Февруарчета на ясла тръгват,неспокойни мами тихичко подсмърчат

• 14 435
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Скъпата, в нейното албумче са-мама Нина  Simple Smile

# 241
Лелеее, и аз сега разгледах снимките  #Crazy  Представяте ли си колко малък се чувства човек в такава среда сред огромни сгради и също толкова огромни афиши, билбордове и светлини   Mr. Green  Толкова е различно от нашата страна. Гледала съм снимки от Феникс, Аризона, но няма нищо общо с това при мама Нина.

Мами, от вчера и градината на каката е в стачка, яслата работи още. Възползвах се и заведох Сузи на лекар за палеца на дясната ръчичка /щракащото палче/.  Оказа се, че ще се наложи все пак оперативна намеса и сега ще изчакаме да ми мине сесията, за да мога да я придружа в болницата  Tired   Като отидох и до самата болница да разпитам как се процедира след като взема талон за хоспитализация, всички ме гледаха много странно и изненадано  Crazy   Какво толкова странно има в това да си плануваш нещата предварително. Обясних им, че имам и друго малко детенце и трябва да се предвидят по-отрано нещата. И така... При мен всичко става едновременно, за да се притеснявам възможно повече  ooooh! 

Благодаря ви за куража относно изпитите ми!   bouquet  Определено ми е нужен  Hug
Аница, винаги сърцето ми е прескачало като се удари детенце. Най-лошото падане на Сузи беше от една въжена люлка - падна назад и си удари главата, не мога да ви опиша за части от секундата какво ми мина през ума, размина се само с цицина и леко пукнат повърхностния слой на кожата  Sick  Господ ги пази децата и това си е, не зависи само от нас...

Целувчици на всички, че трябва да захващам учебниците  smile3529 

# 242
  • варна
Добро утро на всички! Нинче,страхотни снимки,дано винаги да сте като на тях!
И ние още не сме си напълнили устичката със зъбки,но това не пречи да раздаваме усмивки.На годинка бяхме с 2-по едно горе и долу.Сега имаме 6 долу и 5и половина горе.Никой не е останал без зъби,и нашите ще пораснат Simple Smile
Успешен ден!

# 243
Привет,момичета!Михаела  спи  и  реших  да  седна  пред  компютъра,а  днес  няма  и  да  готвя,има  отвчера.Изпратихме  зълвата  с  мъжа й в  Испания  отново.Бяха  се  върнали  лятото  с  намерението  да  останат  вече  в  България.Стояха  4м  и  решиха,че  немогат  да  работят  за  тези  пари  и заминаха  пак.Като  се  събуди  малката  сме  отново  навън,времето  все  още  го  позволява.Какво да  ви  кажа?Нямам  на  кого  да  оставя  детето  за  1минута,на  моменти  едвам  изтрайвам...Сега  искам  да  отида  на  козметик  др.седмица  и  тя  ще  трябва  да е  с  мен.Олеква ми  като  споделя,а  знам и,че  ще  разберете.Чакам с  нетърпение  отпуската  на  татето,че  да  отидем  при  свекървата  и  малко  да  я  погледат.Сега  ходим  по  магазините  трябва  да  купуваме  зимни  обувки,а  и  те  какви  цени  имат,ужас за  1  сезон.Днес  ми  се  изпишка3 пъти  на  гърнето  и  въпреки  това сме  с  памперс,незнам  как  ще  се  преборя  с  това.Чао,майчета,лек  и  приятен  ден! Flowers Rose

# 244
Здравейте, мацки!

Аз да дам отчет - Деян днес е по-добре. Още му е доста подута устата, но има апетит, весел е, танцува, пее, закача се с хората по улиците. Даже утре ако е още по-добре смятам да го пратя пак на ясла. Благодаря на всички ви за съчувствието и разбирането   bouquet! Стефи, предадох на Деян целувките от Марти  Wink.

