Магазини за дървени играчки

• 141 294
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • Казанлък
Благодаря много, аз им бях писала, но вчера късно чак  ми отговориха, имат магазин тук, изпратиха ми и цените. Ако някой го интересува, когато мога да ида до там ще попитам дали изпращат с куриер играчки, магазин имали, където им е офиса. А това е ценовата листа, която ми изпратиха:

http://picasaweb.google.bg/keklanka/MangaAnime#5393816239782647586

# 451
  • София
Утре ще ходя аз пък да го проверя тоя магазин до семинарията. Ако купя нещо за повече от 30лв, трябва да го крия в колата, че мъж ми ще ме изгони вече...  Crazy

# 452
Ходи ли до този магазин? Нещо по-различно от другите? Имат ли сайт?

# 453
  • София
не съм.. щях, ама не успях и сега все се каня, ама като нямам парички не ми се ходи, че искам и нещо да й купя на дребната. като ида, непременно ще пиша.

# 454
Днес бяхма не Хр. Смирненски в София, до ВИАС, където трябваше де магазина на Руди, но не го намерихме... За сметса на това на номер 74, който е точно в другия край на улицата, под семинярията, попаднахме на страхотно магазинче "Катина" за дървени играчи - имат на Руди, на Гоки, на Ейхорн - цените са прекрасни просто Simple Smile Имат и катаглози, може да се поръча. Страшно бяха любезни и мили. Къщите за кукли са в разни размери и варират от 36 до около 60 лв. Ние си харесахме една дървена кухня - разгърнат вариант с котлони, фурна, мивка и шкаф и горна част с чекмеджета - боядисана много шарено за 95 лв. Немоядисаните модели бяха по 80 и по-малко, за по-малките кухни. Изобщо страхотни неща имаше Simple Smile

# 455
Днес бяхма не Хр. Смирненски в София, до ВИАС, където трябваше де магазина на Руди, но не го намерихме... За сметса на това на номер 74, който е точно в другия край на улицата, под семинярията, попаднахме на страхотно магазинче "Катина" за дървени играчи - имат на Руди, на Гоки, на Ейхорн - цените са прекрасни просто Simple Smile Имат и катаглози, може да се поръча. Страшно бяха любезни и мили. Къщите за кукли са в разни размери и варират от 36 до около 60 лв. Ние си харесахме една дървена кухня - разгърнат вариант с котлони, фурна, мивка и шкаф и горна част с чекмеджета - боядисана много шарено за 95 лв. Немоядисаните модели бяха по 80 и по-малко, за по-малките кухни. Изобщо страхотни неща имаше Simple Smile
Ами аз май споменах номер 74-76 ,а не до ВИАС .. Whistling освен да съм объркала ...а за фирмата ,4е е Катина- ами просто фирмата им за продажби се казва така ,ина4е нали видя ,4е на опаковките си пи6е Руди ...те са си фирмен магазин ,ето и сайта им:
www.katinatoys.com

Само не съм сигурна дали цените им са съ6тите .

# 456
  • велико търново
Момичета моля за малко помощ.Колко е доставката при поръчка от сайта на katinatoys.com?

# 457
[Ами аз май споменах номер 74-76 ,а не до ВИАС .. Whistling освен да съм объркала ...а за фирмата ,4е е Катина- ами просто фирмата им за продажби се казва така ,ина4е нали видя ,4е на опаковките си пи6е Руди ...те са си фирмен магазин ,ето и сайта им:
www.katinatoys.com

Само не съм сигурна дали цените им са съ6тите .

Ами то и на сайта на Руди си пише номер 74, само че точно там в обявата са го писали до ВИАС  Laughing На магазина пише "Катина", иначе вътре има разни марки играчки, Повечето големи бяха на Руди Peace

Гледах сайта - цените са по-ниски от тези в магазина с по няколко лева - единствената значима разлика ми се струва е при метрите - 35 в магазина и 29 в сайта. В сайта обаче пише, че цените са без ДДС. Иначе кухнята, която харесахме е втората от сайта и ни казаха 95 лв., в сайта е 93...

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 21:16 от Meg!

# 458
Момичета моля за малко помощ.Колко е доставката при поръчка от сайта на katinatoys.com?

Поръчвала съм 2 пъти от предишният им сайт и беше различна взависимост от поръчката. Попитай ги.

# 459
  • София
Търся дървена черна/бяла дъска за писане с тебешир /може и с маркер от другата страна/. Спомням си, че в Пъзел имаха такива, но не помня колко струват?
Някъде другаде да сте виждали - с цени? Може и само черна.  bouquet

# 460
Олив, видях такива в магазина на Хр. Смирненски 74, но не помня цените - нещо под 30 лв. мисля че бяха... Да не те заблудя. Ако отвориш сайта, който дадоха момичетата наколко поста напред, може да видиш тама дали са ги сложили...

# 461
  • София
Мег, мерси, а случайно да знаеш тел. и работно време?

# 462
Ето ги дъските http://katinatoys.com/catalog/index.php?cPath=30
Може да видиш в сайта дали има контакти, иначе не обърнах внимание на работното време.. Ние бяхме там в събота преди обед...

# 463
  • софия
Олив, и в Хиполенд имаше. 3-4 различни модела. Peace

# 464
  • София
Звъннах на Катина /на тел. на сайта/, чакам отговор за цените и какво имат налично.
В Хиполенд май бяха само с 3 крачета, това ми изглежда доста нестабилно, искам с 4.
Благодаря все пак!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт