Февруарчета на ясла тръгват,неспокойни мами тихичко подсмърчат

• 14 370
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • варна
Слънчо,а случвало ли се е да се събуди преди да се върнеш и какво прави тогава?

# 61
  • Пловдив
Възхищавам се на смелостта на Slyn4o, ние имаме бейбифон, който уж трябва да хваща до отсрещното заведение, но така и не съм го използвала. Много се смущава от таксита и телефони и ако трябва да тичам всеки път щом чуя шум, няма да има смисъл от заведението.
Имам приятелка в София, която също отдели детето си някъде към 5-6 месец в отделна стая, но каза, че го чувала като плаче през нощта и тичала. Обаче като си навън как ще чуеш, мен ще ми е много притеснено, а ефекта от заведението е да се разтовариш все пак  newsm78
Теди, аз си признавам, че ми е писнало от всичко, омръзна ми малката да ми мрънка на главата, особено като се върна уморена от работа, не ми се готви, даже не ми се мисли какво да сготвя, не ми се чисти (то мъжът ми е поел това изцяло като гледам), миялната мие чиниите, за мен остава прането - да простирам, да гладя, това поне го обичам. Не ми се и подрежда, ама много ме дразни като е разхвърляно и даже да закъснявам и да нямам време, трябва да подредя Tired

# 62
  • варна
Катерина,знам как се чувстваш.Тази неделя малката отиде на село с баба си,мъжът ми беше на работа до следобед.В събота бях изчистила,затова в неделя се излежавах до обед и една съседка ме събуди към 11.Цял ден мързелувах и се глезотих.Така съм отвикнала да имам свободно време,и то само за мен,че чак ми стана съвестно.

# 63
  • Пловдив
Даа, благородно ти завиждам Sad
Сега водя преговори някой да я вземе поне за една събота - да измием прозорците вкъщи, малко по-основно да изчистим и да оправя гардеробите.  SadНе знам дали ще успея за 1 ден, ама няма начин...ей това най-много ме е яд, че като я няма вместо да си почивам, аз все си намирам някаква работа. Имам нужда и аз да се излежавам малко и да не правя нищо  Tired

# 64
Привет,момичета.Много сте изписали,докато ме нямаше,затова ще чета утре.Сега искам само да ви кажа,че днес ни беше интервюто за виза...иии..всичко мина чудесно,вече си имаме визи и живот и здраве след 2 или 3седмици ,заминаваме...Утре ще се включа и със снимков материал от днес.

# 65
mama nina , много скоро...чак ми стана мъчно и малко страшно, все едно сестра ми тръгва...
Честито и мнооооого късмет   bouquet Кой ще гледа дечицата, беше споменала, че на първо време ще бъдете сами...
Между другото, към кой град сте се ориентирали, ако е по-голям, имаш голям шанс с танците да си намериш добре платена работа като треньор...

# 66
Здравейте!

Мими, направо не ми се вярва, че си отбила детето. Ох, представям си сега какво ти е  Whistling

Аз пък, незнам защо, но никога не съм се чувствала като лоша майка. Отделям цялото си време и внимание на детето, играем си чудесно, говорим си като големи хора, цункаме се, гушкаме се, мисля, че се чувстваме добре една с друга. Незнам какво ще е като тръгне тя на ясла, аз на работа, но поне за сега ни е дорбе  Heart Eyes
  Като прочетох това, съжалих, че споделям във форума, как понякога се чувствам лоша и се справям трудно!

Защо си съжалила-нали форума е затова-всеки да споделя как се чувства-един така, друг иначе  Confused

Слънчо,а случвало ли се е да се събуди преди да се върнеш и какво прави тогава?

Не, тя просто никога не се буди (пу, пу, да не ме чуе дявола) !
Ивана по принцип спи в кошара-абсолютно безопасна и много удобна, според мен и няма как да излезе от нея. Когато се събуди сутрин, си седи вътре и не гъква, докато някой от нас не си отвори очите-пази ни тишина детето  Laughing Аз винаги й оставям играчки и тя си се занимава. Същото и следобяд-дори никога не знам кога точно се е събудила, защото тя седи и си играе-едва по някое време започва да ме вика гальовно "Маме, маме"

Уф, нещо много разбуних духовете с това оставяне на Ивана сама  #Cussing out

# 67
Здравейте!

Мими, направо не ми се вярва, че си отбила детето. Ох, представям си сега какво ти е  Whistling

Аз пък, незнам защо, но никога не съм се чувствала като лоша майка. Отделям цялото си време и внимание на детето, играем си чудесно, говорим си като големи хора, цункаме се, гушкаме се, мисля, че се чувстваме добре една с друга. Незнам какво ще е като тръгне тя на ясла, аз на работа, но поне за сега ни е дорбе  Heart Eyes
  Като прочетох това, съжалих, че споделям във форума, как понякога се чувствам лоша и се справям трудно!

Защо си съжалила-нали форума е затова-всеки да споделя как се чувства-един така, друг иначе  Confused

Ха, че аз затова и го ползвам форума и винаги съм искрена! Peace Но се усъмних, че всички правят така след два напълно противоречиви постинга в разстояние от няколко дни. Повече нищо няма да кажа по темата, кой както иска да си се чувства и както иска да си гледа бебешорите! Айде много цунки на Ивана по сладките бузки! Heart Eyes   bouquet

# 68
Олимпия,благодаря ти много.Децата ще ги гледат майка ми и баща ми,много ми е мъчно,не мога да ти опиша как се  ч уствам,като знам,че трябва да се разделя с моите слънца CryОтиваме в Ню Йорк,но за работа като учител по танци..незнам дали въобще е възможно..поне за сега не мога да си помисля да се занимавам с това.Когато отидем и започнем работа,при първа възможност ще ви пиша как съм и какво работя....

Ето и малко снимки от днес в зоологическата градина,веднага след интервюто-
http://images21.snimka.bg/004152917.jpg
http://images21.snimka.bg/004152919.jpg
http://images21.snimka.bg/004152920.jpg
http://images21.snimka.bg/004152921.jpg
http://images21.snimka.bg/004152923.jpg

Heart Eyes

# 69
Мама Нина, много късмет ви желая!   bouquet Вие сте готини и смели хора и ще се справите Peace Ама и там има интернет, не ни забравяй и ни навестявай! Дано скоро си вземете при вас дечицата!
Олимпия, как се чувстваш с растящото коремче? Днес четох статия за "кърменето в тандем" Много сложно ми се видя. Дано имаш сили да се справиш! Praynig Hug

# 70
Добър вечер мили маи и бебоци.Simple Smile
mama nina  честито.  bouquet
И Преси в началото е тих когато се събуди,но след около 10 минути...Аз съм му махнала трите пръчки от решетката на леглото за да може да се качва и да слиза сам,та като минат въпросните минути,слиза и се качва при мен и се започва тормоз.Качва се върху главата ми и ми бърка в очите,уж ме гали,но всъщност ме скуби и тим подобни негови щуротии.

# 71
mama nina  много хубави снимки. Peace

# 72
Хелоу и от нас!
Игси, привет ! И Криси непрекъснато дразни Мони, и той съответно пищи, и аз съответно много се дразня, казвам няколко пъти, моля я да престане, докато накрая изкрещя, а понякога дори и шамарки раздавам.  Embarassed После съответно съжалявам, но моята щерка е много хитра и като ме усети, че съм съжалила и почва "ти само на него говориш с мили думи, а на мен само викаш" аз съответно почвам да обяснявам, че не съм й викнала веднага, че многократно съм я помоли да не го дразни и т.н., при което тя се извинява и започва да обещава, че няма повече. И в момента, в който си обърна гърба да СГОТВЯ например и чувам отново писъци.  #Cussing out Тази седмица Мони е по цял ден на ясла и аз само стоя и се чудя какво да правя и ми е едно такова много тихо у нас, чак телевизора не си пускам, имам нужда само от тишина.  Mr. Green като някоя бабка.
Мама Нина, успех ви желая, а имате ли познати там, или съвсем сами отивате?
Слънчо, и аз като повечето мами се учудвам на смелостта ти, но пък и не знам какво е детето ти да спи по цяла нощ, никога не ми се е случвало, каката хем,че е по-голяма и спи като пън, пак се събужда и ходи до тоалетна или пие вода, е ние не винаги я усещаме, само сутрин и намирам чашата например  Wink
Скъпата, Криси също по едно време имаше разни страхове от чудовища, но минаха и аз не знам как. Тя като по-малка много плачеше да детски филмчета, дори на Шрек, Цар Лъв изобщо не съм й го пускала, а на някакво смешно филмче плачеше много и аз спрях да й пускам детски, много рядко вече гледа. Обаче тя някак си загуби и интерес към филмчетата, виж Слави Трифонов много се котира у нас. Има МП3 плеър и всички албуми на слави и си ги слуша нон стоп.
Рибче, много се радвам за вас, много целувки да децата, да се похваля и Мони днес влезе сам в яслата и не е плакал изобщо.  Laughing
Тази вечер имам муза, съжалявам, ако съм отегчила някого   bouquet

# 73
Привет, сладурки!

Мама Нина, много се радвам за вас! Успех в новия свят и дано всичко тръгне по вода и скоро да си вземете и дечицата при вас! Ама какви сте изтупани на снимките... А Лъчко е станал истински голям мъж  Heart Eyes.

А относно оставянето на дечицата самички: аз хич не смея. Голяма паника съм и ме е страх от задавяне, захласване и други такива. Е, случвало се е на страх да вляза да се изкъпя.

# 74
Привет, Игси  Hug
Момичета, Пепи е болен - има 39.8 и е ад... някакъв вирус. Повръща лекарства за температурата, реве от компресите и накрая го изкъпах два пъти и така се понижи малко... а и дрискаше 4 пъти днес, ял е само малко ориз. Мартинчо е само сополив и дано да не се зарази.
Браво на всички бебета-ученици - ние за ясла не можем да се запишем - няма места.
И аз никога не съм оставяла децата сами - а да не говоря, че Пепи умира от страх...

Общи условия

Активация на акаунт