Магазини за дървени играчки

• 141 305
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Този близо до 20 п-ка е на ул. Княгиня Елеонора, но май нямат сайт. От Дойран точно преди поликлиниката свиваш по уличката вдясно /това ако се движиш в посока към Т. Каблешков/, и държиш само дясно като посока, защото уличката се разклонява на дясно и ляво. Като повървиш малко, ще стигнеш до сравнително нов блок, магазина е на партера. Но е с много променливо работно време, следобяд работи от 15 или 15.30 до 16.30, и то не винаги си спазва точно раб. вр., а събота и неделя не работи.

Копирам поста си от по-горе, защото мисля, че вече е по-добре положението с работното време на магазин Пино (до 20-та п-ка):

Днес бях там и за моя изненада магазинът работеше по обяд. Собственичката има помощник вече и отваря към 11 и затваря в 7, без обедна почивка...

# 376
  • София
Уф, объркала съм по-горе, исках да напиша, че работи до 18,30.
Браво, хубаво е, че работят по-дълго вече, защото наистина има хубави неща, и аз много се ядосвам, когато отида до там, а се окаже, че не работи.

# 377
Става думаз а този адрес,предполам?Малко ми е далечко,но ще се опитам да организирам ходене.

# 378
Става думаз а този адрес,предполам?Малко ми е далечко,но ще се опитам да организирам ходене.

точно този е.  Peace

# 379
  • София
Този близо до 20 п-ка е на ул. Княгиня Елеонора, но май нямат сайт. От Дойран точно преди поликлиниката свиваш по уличката вдясно /това ако се движиш в посока към Т. Каблешков/, и държиш само дясно като посока, защото уличката се разклонява на дясно и ляво. Като повървиш малко, ще стигнеш до сравнително нов блок, магазина е на партера. Но е с много променливо работно време, следобяд работи от 15 или 15.30 до 16.30, и то не винаги си спазва точно раб. вр., а събота и неделя не работи.
.... вече е по-добре положението с работното време на магазин Пино (до 20-та п-ка):
Днес бях там и за моя изненада магазинът работеше по обяд. Собственичката има помощник вече и отваря към 11 и затваря в 7, без обедна почивка...
А някой случайно да знае, дали сега като има помощничка работи в събота?

# 380
.... вече е по-добре положението с работното време на магазин Пино (до 20-та п-ка):
А някой случайно да знае, дали сега като има помощничка работи в събота?

До колкото знам човекът,който помага идва само два дни в седмицата.Не съм сигурна точно кои,но мисля,че вторник и четвъртък някъде към обяд.В събота и неделя не работи.

# 381
  • София
До колкото знам човекът,който помага идва само два дни в седмицата.Не съм сигурна точно кои,но мисля,че вторник и четвъртък някъде към обяд.В събота и неделя не работи.
Много благодаря  Hug. Спести ми прекосяването на Столицата от единия до другия край.

# 382
В магазин Педя човек на Костенски водопад (до Южния парк) има дървени играчки, немски, на много добри цени. Те по принцип не са специализиран магазин за дървени играчки, имат и обувки - английски и на Капчица, дрехи, колички, проходилки и т.н., но дори и нещо да не е налично, имат каталог и се поръчва. Дано да съм била полезна с тази информация.

# 383
  • София
Къде по-точно на Кост. водопад?

# 384
Почти до Нишава, не знам кой номер се води.  Ако се влиза по Костенски водопад от Нишава, на около 20 м е, от дясно. До магазин за велосипеди.

# 385
Някой пазарувал ли е от този сайт : www.rudieood.com
Искам да си поръчам няколко играчки но предпочитам да чуя отзиви.

# 386
  • софия
Някой пазарувал ли е от този сайт : www.rudieood.com
Искам да си поръчам няколко играчки но предпочитам да чуя отзиви.
Фирмата прави играчки за чужбина (Германия със сигурност). Купувала креватче за кукли на Бейби Борн за смешна цена. Доволна съм.

# 387
Търся си хубава градинска люлка от метал и дърво, малка. Навсякъде, обаче, намирам само големи детски съоръжения.
Или ето тази, но пък е без стойка.

# 388
Търся си хубава градинска люлка от метал и дърво, малка. Навсякъде, обаче, намирам само големи детски съоръжения.

прилична фирма - направо им се обади и питай дали могат да ти направят идивидуална поръчка http://www.tes-bg.com/

# 389
А защо ти е метал и дърво?Нашата е стандартната - дървена и въже и познай колко дни се люляхме на нея.Вече сме на хамака фенове и тамън се бях засилила да правя дървена къщичка (моя мечта от детството) и като и видях краткотрайния интерес на Калина започнах да се поотказвам.

Общи условия

Активация на акаунт