Магазини за дървени играчки

• 141 418
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
secret girl, в TCM-а на Руски паметник съм я виждала. около 17 лв. й беше цената, ако не се лъжа. Peace

# 211
Благодаря, Iviche:) Знаеш ли дали работи в неделя?

# 212
Първо да благодаря на всички от тази тема - много е полезна, идеята за дървени играчки ме спечели:)
А сега и въпроса - преди време видях една играчка в парка - от тези за бутане, представляваше цилиндър с малки цветни бутала в него, които се прибираха и изваждаха при бутането. Много ми хареса, но не мога да я намеря. Да сте виждали подобно нещо?
Да, аз съм виждала .
За информация - тази игра4ка е правена за Икеа от една от малкото останали бг фирми за дървени игра4ки.
Мисля , 4е може6 да я намери6 в магазин Пъзелстори на ул.Гургулят ( пресе4ка на Вито6ка на ъгъла на Гургулят е МаксМара).
Успех! Peace

# 213
Момичета много,ви благодаря.Радвам се че ви харесва нашият зоопарк.
Фирмата е HARTUNG  http://www.hartung-spiele.de/produkte.php
http://www.hartung-spiele.de/produkte/holzbahn.php?SID=6b76f3c94 … 2715057552b034719

Невероятни снимки! Направо май това става новата ми мания.
Нали ми препоръча Haba Simple Smile. Е, докладвам - изпълнено, доставено, подарено и днес падна голяма игра с един конструктор - замък.

Така че чакам нови инструкции и идеи.  Grinning

Страшно много ти благодаря!   bouquet

# 214
май Simple Smile 
 newsm44,много се радвам.

# 215
www.koala-bg.eu
За първи път виждам дървеният Томас и Приятели в БГ сайт.Има и други хубави неща
които съм виждала в Англия и САЩ.
Някой пазарувал ли е от този сайт. newsm78

# 216
  • София
Момичета, в кой ТСМ има кукления театър на Руди? Една мама беше споменала за този до х-л Хемус, но ми е много далеч newsm78 Днес ходи в магазина на Руски паметник, обаче е свършил Sad А искам да го видя наживо, защото е за малко дете. Дайте идеи за нещо по-близо до Света Троица Hug

# 217
имаше го в един ТСМ на бул.Христо Ботев. Peace

# 218
момичета, а да знаете магазина до 20 п-ка какво ще му е работното време събота?

Pino  е името на магазина. В събота мисля, че работи от 11:00 до 16:30. През седмицата - от 11:00 до 18:30, но прави обедна почивка. Иначе нещата са страхотни там, не само за деца.

# 219
  • София
момичета, а да знаете магазина до 20 п-ка какво ще му е работното време събота?

Pino  е името на магазина. В събота мисля, че работи от 11:00 до 16:30. През седмицата - от 11:00 до 18:30, но прави обедна почивка. Иначе нещата са страхотни там, не само за деца.

ако може да те питам за този магазин...една мама в друга тема спомена, че е виждала там калейдоскопи - има ли наистина и имаш ли идея за цените им....и дали са хубави Simple Smile))

# 220
Да, виждала съм калейдоскопи, готини са... но за цената ще те излъжа.

# 221
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet
мерси за отговора....днес точно ходих до джъмбо и комсед...яд ме е че не минах и през това магазинче...а мислех да го направя, но се отплеснах в търсене на  пожеланата кола от детето.... ooooh!
ще отида тези дни...

# 222
Момичета, в кой ТСМ има кукления театър на Руди? Една мама беше споменала за този до х-л Хемус, но ми е много далеч newsm78 Днес ходи в магазина на Руски паметник, обаче е свършил Sad А искам да го видя наживо, защото е за малко дете. Дайте идеи за нещо по-близо до Света Троица Hug
Е, значи не съм единствената, която търси куклен театър! Малка утеха за мен  Simple Smile Ходих в Комсед специално за кукления театър, за който ми каза май Simple Smile, но е свършил и казаха, че няма да получават категорично. Ходих и в Джъмбо и видях паянтовия за 17 лв., на нищо не прилича, имаше останали само 2, от които на единия беше изметната рамката, а на другия покрива разкован и счупен.  Close Мислех да ида до ТСМ на Руски паметник за този на Руди, сега разбирам че и там е свършил. Изглежда ще си останем без куклен театър  ooooh! Ако някой е видял някъде в наличност наскоро, моля да каже!  Hug

# 223
  • София
Е, значи не съм единствената, която търси куклен театър! Малка утеха за мен  Simple Smile Ходих в Комсед специално за кукления театър, за който ми каза май Simple Smile, но е свършил и казаха, че няма да получават категорично. Ходих и в Джъмбо и видях паянтовия за 17 лв., на нищо не прилича, имаше останали само 2, от които на единия беше изметната рамката, а на другия покрива разкован и счупен.  Close Мислех да ида до ТСМ на Руски паметник за този на Руди, сега разбирам че и там е свършил. Изглежда ще си останем без куклен театър  ooooh! Ако някой е видял някъде в наличност наскоро, моля да каже!  Hug
надявам се да не ви излъжа но вчера видях на ул гургулят /близо до ъгъла с ул витошка/ 1 магазин-puzzle  и там мисля имаше някакъв куклен театър но тъй като аз не се интересувам не съм го заглеждала, дано не ви заблудя и да се окаже паянтов някакъв но ако имате път натам минете

# 224
  • Sofia
Здравейте,момичета!Имам един въпрос към вас.Виждам,че споменавате sigikid в темата си.Знам,че нещата са й много качествени,но не мислите ли,че са доста скъпички Sad С въпросната фирма правиме преговори за внос,но ми се струва,че стоките й  не са за нашия пазар като ценови клас Peace Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт