Магазини за дървени играчки

• 141 317
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Сигурно мамите с по-малки деца вече го знаят, но аз да си кажа...
Мернах магазин за дървени играчки на центъра, не съм сигурна за улицата..., има магазин Шрек там,Бебита, магазин за ски пособия малко по-нагоре....
Пада се първа успоредна на "Цар Освободител".
Вървите от ИУ към центъра,сладкарница "Неделя" е на първият ъгъл вляво.
Улицата е тази,но завивате на дясно покрай строежа и магазинчето за бельо и на 15-20 метра максимум е магазина от лявата страна.
Дано разбрахте нещо.
Аз само от колата го мернах и за стоката нищо немога да кажа.
Писахме за магазинчето насистина.. дървената къщичка се казва.. има хубави неща, но могат още да позаредят с кретивни игри.. дано им потръгне защото е хубаво магазинчето..

А дали може да кажете малко по-точно къде се намира? И какво е ИУ?
Благодаря!

# 346
  • софия
....
Благодаря!
Става въпрос за Варна. Peace

# 347
....
Благодаря!
Става въпрос за Варна. Peace

Simple Smile Мерси. Кой да види.

# 348
Момичета привет Grinning, много се радвам, че има такава темичка.Моят син е голям фен на дървените играчки.Попаднах на един сайт но не мога да разбера дали има доставка в България?
сайта е следнияhttp://74.125.39.132/translate_c?hl=bg&langpair=en%7Cbg& … nxxZ-CG_2nCEdXMzw
Ако някой разбере за какво става въпрос да пише newsm78

# 349
Ми аз доколкото разбрах трябва да се свържеш с тях ако искаш доставка за чужбина  Peace
ей тук
 newsm78

# 350
Аз им направих запитване на email-a ,пък да видим какво ще отговорят Wink

# 351
bobetto интересувам се и аз.. пиши какво са ти отговорили..

# 352
Преди няколко месеца в Пловдив откриха магазин за дървени играчки. Намира се в ж.к. Тракия, жъж Форум-Тракия, на 2 етаж, магазин "Пинокио". Добре е зареден. Играчките са предимно френски и немски.

# 353
Цитат
bobetto интересувам се и аз.. пиши какво са ти отговорили..
Ми нямам никакъв отговор .....и сега.Е как може такова нещо, можеха поне от възпитание да драснат един ред Crossing Arms

# 354
Някой знае ли дали някъде в София продават тези играчки? Цената на доставката е доста и немога да си го позволя.

http://rudieood.com/catalog/product_info.php?cPath=35&products_id=51

http://rudieood.com/catalog/index.php?cPath=37

# 355
Не съм ги виждала никъде!

# 356
Искам да попитам някой купувал ли е дървено люлеещо конче на детето си?От къде и на каква цена?Много искам да купя на синът си Simple Smile

# 357
  • София
Видях кончето в магазина на Гургулят 19. Имат сайт, но на живо има повече неща май. Поне двете дървени пъзелчета , които купих, на сайта ги няма.
Кончето е чудесно, детето ми го наигра при едно гостуване.
Работното време на магазина е потресаващо удобно за клиента (след страданията свързани с работното време на магазин Пино, който в 9 от 10 посещения не работи, и то в предварително провереното и уговорено време....)
Та на Гургулят работят и в събота до 18 ч, а в неделя може би до 14 ч.

# 358
Преди седмица попаднах на нов магазин за велосипеди на Костенски водопад, близо до Нишава и Южен парк, до който в момента откриват детски магазин. Попаднах на собственичката, която го подготвяше и тя каза, че щял да бъде за немски дървени играчки и детски обувки и да е готов до 10 дни. И аз предпочитам дървени играчки за сина ми и чакам да отворят този магазин, че ми е удобна локацията.

# 359
На много интересни дървени играчки попаднах в един магазин само за детски играчки Малчугани, който се  намира на бул. "Шипченски проход" между зала Универсиада и пазарчето на Ситняково. Има дървени пъзели и интересни игри.

Общи условия

Активация на акаунт