Мама Нина, от снимките личи, че обстановката там е едновременно стряскаща, но и обнадеждаваща. По лицата ви е изписано, че сте доволни. Дано да е така и занапред. А там какво ще работите?

good mamma, разбирам те напълно какво е да гледаш дете по цял ден. Много е хубаво, но на моменти и доста досадно. А цените на обувките наистина са много високи. Ние купихме вече на Деянката - на Булдозер отвътре с вълна. До сега винаги беше с "Колев&Колев", но вече реших, че крачето му е стабилно и може да пробваме и нещо по-обикновено.

Рибка, стискаме палци операцията да мине безпроблемно и да не я усети детенце  Praynig!

Скъпата, хич не се притеснявай за зъбките. Колкото по-късно изникнат, толкова по-късно ще се развалят   Laughing - това е моята теория.

# 245
А я да ви подхвана - кой с какви шампоани къпе дечковците и с какви мазила след баня ги мажете?

Ние от доста време сме с "Клоран - бебе" гелчето от главата до петите. Ама си виках дали не е време вече да почна да мия косичката с един шампоан, а телцето с друг  newsm78. Вие как смятате?

# 246
Здравейте!
От 3часа през нощта повръщам като за световно...
Имам подозрения към една луканка (и без това бременните НЕ трябва да ядат такива глупости), но за 12часа съм повърнала 11пъти. Пия сок - повръщам го, пия вода - връщам я. Единствено 1/2 грейпфрут съм яла и него върнах на 3етапа.
Личната лекарка ми каза, че е от бременността, не е хран.натравяне.   Ама аз съм почти в петия месец и едва сега да почна с повръщането...
Изписа ми лекарство,  което  не става  за бременни - Цирукал...
Сега ще пратя детето до аптеката, че ме е страх от обезводняване.
Само бебка да е добре, моля ви, молете се за бебенцето ми да е добре  Cry     

# 247
Ааа, Аница, вие си имате косица, за да ползваш шампоан. Но ние  Joy  имаме 2 косъма   hahaha   и си я мия с бебешкото сапунче.

Относно гледането на дете вкъщи без компание - това е кошмар. Миналата седмица като бях с двете деца вкъщи, нали бяха болни - нито можехме да излезем, нито да поканим някой у нас  #Crazy  , направо ми се разказа играта. Мъжо вечер го побърквах, толкова бях изнервена  ooooh!

А да знаете как се моткам цял ден, почти нищо не успях да запомня от лекциите, гледам страниците и блуждая  Crazy

# 248
  • София
Здрасти мацки!  Hug

Днес се обаждах на лекарката с молба да ни предпише нещо за сън.Снощи си легна в 12.15ч. събуди се в 5.20 и до 8.00 гледа филмче  #Crazy След това заспа и спа до 9.30ч..Това е ненормално  и се принудих вече да търся помощ.Изписа ни едно хомеопатино препаратче-Киетюд -за леки нарушения на съня.Дано да помогне  Praynig

Аничка,и ние ползвахме Клоран до скоро,но сега вече я къпя с Нивея-за коса и тяло.Много е хубав,а за след къпане имам още доста от Мустелата ,но аз по-рядко я мажа вече .

Гууд мама ,много е лошо като няма кой да ти помогне и да я гледа малката,дори и за 1-2 часа.Не можеш ли за няколко часа да я заведеш в парти клуб ,да си поиграе ,а ти да си свършиш работа?

Ботушки още не съм купувала,а трябва вече ...

Олимпия,сега прочетох...повикай лекар вкъщи,щом се притесняваш .Мнението на твоята лекарка ми е съмнително,още повече ,че ти изписва такова лекарство  Shocked  Дано скоро ти поразмине   Hug Hug

# 249
Привет и то нас,
Олимпия   Praynigвсичко да отмине и да няма последствия ,особено за бебока, силни Hug и   love001 от нас,какво ти повръщане в този късен етап newsm78, наистина консултирай се с друг доктор,
good mamma то и аз съм на същия хал, където мама там и Боби,напълно те разбирам ,във Варна липсват такива места където да го оставиш бебока за да ти го гледат ,другото е, че им нямам много доверие на такива места и постояно ще се притеснявам,
Ани ние ползваме шампоана на Клоран и сапун на Джонсън за телцето, все още го мажа след баня с крем на А-Дерма, радвам се ,че Деянчо е добре Party,
Рибче благополучнен завършек на манипулацията и свичко бързо да се забрави Hug,
Ели дано Кали си възвърне съня миличката Heart Eyes,
ние също още не сме купили зимни обувки и яке, може би вече е време,в събота сигурно ще ходим на шопинг,може и аз да намажа Joy,

