Магазини за дървени играчки

• 141 316
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • велико търново
Момичета моля за малко помощ.Колко е доставката при поръчка от сайта на katinatoys.com?

Поръчвала съм 2 пъти от предишният им сайт и беше различна взависимост от поръчката. Попитай ги.
--------------------
благодаря ти за отговора.вече си мислех ,че никой няма да ми отговори.

# 466
  • София
За дървените дъски, ако някой се интересува освен мен Grinning:
в Пъзел - 45 лева
в Катина - 30 лева
като са идентични - на стойка с 4 крачета, от едната страна черна, от другата бяла за маркери, магнитни.

# 467
Нашата е от едната за писане с тебешир от другата магнитна и пак за писане с тебешир. Може би имат различни модели.
Катина са производители, няма как цените да са еднакви. 

# 468
  • София
 В събота бях в Хиполенд в SkyCity и видях ето такава дъска. Доколкото помня беше 30лв (или 35.99)
 Ние имаме от трикраките, но е само за тебешир едностранна. Действително не е от най-стабилните, а и много смотано е хванато третото краче, което я подпира. Нашето се счупи  ooooh! и баща ми го ремонтира.
 Може и някой да е споменавал по-рано, но и аз да кажа - в SkyCity на първия етаж в един магазин има дървени играчки на Djeco Все не успявам да ги разгледам на спокойствие, защото минаваме от там като си тръгваме от Хиполенд-а и мъжа ми вече е изнeрвен и иска да си ходим. Тези кубчета са с цена 21лв. Има също играчки за бутане, теглене и нещо като конструктор май мярнах.
 Магазинът се пада в ляво от главния вход, почти до ескалатора.

# 469
Аз съм ги гледала обстойно тези дървени играчки на първия етаж - правени са в Тайланд, а за боите нищо не можаха да ми кажат! Цените им са твърде високи според мен (доста сайтове и магазини съм обходила) за неяснотите относно произвоството (всичко азиатско е съмнително до доказване на противното). Иначе като дизай са страшно красиви!

# 470
  • Казанлък
Минавам да кажа, че ходих до "Бултойс" в Казанлък, те нямат магазин всъщност, но продават и на дребно играчки. Очите ми останаха вътре, за съжаление доста от нещата не се продаваха и бяха само мостри. Купих едно дидактично влакче на малката, което още е рано да подрежда в идеалния си вид, но доста е занимателно. Състои се от 20 части, които се нанизват на три вагона. Влакчето е доста обемно и за 9.50 само http://larivabg.com/index.php?page=shop.product_details&flyp … hk=1&Itemid=1 -  а тук  го има същото за 21 лева, разликата е доста голяма. Имаше и строители и бих купила, но вече има подобен в къщи. Бях в нещо като малка работилница и имаше ммного интересни неща. За сега със сигурност там се продават тези неща http://picasaweb.google.bg/keklanka/MangaAnime#5393816239782647586 , но ми показаха и едни багери и един отделен локомотив, който също е като конструктор, които също се продават.   Иначе цените уж са без ддс, ама аз като взимах  влакчето и едно станче взех - за мен за 14 лева, а същото в един сайт го видях за 28 Simple Smile  не ми начислиха ддс, общо взето останах много доволна, казаха,че изпращали по пощата и по куриер играчки, ако някой поиска.  Аз не разполагам с много пари, а много исках да взема нещо подобно на детето и много съм доволна,че в Казанлък се оказа,че има подобно място.. за съжаление в никой от детските магазини в града не продават продукти на фирмата..

# 471
Къде в Казанлък се намира фирмата? Понякога минаваме от там и може да се отбием.

# 472
  • Стара Загора
На цар Иван Шишман 23, аз по една сканирана карта се ориентирах, че е близо до Общината, харесаха ми цените и мисля скоро да го посетя.
Ще помоля Кекла, ако е запомнила работното време да го сподели.

# 473
  • София
Аз съм ги гледала обстойно тези дървени играчки на първия етаж - правени са в Тайланд, а за боите нищо не можаха да ми кажат! Цените им са твърде високи според мен (доста сайтове и магазини съм обходила) за неяснотите относно произвоството (всичко азиатско е съмнително до доказване на противното). Иначе като дизай са страшно красиви!
Мисля, че Джеко са ок откъм безопасност, те са световна марка и се продават в Европа и САЩ. Наистина са много красиви и образователни също, аз съм им фен и имаме доста техни неща - пъзели, играчки...
Купих ето тази дъска, за 30 лева, с две лица е - за тебешир и за сух маркер, като едното е магнитно:
http://katinatoys.com/catalog/product_info.php?cPath=30&products_id=41
Анна обаче поигра малко с нея вчера и от черната дъска на места леко опада черното покритие Sad, та набързо я прибрах, че е за подарък.

# 474
  • Казанлък
Така, тук е момента да кажа, че те всъщност нямат магазин. Бях в нещо като импровизиран офис-работилница и много е важно да знаете, че адресът не е на ул.Иван Шишман, а на ул. Орешака 26, на много лесно място е, в близост до Културния дом, както е сградата, от лявата й страна се намира улицата и се върви само напред. Има голяма дървена врата, на която пише "Буратино", това преди години беше магазин, намира се в къща, аз почуках на тази дървената врата и една жена ми отвори, беше съпругата на собственика на фирмата. Дано да съм била полезна Simple Smile иначе електронната поща им е валидна, аз така разбрах къде се намират и от там може да се получи информация при запитване.

# 475
Благодаря момичета!   bouquet Дано скоро имаме възможност да посетим Казанлък.  Grinning

# 476
  • велико търново
Момичета моля за малко помощ.Колко е доставката при поръчка от сайта на katinatoys.com?

Поръчвала съм 2 пъти от предишният им сайт и беше различна взависимост от поръчката. Попитай ги.
--------------------

попитах ги ,но никакъв отговор до сега.някои ще ми помогне ли моля.

# 477

--------------------

попитах ги ,но никакъв отговор до сега.някои ще ми помогне ли моля.

Не виждам как може да ти помогне някой от нас.   33uu
Само доставчика може да отговори на въпроса ти. Бъди търпелива, изчакай отговора им, пък ако си нетърпелива, търси ги по телефона.

# 478
  • 2 етажа над тавана
Момичета, мисля, че назад в темата беше писано за магазина, който е на бул.Хр.Смирненски, но не го откривам къде беше.
Някой дали може да ми каже дали работи в събота Praynig

# 479
Момичета, мисля, че назад в темата беше писано за магазина, който е на бул.Хр.Смирненски, но не го откривам къде беше.
Някой дали може да ми каже дали работи в събота Praynig
На бул. Хр. Смирненски, 74, което е току до Семнинарията. Работи в събота, но не обърнах внимание на работното време. Ние бяхме там около 11 ч.

Общи условия

Активация на акаунт