Надявам се,когато отидем,бързичко да си купим компютър,за да мога да се свързвам с децата и с вас ,разбира се.
надявам се да е все така доволен. 

Аз нямам смелостта да го направя, дори като не бях семейна ми предложиха да отида в Канада, съвсем легално, да уча и после да си намеря работа там - не посмях
Обичам си България, обичам да съм сред познати и роднини, пък и не мога да се оплача, няма какво повече да искам, имам дом, семейство, достатъчно пари да живеем, даже и да се поглезим, стига да имаме време. Страх ме е от новите и непознати неща
Може би, ако имах близки приятели като вас...Успех!

зорлем я изкараха.
,
,
за държавния изпит на 10,10
, стискайте палци,
,на празнуващите весело прекарване
,
,
и
на всички ви,
- дано да премине гадния вирус.
, който да ти помогне за всичко. Заблазявам за такива приятели 

Знаеш аз каква съм мания на тема кърмене, но честно казано при такъв случай бих отбила голямото дете-все пак малкото ще има много повече нужда от кърма, защото няма да яде нищо друго, а голямото има и алтернатива все пак

,аз без кафе немога.Малко се бях позагубила ще се опитам да наваксам.Компютъра се беше повредил,а сега за капак и колата,ама като тръгне така...Михаела вчера ми тропа с крак на пазара,направо побеснях,вчерашен келеш,ще ми продава инати.Незнам сигурно съм се поизнервила напоследък.На нашия тати може да му дадат отпуска и да прескочим до свекървата.Лек и приятен ден на всички!