте им   тази бележка,дано им помогне да си свършат работата по-бързо".На бележката  бях написала как се  готвят пълнени чушки  Mr. Green . Приеха ме за по-малко от  минута ,ни лук яли,ни лук мирисали . Дори  нямаше коментар.

# 1 219
Споделям днес е петък и много го обичам по простата причина, че ще почивам два дни. През тези два дни пък ще бъдем извън града малко релакс сред природата  Laughing

Добре дошла на Tasha Laughing

# 1 220
Споделям:
Ако може Амарена да си изчисти пощата!

# 1 221

Иван-Асен ли се казва сина ти, какво хубаво име, за пръв път го срещам. Peace

Споделям, че аман от глупости в тоя форум. Абе на мен ли нещо ми има, или народа е изтъпял тотално? Били ли гаджета Миро и коя беше......, вече забравих? Ейййййй, не, не, то прескачаш, прескачаш, ама те хващат лудите в един момент. Забравих да погледна колко страници беше темата. ooooh!

# 1 222
Споделям:
Ако може Амарена да си изчисти пощата!
Уелкъм бек! Heart Eyes
Слушам и изпълнявам. Grinning

# 1 223
Ох, Тити, да не дава Господ.
Но в тази сфера много неща се предполагат.
Човешкото общуване е най-важно, да  Grinning

# 1 224
Споделям, че аман от глупости в тоя форум. Абе на мен ли нещо ми има, или народа е изтъпял тотално? Били ли гаджета Миро и коя беше......, вече забравих? Ейййййй, не, не, то прескачаш, прескачаш, ама те хващат лудите в един момент. Забравих да погледна колко страници беше темата. ooooh!

Ти пък!  Crossing Arms
Ами че това е най-важният за България въпрос днес! Ми тъй де, всичката ни цъфнала и вързала, сега дебим кой с кого си ляга.

# 1 225

2 . А сега да споделя  възмущението си  от служителките в деловодството в Столична община....
След нови  15 минути,обаче вече нямах  време да слушам    за тези  чушки и кипвам вече. Почуквам по стъклото на охраната  и му подавам  едно листче.Той го взе и се дзвери  #Crazy . А  аз  му  казвам " Господине,дайте им   тази бележка,дано им помогне да си свършат работата по-бързо".На бележката  бях написала как се  готвят пълнени чушки  Mr. Green . Приеха ме за по-малко от  минута ,ни лук яли,ни лук мирисали . Дори  нямаше коментар.

Уау!  Mr. Green  Joy
Браво на тебе!   bouquet

# 1 226
Споделям, че почвам сама да се гордея със себе си....оказа се, че и на стари години човек може да се преквалифицира и да тръгне да гради кариера в нова посока (нека ся да ми дойде някой от темата за българина, че го мързяло, и че цял живот се осланял на единственото си образование и не се преквалифицира). Това ми поприще няма нищо общо с иначе езиково насоченото ми образование.
НЕщо съботно-сънуването на чужд мъж брои  ли се....за изневяра? Mr. Green Mr. Green

# 1 227
  • При хората, които обичам
Щом помниш, значи е изневяра Mr. Green

# 1 228
Щом помниш, значи е изневяра Mr. Green
Не само, че помня, ами даже го сънувах цветно. Mr. Green И други работи сънувах, на всичкото отгоре. Mr. Green

# 1 229
Трудно се измисля име на мъжко куче. Засега има списък с няколко - Джъсти, Барт, Боно, Кастро /на Фидел/, Джоуи, Дюи, Че, Бъди, Рошко, Ково...  newsm78
Вси повече мога да си въртя главата.

Общи условия

Активация на акаунт