# 250
Олимпия ще чакаме новини за състоянието ти?

# 251
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Включвам се в края на работния ден набързичко... Tired

Снимките на мама Нина не можах да ги видя, нещо не го виждам това нейно албумче в снимка.бг, ако може изпратете ми линк моля  Praynig

Аница, ние от бебе се къпем с шампоан Пенатен (зълва ми от Германия го носи), за косата от близо 1 год. използвам пак на Пенатен, за лесно разресване, че нали сме къдрави и ни се заплита косата  Laughing, обаче мирише гадно, тия на Бюбхен повече ми харесват. Така че като свърши ще го смяня с друг.

Олимпия, дано се оправиш, мисля, че е някакъв грип, тук всички го изкарахме, даже днес шефа и той нещо с разстройство и повръщане...Не яж кисело (като грейпфрут), по скоро хляб с чубрица, чайче с мед, нещо такова...и иди на гинеколог, да видят бебчето как е...Успех! Peace

Ели, ако помогне лекарството, ще пробвам и на моята. Ще ми дойде добре да спи повечко сутрин  Party

Рибка, успех с операцията! Дано няма проблеми след това!

Чао за сега от мен! Надявам се утре да имам повече време за вас  Rolling Eyes

# 252
  • София
Здравейте, мами и дечица!

Олимпия - и на мен ми бяха изписали Церукал, като бях бременна с Рая. Аз първите 3 месеца бях свалила 8 кг от това повръщане. Честно казано не видях особен ефект от него. Пак си повръщах - нищо че го пиех. А даже и венозно ми го биеха по едно време.

Аница - много отдава с нищо не мажа Рая. Шампоани ползваме най - различни Тео бебе. Па - Па, сега сме с някакъв който е със  шише като пате.

Мама Нина - желая ви много успех в новия живот. Бързо да се климатизирате, да си намерите хубава работа и скоро да си вземете двете слънца при вас.

Нашия тати отказва цигарите /за кой ли път вече  smile3506 / и в нас е малък ад.Всичко го дразни. Вчера беше тръгнал да чисти из нас, докато с Рая бяхме на разходка. Подредил й играчките и очаква тя да си ги държи така. Само се сърди като играе с нещо, а после си го зареже по пода. Върви разправяй, че е така с малко дете.  smile3538

докато си бяхме в Стара Заора на Рая й подариха хармоника. Сега само си "свири" на нея и си припява "кажем мамо колко бичкам" . Дано като порасне не прояви желание като мен да свири на пиано, че няма място за него

Лека вечер на всички.

# 253
Здравейте  Hug

Аз да ви се оплача...Митето днес падна и си счупи предното горно зъбче  Cry Почти 100% е сигурно, че ще трябва да му го извадят  Sad Лелее, направо съм в шок  Rolling Eyes Такъв рев му дръпнах, чеее....То, всъщност не е точно счупено, ами направо е строшено на няколко парченца - едно мъничко и 2 големи. Мъничкото падна, а другите се клатят...казаха, че трябва да ги махнат  Cry
Всички ме успокояват, че има къде-къде по-лоши неща, ама пусто майчино сърце...

# 254
Олимпия, май наистина трябва да потърсиш още едно мнение. Пиши какво става и как е бебка.

Дидунчо, направо ми се сви сърцето като четях поста ти. Настръхнах. И сега така ли ще е с дупка отпред  newsm78? А как ще се даде да му го извадят? Плака ли много? Ох, затрупах те с въпроси, но ми стана супер мъчно. Представям си какво ти е на теб... Кураж и дано се намери някакво безболезнено решение  Praynig Praynig Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт