Магазини за дървени играчки

• 141 397
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
А къде ги виждате тези цени в сайта на Катина. Аз трябваше да пратя запитване, за да разбера.

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 15:31 от Grace'

# 526
Днес ходих до магазина и видях цените на играчките, които ме интересуваха. Момичето наистина е много мило.

# 527
Интересно е защо дървените дъски са по скъпи в Хиполенд отколкото в магазин Катина?

Повечето играчки са внос , а не тяхно производство:
http://www.elka-toys.de/

# 528
  • софия
Къде се продаваха Eichorn? Харесала съм тази ферма и помня, че съм я виждала някъде, но къде...

Малко късно - в празничният каталог на Хипо я има. И в магазина за играчки на пазара в Красна поляна.

# 529
Фермите не се ли произвеждат от Симба?

# 530
Днес ходих до магазина за дървени играчки на "Катина" и бях очарована. Малко кокетно сладко магазинче. Да влезеш някъде, където не те зариват с пласмасовите боклуци е страхотно. Това е моето магазинче и мисля от там да си напазарувам коледните подаръци. Вече си купих дървена люлка и магнитна дъска за писане. Само незнам как да сложа снимки.

# 531
  • София
A може ли да ми каже някой дали работи още магазина на SIMBA в ст. град ? И дали си струва да ходи до там, да не е обран предвид идващите празници ?

# 532
  • София
 Преди около месец една позната ми каза, че ще го затварят. Аз тогава си търсех дървения уолкър на Eichorn и тя като отиде да провери дали го имат и бяха казали. Продуктите им се продават в Хиполенд, може там да отидеш.

# 533
Здравейте, момичета, аз преди малко се прибрах от разходка по Главната, ходих на оглед за коледни подаръци на моите хлапета и бързам да споделя с всички мами, че с/у бар "Мармалад" са открили фирмен м-н за дървени играчки на "Катина". Имат страхотни неща на много добри цени. Ние си имаме от тях голяма къща за Барбита с пълно обзавеждане, но сме я купували от Сф., защото тук нямаха м-н, но вече имат и съм много доволна...)))))

# 534
  • София
Здравейте, момичета, аз преди малко се прибрах от разходка по Главната, ходих на оглед за коледни подаръци на моите хлапета и бързам да споделя с всички мами, че с/у бар "Мармалад" са открили фирмен м-н за дървени играчки на "Катина". Имат страхотни неща на много добри цени. Ние си имаме от тях голяма къща за Барбита с пълно обзавеждане, но сме я купували от Сф., защото тук нямаха м-н, но вече имат и съм много доволна...)))))
сега ако кажеш и къде е това..... Simple Smile

# 535
  • София
Мармалад май беше в Пловдив... Grinning

# 536
В неделя бяхме в "Дженезис" в МОЛ-а, продават играчките на Djeco, много са хубави.
Купих един дървен пъзел с животни, да не съм капо  Mr. Green

Детето едва го накарах да си тръгнем от магазина. Момичешките играчки като куклената къща на дървото, печката, сервизите, сетовете за хранене и сервиране, всички са страхотни на живо, толкова красиви, цветни, прецизно изработени, очарована съм.

Ето тук може да се видят: http://www.kidi.bg/detski-igrachki.html

# 537
  • София
 И аз взех коледния подарък за дребното от Дженезис тези кубчета. За баткото подаръка пак е на Djeco, но го купих от Little owl кутия с геоформи

# 538
Вероники, страхотни подаръци си избрала!!

Ох, и ние не можем да си тръгнем от щанда в мола... Не само детето, но и баща му не мога да отлепя оттам и всеки път е едно чудене и гледане, и още нищо не сме купули, а много съм харесала точно кубчетата! Засега има една дълбока резерва - кубче с цетни форми за напасване на Ейхорн, но водя борба с мъжО и за кубчетата  Mr. Green

# 539
Аз тогава си търсех дървения уолкър на Eichorn

А разбра ли къде го има?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт