Магазини за дървени играчки

• 141 334
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
  • 2 етажа над тавана
Meg! , страшно ти благодаря! Hug Утре ще ходим и после ще се похваля.

Иначе по повод велинградския производител на детски играчки - мисля, че и него някой го беше споменал назад, от преди няколко дни ми е инфото, че е фалирал и вече не прави играчки.

# 481
Здравейте, и аз имам един върпос, за който беше писано, но къде... Става дума за един английски сайт с много красиви дървени играчки. Някойй дали си е запазил линка?

# 482
 Grinning Много са красиви, наистина!
http://www.fantasticals.co.uk
Някои артикули ги има в Пумпелина; други съм поръчвала от My Toys, заради изгодната доставка, а и ценита са съпоставими.
Но пък разните дървени играчки за прохождане и яздене другаде не съм намирала (освен в английския амазон, но там и цените са по-високи, и доставката е също скъпа)...

# 483
Meg!, благодаря:) Отивам да повъздишам коледно там:)

# 484
# 485
  • 2 етажа над тавана
grubby, от типа на това първото, което си показала, мисля имаше в магазина на Катина, в който ходих в събота newsm78

Иначе направо съм очарована, магазина е простоооооооо страхотен!!! Човек да се чуди какво да купи по-напред!
Купихме кухня, сега остава да почакаме празниците, че и детето да видя дали ще е толкова доволно, колкото мен.

# 486
  • София
второто на същата фирма но друг модел съм виждала в склада на симба...но там е променливо какво точно има....
нещо ми се върти и за едно магазинче на витошка...но не съм съвсем сигурна....

# 487
благодаря ви, момичета Grinning

# 488
Търся дървен статив за рисуване. Виждал ли е някой някъде?

# 489
  • софия
В Хиполенд.

# 490
  • София
В Слънчоглед и в Ариста

grubby, кубчето го виждах в Хиполенд в Скай Сити, но не помня цената. Дървена кутия с форми за сортиране мисля, че съм виждала в Пъзел на Гургулят, но не е като тази, която си показала, а по-опростен вид.

# 491
благодаря,
радвам се, че мога да видя кубчето. то повече ми харесва

# 492
Кубчето кутийка е купихме от магазин Катина миналата седмица. Цената мисля че беше 8 лв.

Търсим си масичка със столчета. от къде?

# 493
  • София
Кубчето кутийка е купихме от магазин Катина миналата седмица. Цената мисля че беше 8 лв.

Търсим си масичка със столчета. от къде?
Може ли да ми кажете къде е този магазин Катина?

# 494
Може ли да ми кажете къде е този магазин Катина?
София, бул. Хр. Смирненски, 74 (точно под Семинарията)

Общи условия

Активация на акаунт